Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ninicskakaó

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múltkor láttam valami ismeretterjesztő filmet a második világhaborúról. Standard doku, egy gondolat fogott meg benne, méghozzá a négerek kapcsán. Érdekes lehetett egy olyan ország oldalán küzdeni, melyben nagyjából ugyan úgy szarbanézték őket, mint a másik országban, ami ellen…..
Stohl Buci, mindannyiunk kedvenc kokainistája rendőrt játszik a Tűzvonalban című 24 klón televíziós sorozatban. Maga a sorozat jobb ugyan, mint a barátok közt, de felveti a kérdést, hogy mennyiben fedheti a valóságot, milyen következtetéseket levonni a világ rendjével…..
Miért van az, hogy bizonyos emberek annyira hiszne az élet szentségében, hogy ölni is képesek érte?Az egyik oldalról erre hivatkoznak, miközben az abortusz betiltásáért hörögnek, a másik oldalon viszont elég nagy részük a halálbüntetés mellett teszi le a voksát. Vagy miutány…..
Mindannyiunk hőn szeretett Kállai "masírozós" Csabája újabb aranyigazságot böffentett bele a mostanában erősen kisebbségiek által dominált sajtóba. Méghozzá azt, hogy kicsiny népe ideges, és szeretne ám összefogni. Mindezt a sajtó (legalábbis a hírszerző) valamilyen…..
Érdekesek ezek a kocsmai feliratok. Mindenféle információkat közölnek az emberrel. De mindezen figyelmeztetések és tiltások közül is a kedvencem, az "ittas embert alkohollal nem" kezdetű. Most ezen gondolkozzunk el egy kicsit, illetve egyáltalán a kocsmábajárás célján.…..
Az Elmex nevű fogkrém gondolom sokaknak ismerős. Minket még az óvodában is szopattak Elmexes fogmasással, ráadásul utána egy óráig nem lehetett enni. World of hurt. Ami az érdekes benne, hogy újjáépíti a fogzománcot, azzal, hogy minden szart beleolvaszt (szar alatt gondolni az…..
Miért van, hogy a főiskola utolsó évében (3-4 évvel érettségi után) még mindig minden második tanár azzal jelenti be evidenciáit, hogy ezt maguknak tudni kell, a középiskolában tanulták. Érdekes lenne saját evidenciára neki is azt mondani, hogy ezt maga még középiskolában…..
A mindennapok szara Reggel 2009.02.18 10:54:16
Hajnalban felkeltett egy hölgy hetvenes telszámról, hogy nem akarunk -e utazni Zalakarosra, meg tudjafaszomhová, ráadásul közben folyamatosan urazott. Kérdeztem, honnan van meg a telefonszámom, erre frappánsválasz: biztos szokott utazni. Mondtam neki, maximum vonattal. Megtenné, hogy…..
Budapest, Móricz Zsigmond Körtér. Eme szent helyen lehet rátalálni azon érdekes boltra, mely gondolom a válság hatására egyre jobban megy, főleg, ha feltételezzük, hogy a Jüan nem drágul annyira, hogy a kínai pólók erősödjenek. Eme hely pedig a szokásos mostanában erősen…..
Még Érden sikerült fényképeznem ezt a csodát, mely fölött még mindig nincs napirend. Tulajdonképpen ilyenkor szeretek ebben az országban élni, ahol a kollektív intelligencia nagyjából egy bálna fasza által kettévágott magmabányászbéke ánuszából tépked ki foggal…..
A mindennapok szara Isten -e van? 2008.12.19 10:58:59
Eme kérdés emberöltők óta foglalkoztatja az emberiséget, illetve az emberiség elég nagy részét. Illetve a középkorban csak viszonylag kis részét, akik általában ezen kérdés feltétele és a válasz utáni vágyakozás hevében elégtek. Az idők során meglepően nagy mennyiségű…..
A mindennapok szara one hundred 2008.12.18 15:44:45
Éppen születik a századik bekezdés. Mármint ez. Elolvastam az elsőt, annak fényében úgy érzem, viszonylagosan legalább, de sikerült tartani az első posztban leírtakat, bár azért elég nagy hasonlóság van az előző bloggal, a mértkellettel kapcsolalatban, nagyjából ugyanúgy a…..