Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_aTom_

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár hete még úgy volt, hogy június közepéig kell várnunk a Sötétségben: Star Trek hazai bemutatójára, de aztán némi vérre menő vitát egyeztetést követően a forgalmazó elérte a Paramountnál, hogy a stúdió itthon is engedélyezze a világpremiert. Túl későn lenne a május…..
aeon flux maraton életre-halálra 2013.01.23 21:45:31
Nagy poént talán nem lövök le, ha elárulom, a lentiekben előzetessel és poszterrel prezentált maratonra kis hazánkban nem fog sor kerülni, ami teljesen érthető. (Emlékezzünk csak vissza, mi történt legutóbb, amikor újramelegítettek a kedvünkért néhány remek filmet.) ..
_aTom_ 2013.01.23 21:52:58
Gandalf úgy véli, Zsákos Bilbó lehet a legmegfelelőbb jelölt arra, hogy a tizenhárom fős törp-kommandóhoz  csatlakozva segítsen visszaszerezni a törpök birodalmát, ahonnan Smaug, a sárkány űzte ki őket. Igen, kilenc év után végre újra Középföldén…..
Ide kattintva letölthetitek A hobbit első trailerének 48 fps-re felhúzott, "feldemózott" változatát, méghozzá HD-ben. Sajna az én laptopomat kifekteti, de kíváncsi lennék azok véleményére, akik combosabb géppel rendelkeznek, akiknek nem megy át fél másodperc után kockásba a…..
Az egész világ James Bondot ünnepli, aki idén töltötte be ötvenedik születésnapját (első filmes jelenése, a Dr. No 1962 október 6-án debütált Londonban): most jelent meg a Bond 50 névre hallgató, mind a 22 filmet magába foglaló BD-gyűjtemény, Angliában a múlt héten…..
Hát itt a vége: nagyobb kaland lett belőle, mint terveztük, és izgalmasabb, mint képzeltük, és ugyan a végére kissé megtört a szavazói kedv (részben a tovább már nem halogatható költözésnek köszönhetően), de úgy érezzük, az Első Nagy Írópárbaj sikerrel zárult, és…..
aeon flux írópárbaj: döntő 2012.09.22 09:30:00
Nem győzzük hangsúlyozni, mennyire meglepett minket a nagyfokú érdeklődés a régóta érlelődő szerkesztő-toborzás iránt, ami aztán egy többfordulós és tagadhatatlanul népszerű Írópárbajjá nőtte ki magát. Több mint 30-an jelentkeztetek, amiből aztán volt lemorzsolódás,…..
Elődöntőhöz érkezett az Első Nagy Írópárbaj. Négyen maradtak, négyen mérik össze tudásukat a játéksorozat eddigi legnehezebb feladványában. Az előző fordulóhoz hasonlóan ezúttal is egyenes kiesésben folyik a küzdelem, és a két páros feladata egyszerre jelenik meg…..
Elődöntőhöz érkezett az Első Nagy Írópárbaj. Négyen maradtak, négyen mérik össze tudásukat a játéksorozat eddigi legnehezebb feladványában. Az előző fordulóhoz hasonlóan ezúttal is egyenes kiesésben folyik a küzdelem, és a két páros feladata egyszerre jelenik meg…..
Közeleg a január, a Lost készítői egy újabb jelenettel és egy karácsonyi podcasttal (vagy videocasttal, kinek hogy) jelentkeztek, jó szórakozást hozzájuk!   ..