Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kolu

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első döntő:19:15, Csíkszereda, Vákár Lajos műjégpályaI. harmad:Góól(0-1)05:15 - A székely sor hozza az első gólt.A Sándor Szilárd indította akció után a  kipattanót nem hibázza el Péter Robi!Góól(0-2)10:06 - Ugyanaz a sor a kétperces duplakiállítás végén Kósa…..
kolu 2009.03.12 21:43:55
@blogo: nem ertelek..
kolu 2009.03.12 22:00:32
@blogo: a mutogatasokat azt nagyon is elitelem mint minden mas eroszakot jo lenne ha neha nagyobb fegyelem lehetne a B-kozepben ezt is elismerem,neha a szivem szerint elhatarolodnek nehany embertol(minden Sc szurkolo tudja hogy kikre utalok)en soha nem mutogattam es aki ezt teszi az majd valalja erte a feleloseget.Mar nagyon unom hogy bizonyos embereket allandoan fegyelmezni kell,ne tedd ezt,ne mond azt de sajnos a szep szo az mar nem eleg.
kolu 2009.03.12 22:03:00
@felsh: en is sok mindent kerdeztem :) hajra SC
Szerda este helyi idő szerint 19.15-kor kezdetét veszi a román – esetleg székely – bajnoki döntő Csíkszeredában. A HC Csíkszereda és az SC Csíkszereda legalább négyszer, legfeljebb hétszer találkozik. A Sport Club a legutóbbi két kiírás győztese, tízszeres román…..
A HC-nek már csak egy győzelemre van szüksége ahhoz, hogy a Mol Liga első kiírásának győztese legyen, Kurkó János csapata a döntő második meccsén is 3 gól különbséggel verte ellenfelét, 6-3. Mihály Árpád klasszisára kevésbé volt szükség, mint szombaton, két asszisztot…..
A hazai jégen küzdő SC csíkszereda csak egyszer vezetett az Újpesti TE ellen a második Mol Liga-elődöntőben, de saját szemszögéből nézvést a legjobbkor. A lila-fehérek először Rafaj Attila, másodszor Németh Péter, harmadszor Nyerges Lajos révén szereztek vezetést, de a…..
Jégkorong Mindjárt itt a vége 2009.01.18 12:12:00
Szeptember közepe óta örülünk, bosszankodunk, számolgatunk, vagy reménykedünk majdnem minden kedden, pénteken és vasárnap. Ma eljött a Mol liga alapszakaszának utolsó fordulója. Még négy találkozó marad a jövő hétre: az SC elhalasztott három meccse, és az, amelyre hetek óta…..
kolu 2009.01.18 14:15:25
kolu 2009.01.18 16:40:21
@Csak a Sportklub : valoban a 1o mezben Borsost lathatuk nagyon jo hangulat volt a VL-ban koszonet a fiuknak a szep eredmenyert es a tovabiakban is sok sikert es kitartast a rajatszashoz.
Hajra SC!
Bukarestben a rájátszás a tét, Csíkszeredában a pályaelőny a rájátszásban, Fehérváron alsóházi rangadót játszanak, Miskolcon hokiünnepre készülnek. A Mol Liga megy tovább.A legélesebb küzdelemre Bukarestben van kilátás, ahol a Steaua és a Dab.Docler csap össze délután…..
A Mol Ligában egy mérkőzést játszottak december 19-én, ezen igen sima győzelmet aratott a még mindig alapszakasz-elsőségre hajtó SC Csíkszereda a gyergyószentmiklósi Progym felett. A svédek szokásosan kitettek magukért, Wallenberg 3+3-mal, Ramstedt 2+3-mal zárt, 1-9 lett vége. Az…..
A HC Csíkszereda szerződést bontott az előző bajnokság alapszakasz-pontkirályával. A szlovák Peter Foltin kirúgásának okait nem részletezte blogunknak Kurkó János főember. A légiós csatár nem sok szerephez jutott ebben a szezonban, mindössze 15 mérkőzésen lépett jégre,…..