Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lacosz

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Külön blogbejegyzésben emlékezik meg az Economist Deutsch Tamás roppant szórakoztató twitteres pályafutásáról, aminek kapcsán gyorstalpaló nyelvleckét is kapnak az olvasók a magyar nyelv csodálatos káromkodáskincséből.A mikroblogon Dajcstomi néven publikáló, 1320 követővel…..
Tisztelt Praxis!   Az unokám, aki nemrég múlt 4 éves tavaly télen kórházba került az ominózus h1n1 vírussal. Szerencsére a betegség viszonylag enyhe lefolyású volt, a kicsi hamar jobban lett, de közben átélt valami olyasmit, aminek semmilyen körülmények között nem szabadna…..
Lacosz 2011.01.21 14:14:01
Michael Knight TTT 2011.01.04 22:10:00
Szerintem mindenkinek egyszerűbb lenne, és a felesleges és kínos vitákat is el lehetne kerülni, ha az NMHH végre közzétenné a tiltott, a tűrt és a támogatott zeneszámok listáját. (Az MSZP-kampánydalok esetleges lejátszása külön kategória, amely kettőtől öt évig…..
Ez a téma már többször előjött ezen a blogon, és valószínű egyre többen kerülnek ilyen helyzetbe. Ha a hagyatéki tárgyaláson kiderül, hogy magasabb a hitel mint az örökség értéke, érdemes visszautasítani az örökséget.Tisztelt Zugügyvéd! 2009. januárban volt a…..
Lacosz 2010.12.17 21:01:11
@AkarkiJ: Baze! a banknak a dolga, hogy biztosítsa a hitelei fedezetét. ha olyan hitelt adott, ami mögött nem volt megfelelő fedezet, az a bank dolga, lejön a nyereségéből.
A Kedves Vezető nemrégiben országunk kis ladikjának vitorláját megfordította, merthogy a keleti szél az, amelyik a hullámvölgyből majd a hullámok tetejére repít bennünket. A gazdasági pragmatizmus jegyében Kínától szerzünk majd hatalmas pénzeket. Oroszországtól pedig…..
A magán-nyugdíjpénztárak államosításáról minapi Matolcsy Vátesz György bejelentését már sokan kommentálták, de ennek a kommunikációjáról és jövőbeni hatásairól én is megemlékezek pár gondolatban. Az első kommunikációs gyöngyszem, hogy „nyugdíjmentő…..
Na, végre! Az alkotmányjogi vitában megszólalt a nemzeti töltőtoll és ismét parádésan alakította az udvari bolond szerepét. Ebből is látszik a Kedves Vezető kifogástalan emberismerete: a megfelelő embert a megfelelő helyre!A legfőbb közjogi méltóság, a nemzet egységének…..
A kereskedelemben, csakúgy, mint oviban és általánosban, ami ragad az tapad. Gondolta olvasónk, VV, aztán nagyobbat csalódott, mint a fideszes alkotmánybíró. VV Iphone 4-est szeretett volna, amit a T - díjcsomagtól függően - 29900 forinttól ajánlott. Olvasónk ki is választotta az…..
Elképzelhetetlenül nagy államháztartási hiány kommunikációjával indult a Kedves Vezető országlása, majd sokmilliárdos szellemcsontvázakat kerestünk mindhiába. Később jött a bankadó, de szorosan a nyomában megjelentek a válságadók is. Utána bejelenti, hogy időlegesen elvonja…..
Mindenki okulására küldte el saját buktáját Nobody, aki az előzés szabályait rosszul ismerve karambolozott egyet és bizony jogilag nem ő jött ki győztesen a dologból. Korábban is voltak már jó nagy viták abból, hogy kereszteződésben hol tilos előzni, íme a KRESZ ide vonatkozó…..
Na tessék, már megint eltelt egy év? Durva. :) Az utóbbi egy év alatt 18 hivatalos videó jelent meg, de ezek mellett még csomó más dolog, gondolok itt pl a pár "Ingyenes, de jó/rossz" bejegyzésre, a hol rövidebb, hol hosszabb kiegészítőkre, trailerekre stb...…..
Lacosz 2010.04.24 11:33:47
Tele van a tököm azzal, hogy elvégzek egy feladatot, amire szerződtem, és a cég, akivel aláírtam a papírt, baszik fizetni. Tele van a tököm a Neo FM-mel, ahol a novemberben elvégzett melót nem hajlandók még márciusban sem kifizetni.Tele van a tököm a Magyar Rádióval, ahol az…..
Lacosz 2010.03.19 13:46:38
Amikor befutott a Híradó értesülése, majd utána az Index saját információja arról, hogy a nemzetvédelmi egyetem rektora egészen idióta, már-már Darwin-díjas privát zsarolási ügybe keveredett, hirtelen úgy éreztem, mintha ollózásos gólt lőttem volna a Real Madridnak.…..
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
Hazudtak a centrumosok, kettőt is, nem is kicsit, de szerencsére nem kerülhették el a Homár büntető ollóit. A sztori köznapi budapesti (=a pitiánerségében felháborító). Péter a Csengery utcában parkolt, de nem tudott fizetni, mert a környéken minden parkolóautomata rossz volt,…..
Most nyilván fel fog lángolni a vita, hogy ez Photoshop-e vagy nem, de mi szeretnénk azt hinni, sőt azt is hisszük, hogy a fenti egy valódi, jószándékú ajánlat az ismert mobilszolgáltatótól. 24 hónapra még ezekkel a kondíciókkal sem rossz ez gyorsuló világunkban. Misi46…..
A zsenialitás határát súroló Kockaéder popformáció nemes feladatot tűzött a zászlajára. Átköltött popdalokkal akarják megszerettetni a matematikát egy olyan generációval, ami nem igazán vevő rá (most őszintén: volt valaha olyan generáció, ami vevő volt?), én mindenesetre…..
Hát úgy, hogy a szemétbe vágja a zsír új botmixert, egyébként teljes joggal. Mindig érdekes, hogy egy hazai közegből régen kiszakadt ember milyennek látja az itteni életet. Ismerjék meg Vető Istvánt, aki nem szokta meg, hogy ártatlan helyzetben kukoricázzanak vele. István az…..
Lacosz 2009.12.28 00:53:14
@pucros: szerintem az teljesen emberi, normális és hűség növelő, ha félresikerült ajándékot visszaveszi és kötelezi a levásárlásra. szóval nettó hülyeség ezt nem felajánlani. nem azért mert törvényi kötelezettség (minthogy már nem az), hanem mert mert ez az ember nem megy vissza, nekem eszembe jutott, hogy elmegyek és megnézem azt a nőt, hogy kiröhögjem, itt többeknek beépül, hogy oda ne menjen, stb.
az a szabály, ha jól emlékszem, hogy egy elégedett vevő 3 embernek mondja el, hogy elégedett, egy elégedetlen 10-nek. és ez még az Internet eltérjedése előtt volt. kiváncsi lennék hányan nézték meg ezt a post-ot.
Lacosz 2009.12.28 01:02:08
@Csopak: szerintem 22 éve még nem volt bevett az ékezetes klavi itthona sem, nem támogatta a C64 meg a ZX spectrum :)
Kenderzsupp Free Farkas Péter! 2009.12.27 16:20:00
Vo-vo-vo, most kaptuk a bréking telegrammot, hogy Farkas Pétert elfogták Andorrában. Mint az bizonyára közismert az exolimpikon több tucat óvodást falt fel a saját pincéjében élve, néhány ezer tő növénykével bukott meg 2004-ben. Harmadrangú vádlottként, bár sosem ismerte be a…..
Lacosz 2009.12.27 17:51:12
@Metál -e a bimetál?: hát igen, nem lesz jobb. nem az zavar, hogy a drogosoknak nem, de a nem drogosoknak sem. nem tudom hogy lesz ebből élhető ország. nem lehet jót választani itt, csak rosszat, még rosszabbat és sokkal rosszabbat. szerencsére a fő ellenségem (szdsz) úgy tűnik megdöglött, remélem végleg.
Lacosz 2009.12.27 17:54:51
@Fülig Jimmy: az milyen tény, hogy kevés kezdő áll meg a light drogoknál? én eddig legtöbbet olyat ismertem, aki megállt. max belekóstolt a durvábba, de gyorsan abba is hagyta. Keveseket ismertem, akik belemerültek valami keményebbe.
Lacosz 2009.12.27 18:10:13
@Fülig Jimmy: igen, ez így már korrekt (sajnos), köszi szépen.
Cellanapló Kapható a Nokia 5800 2009.01.08 18:29:00
Megjelent a hazai üzletekben a Nokia első újgenerációs érintőkijelzős készüléke, az 5800 Tube. Százezerért elvihető. Az első tesztemben még egy prototípus szerepelt, és azt is csak másfél órán át nyomkodhattam, szóval most jön az igazi próbatétel. A tesztkütyü…..