Regisztráció Blogot indítok
Adatok
homaro

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Fényképek az abortusz után" volt a címe az eredeti bejegyzésnek... 2009. szeptember 21-i kiegészítés:OLVASD EL A KOMMENTÁROKAT, HA ABORTUSZON GONDOLKODSZ! Ez a bejegyzés 2007. április 22-én született. Azóta  a Google már az első 10 között…..
homaro 2010.12.21 13:29:19
@Evike25:
Kedves evike25!
Nem tanácsokat szeretnék írni Neked, hanem érzéseket-tapasztalatokat, amelyeket az utóbbi időben éltem át. Én is babát várok és bár olyan nehézséggel nem kellett szembenéznem, mint Neked (mert akartuk ezt a babát), de sokszor merült fel probléma a babavárás alatt, legtöbbször a koraszülés veszélye fenyegetett (ahogy most is). S igazából csak rácsodálkozom arra, hogy mekkora csoda, ha valaki megfogan (sok ismerősömnél ez nagy probléma), ha valaki benned él több hónapon keresztül (hihetetlen jó érzés, ahogy mozog) és ha végül valaki megszületik - a mi döntéseinktől függetlenül. Még ha nagyon akarom is ezt a babát, valahogy mégsem az én kezemben van az élete, HANEM AJÁNDÉK és nem is kicsi, hanem óriási ajándék...
Hallgass a szívedre, a Te döntésed, nem a szüleidé, nagyszüleidé! Biztos vagyok benne, hogy ők is idővel meg fognak puhulni, ha szeretnek Téged.
Az életben pedig rendeződnek a dolgok, biztos, hogy tud majd találni munkát a párod! S tudd azt is, hogy nagyon sok helyre lehet fordulni segítségért (feljebb sok ilyen hely van leírva.
Gondolok Rátok szeretettel és kívánok sok erőt!
homaro 2012.03.15 21:15:54
@aglo: Kedves aglo!
A jel nem rajtad kívül van, hanem Benned, a szívedben. Tudom, hogy minden nehéz helyzetben az ember bármit jelnek tud venni és akár még képes is belekapaszkodni, na igen, ezt "üzenték" nekem. Hidd el, az, hogy ezen a helyen keresed a kérdésedre a választ, (ahogy olvashatod a korábbi édesanyák kérdéseit és bátor döntéseiket a babáik mellett), már mindez azt mutatja, hogy a szíved mélyén keresed az igazi választ és nem elégszel meg akármivel. A baba él, ez nem kérdés, dobog a szíve. Igazából hidd el, ez a döntés már csak annyiban van a kezedben, hogy későbbi Életében Te fogod-e, akarod-e, tudod-e felnevelni, vagy örökbe adod. Hidd el, nincs olyan, hogy mindent meg tudsz adni a gyerekednek, de ha megpróbálod szeretni, már a legtöbbet meg is adtad neki! Hordd ki, vállald, s ha nem tudod felnevelni, hidd el, sokan várnak arra, hogy felnevelhessék!Sok erőt és bátorságot!