Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsemle4

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor most a nagy hurráhangulatban megkérnék szépen mindenkit, hogy egy pillanatra álljon meg, és próbáljon a rózsaszín ködön túl gondolkodni és értékelni. Ideje leszállni a földre, és csakis a szikár tényekre szorítkozni - elfogultság nélkül. Mondjuk ki: Peking óta…..
[jegyzőkönyv] Edzői értékelés: Kovács Gergely Ma este végképp bebizonyosodott: ha mindenki hozza, amit tud, illetve amit megbeszélünk a mérkőzés előtt, és emellé még tényleg oda is teszi magát, akkor bárkit meg tudunk verni. Végre nem estünk össze az ellenfél szerencsés…..
BEAC BEAC - MAFC 0-1 (0-0) 2011.03.09 08:27:00
[jegyzőkönyv]Tudósítónk: Helmle PéterHa már a tradíciókat felrúgó felkészülés nem sikerülhetett a megszokottra, legalább az előjelek legyenek jók – gondolhattuk többen is, midőn a karácsonyi hangulatot idéző hóesésben lejátszott, SZAC elleni utolsó edzőmeccsen…..
Zsemle4 2011.03.09 17:49:09
@Giorgo: nem én hagytalak ki, Te nem voltál ott. Persze, ha ott vagy, nem állhatott volna fel ez a legendás védelem.
BEAC FEBRUÁR - Így kezdünk! 2011.01.13 16:11:00
EDZÉSEK: Helyszín: Siketek-pályaIdőpont: Hétfő (január 31., február 7., 14., 21., 28.) 20:30-22:00            Péntek (február 4., 11., 18., 25., március 4.) 20:00-21:30MECCSEK:Az első héten, február 3-án, csütörtökön…..
BEAC Mezek 2010.11.18 13:35:00
Uraim, a jövő héten megérkeznek az új Nike mezek, melyeket a szakosztályvezetés döntése értelmében nem csak számokkal, hanem nevekkel is feliratozunk. 36 db mezünk lesz, ebből 4-et szabadon hagyunk, tehát 32 db olyan mez lesz, melyre a szám fölé a név is felkerül. A…..
Zsemle4 2010.11.18 21:02:04
@nagy gabor [10]: a nevek tényleg megfontolandóak, de számozni akkor is kell, ha ökölharc alakul ki a kedvencek miatt! :)
Viszont azért nem akarunk két hagyományos számsort (vagyis mindkét csapat 2-19-ig), mert akkor, ha valaki az egyből a kettőbe megy vagy fordítva, gond lehetne az azonos számokkal.
BEAC Maximo SE - BEAC II 0-3 (0-2) 2010.11.03 18:42:00
[jegyzőkönyv]Tudósítónk: Helmle PéterA szombati futballdélután második állomása a Fáy utca volt. Ha már úgy történt, ahogy, és lemaradtam a családi X-faktor nézésről, legalább nem kellett messzire menni a Tatai útról - idegenben rég játszott ilyen közel egymáshoz a két…..
[jegyzőkönyv]Tudósítónk: Helmle Péter És akkor Jani a héten másodszor is feltette nekem a kérdést: „Peti, nem akarsz inkább a kettőben játszani?” Az első kérdésre nem válaszolhattam igennel, mivel – mintha csak nálam futnának össze a szálak –…..
Zsemle4 2010.11.03 17:43:23
@gy.j.: Én egyébként, ha jól ismerem magam, inkább a dolgok jó oldalát próbálom látni.

Amúgy félreértés ne essék, szívesen mentem és megyek is mindig a "kettőbe", ha kellettem vagy szükség volt emberre, csak most jobb lett volna, ha már csütörtökön igent mondhattam volna, és elmarad ez a kavarás, amiben kissé a balek szerepe jutott nekem.
Egyébként amikor megsérültem, majd nem tudtam jönni, külön örültem, hogy Glovi játszott helyettem (még programot is egyeztettünk), hisz annál ő is jobb, hogy állandóan a padon üljön, még ha meg is öregedtünk.
Hogy aztán a "szemét" ki is szorított közben, az egyéni szocprobléma, bár, most ő is visszaadhatott volna valamit, ha nagyvonalú (igazán ez bántott)..

Azért remélem, sokan még nem küldenének az öregfiúkhoz, viszont ha hívsz, ezután is szívesen megyek (a szombat 12 viszont elég gáz)!
BEAC BEAC - Ikarus BSE 1-2 (0-2) 2010.10.01 10:29:00
[jegyzőkönyv]Előre is elnézést, egy meccs ihlette limerick:Odaát két „élete gólja” (persze),Flaskayé már csak veszett fejsze...A hétközi meccs,az mindig necc,de van még olyan, aki végre már ne nyerne?! ..
[jegyzőkönyv] Mivel a hétvégi bajnoki megint elmaradt, éppen egy hét után lépett újra pályára az egyetemiek első csapata; ez alkalommal az előző fordulót nagyarányú győzelemmel letudó, blasz-kettes Vasútépítő volt az ellenfél a Fradi-meccset követően, a Sportmaxon a…..
Zsemle4 2010.09.25 09:05:48
@KatrusT: Minden úgy van, ahogy írtad. Sajnos.
Zsemle4 2010.09.27 16:59:32
@kopiöngól: és akkor a végét még nem is tudod! Áron kulcsai meglettek, ahogy elkezdtem felöltözni, mert a szekrény bezárása után az én nadrágzsebembe helyezte a kulcscsomót. :)) Úgyhogy senki nem lopta le a karikáról a kulcsokat, már csak azt nem tudta, hogy akkor az az üres karika mi volt?
BEAC MAFC - BEAC 1-0 (0-0) 2010.09.16 13:02:00
[jegyzőkönyv]    ..
Zsemle4 2010.09.12 12:42:30
@KatrusT: Tomi, 1 meccset kaptál, vagyis, mivel most elmaradt a meccs, kedden töltheted le a büntetést. Kár, mert a Szabadkikötő nagy pálya, kedvedre nyargalászhatnál fel s alá a szélen!
BEAC BEAC - Ikarus BSE 0-4 (0-0) 2010.05.28 10:58:00
[jegyzőkönyv]„Geri, erről a meccsről éppen elég lesz a te öt bővített mondatos írásod”, mondta maga elé a mérkőzést a kispadról néző, eltiltását töltő Helmle doktor. Pedig talán még az az öt és a bővítés is túlzás. (Vagy éppen az ilyen meccsekről…..
BEAC BEAC - Újbuda TC 4-1 (3-1) 2010.05.05 09:15:06
[jegyzőkönyv] Tudósítónk: Szabó Lászlódr. Kulcsár 7 – Gloviczky 7, dr. Helmle 7, dr. Ita 8, Rumbold Á. 7 – Hörcsöki 7 (Kartalik 0), Jakobszen 8, Papp 7, Szabó L. 7 (Magdics 0) – Éri 8 (Koplányi 0), Szabó A. 9 (Tóth Gy. 0) Biztosan szubjektív és…..
Zsemle4 2010.05.05 18:44:53
@.N.A.G.Y. .G.Á.B.O.R. [10]: Benji 9 gólos, csak a rossz emlékű Tesi ellen a jegyzőkönyv szerint nem volt góllövőnk, csak 1 lőtt gólunk. A találatot pedig Benji szerezte.

Amúgy ma hívtak a France Football-tól, hogy ki ez a srác, aki hármat vágott a jó erőkből álló Újbudának, mert néhány csapat már érdeklődik is. :)
[jegyőkönyv]Tudósítónk: Helmle PéterA Budapesti Sport TV péntek esti Rozsdás zuhanyhíradó című műsorában megjelent szakértők, Witakker II Gyula és Kratochvil Béla, a Csepeli Vasmunkás, illetve a Nagytétényi Sertéstenyésztők halhatatlanjai ismét azon polemizálhattak,…..
[jegyzőkönyv]Tudósítónk: Nagy Dániel „Azért is jó játék ez a futball, mert itt nem kell 4 évet várni a változásra, már a következő héten lehet javítani!” – kezdte a mérkőzés előtti megbeszélést Gyurgyák mester, utalva a múlt heti botrányos…..
Zsemle4 2010.04.14 17:28:31
@dani.: Nem olyan nagy hiba ez! Én a pályán - tehát közelebbről - nem vettem észre a Sziget első kiállítását. Láttam, hogy sűrű kurvaanyázások közepette sétál le a srác, de nem tudtam mire vélni. Meg is kérdeztem Ákost: mi van, megunta?
BEAC BEAC - KISE 2-2 (0-1) 2010.03.08 00:06:00
[jegyzőkönyv]*   Az ez alkalommal jobbhátvédet játszó Rumbold hívta fel a figyelmet arra, hogy ősszel hasonlóan indult a bajnokság: 2-2 az új edzővel, 0-2-ről felállva, egyenlítő Szabó-góllal – akkor a MAC ellen. Változások persze voltak, már a kezdőcsapatban is,…..
Szabó András váltja Várhidi Pétert a BEAC kispadján2010. február 1-jével Szabó András, az Újpest magyar bajnok futballistája, az Újpest és a Nyíregyháza NB I-es csapatának volt szakvezetője lesz a BEAC labdarúgó szakosztályának vezetőedzője. Az egykori kiváló labdarúgó…..
Zsemle4 2010.01.31 14:13:01
Sziasztok!

Valóban síelni voltunk többekkel az elmúlt héten, így nem volt alkalmam hozzászólni - speciel ellenkező előjellel - a témához.
"Aki befizeti a tagdíjat, jár edzésre, meccsre és a szívét-lelkét kiteszi a pályán, az mindent megtett a BEAC-ért. Aki labdákat vesz, vagy egy garnitúra szerelést a csapatnak az még többet is."
Tökéletesen egyetértek Lazával, és ezen bizony minden kommentelő barátunk elgondolkozhat, ne adj isten, magába nézhet! Szerintem akadnak hiányosságok...
Az elmúlt 10 évben, miután megéltük a sok-sok felemelő, közös élménnyel teli aranykorunkat, rengeteg időmet és energiámat fordítottam a csapatra (olykor a zsebembe is nyúltam, de ez kevésbé érdekes, tényleg), maximális támogatást nyújtva az éppen aktuális edzőnek. Volt olyan időszak, amikor alig tudtunk kiállni a meccsekre, ezért még vidékről is feljöttem játszani olykor - otthon hülyének néztek, talán joggal.
És most tüske van bennem, nem is kicsi, pedig Milko is mondta, fontos, hogy ne maradjanak szálkák. Hiszen barátok vagyunk.
A megnyilvánulások után azt érzem, hogy én is a "rosszat akaró", fantomvezetőséghez tartozom, akiket senki nem kért fel, akik magukat helyezték előtérbe. Nos, szerintem van egy szakosztályvezetőnk, egy elnökségi tagunk, egy pénzügyesünk (szegény, ő önként vállalta), egy csapatkapitányunk, és néhány, a fontos kérdéseknél jelenlévő, meghatározó játékosunk. Ebből én lennék a csapat (másod)kapitánya - ezt a tisztséget 2004-ben, szavazás útján kaptam meg, miután Lőrinczy Zoli javaslatára az edzői (akkor épp Ervin) és a kapitányi poszt külön lett választva. Nem ragaszkodtam mereven a szalaghoz soha, hiszen később, ha Ervin játszott, a hagyomány okán mindig ő vezette a BEAC-ot. Sajnos, az utóbbi 2-3 évben ilyen-olyan okokból, de Ervin egyre kevesebbszer szívott egy levegőt velünk a pályán, az öltözőben. Így maradtam én.
Lehet vitatkozni, de sajnos a tények makacs dolgok. És ezek azt mutatják, hogy az utóbbi időben csak egy jól meghatározható kört érdekelt igazán a csapat jelene és jövője, legalább is akkor, amikor dönteni kellett. Az én telefonom, a bankett óta egyszer csengett: Ita Bálint érdeklődött.
Ettől függetlenül nem gondolom, hogy a céljaink és érdekeink ne lennének azonosak, ezért sem értem az olyan stílusú és hangvételű telefont, amilyet Ervin "ajándékozott" nekem úgy egy hete. Főleg, ha barátok vagyunk.

Ui: Már decemberben eldöntöttem, hogy lemondok a kapitányi tisztségről, hiszen a végre örömteli generációváltás miatt úgy gondoltam, szükség lenne egy újabb szavazásra. A múlt hét történései pedig csak megerősítették döntésemet, talán már kevesebben bíznátok bennem.
A megmérettetést persze vállalom.

Hajrá BEAC!
[jegyzőkönyv] Tudósítónk: Helmle PéterJó régen nem jártam a Megyeri úton, legutóbb 1987-ben játszottam itt, igaz, akkor a stadionban, ami nagy élmény volt, még ha a lelátók kongtak is az ürességtől. De arra nem számítottam, hogy most viszont egy kritikán aluli műfüvön,…..
BEAC BEAC - Duna SK 0-3 (0-1) 2009.11.24 08:48:00
[jegyzőkönyv]  ..
Zsemle4 2009.11.25 10:06:54
Szevasz Milko!

Végre újra hozzászólsz! Sokmindenben egyetértünk, de a meccs elmaradása körüli kérdésben nem, mert úgy érzem, a magyarázatok kicsit - talán akaratlanul - kiéleznek egy "egy-kettő" közötti ellentétet, amely, remélem, nem létezik.
A tulaj, döntéshozó, nemtudomki csak egy meccset engedett. Ebbe sajnos nincs igazán beleszólásunk, már a múltkor is úgy kellett rimánkodnunk, hogy játszhassunk, ne kelljen pluszpénzért pótolnunk később, ki tudja, mikor. És persze, hogy a "kettőnek" ugyanannyi joga van a játékhoz, de a világon mindenhol, ha ilyen helyzet felmerül, az idézőjelben mondom, fontosabb meccset játszák le. Én attól féltem, mert az valóban magyarázhatatlan lett volna, hogy a meccs elmaradása egyenlő a vereséggel. Szerencsére nem így van. Így "csak" az ideje ment kárba a srácoknak, tudom, ez is értékes. De van még, ami az "egy" mellett szólt: egyrészt a felsőbb bajnokságokban szigorúbban veszik a halasztgatásokat, újrajátszásokat, másrészt többe kerül a bíró is, akinek akkor is kell fizetni, ha nincs meccs.
Egyébként szerintem is le lehetett volna játszani a meccset.

A morális problémákban nincs vita, de sajnos, ezek már jó ideje megkezdődtek.
Én úgy gondolom, hogy mindenkinek magától kéne adnia a tagdíjat, és nem Gerinek kellene koldulnia a pénzt. De erről még értelmes, idősebb korosztályhoz tartozó embereket is meg kell győzni, nem értem, miért. És egyelőre a fizetés elmaradásának, bár megbeszéltük, semmilyen következménye nem lett.
A meccsről, edzésről való késéseket pedig meg kell szüntetni, mint ahogy nem szabad hagyni, hogy ilyen Jakó-Jenő afférok előforduljanak. Ez utóbbit egyébként én nem hallottam, de a lehető legrosszabb megoldást választották mind a ketten. Sem visszaszólni nem lehet stílustalanul (akár öreg, akár fiatal valaki), sem levonulni. Azt tudom, hogy Jakó megbánta a dolgot, sőt, elnézést is kért a csapattól az öltözőben.

Bocs a rengeteg karakterért!
BLSZ I/B., 2009/2010, 11. forduló2009. november 1., vasárnap, 17:00XXII. ker., Promontor u.[jegyzőkönyv][képek] KulcsárGloviczky, Helmle, Ita, PappFodor, Jakobszen (Szabó L.)Éri+=, Molnár (Újvári), Reider (Hörcsöki)Rapcsák (Flaskay)  Tudósítónk: Helmle…..
Blasz III., 9. forduló[jegyzőkönyv][képek]BEAC II: Papp – Németh Á., Halpern, Farkas – Nagy D. (Svecz), Legény, Somogyi, Gál, Vinczellér (Magdics) – Bitai (Kőszegi), Milkovits (Szczerbinski)Gól: Nagy D. (B), Milkovits, SzczerbinskiSárgalap: Gál, Milkovits,…..
Budapest Kupa 2. forduló szeptember 23., szerda, Bogdánfy u. (17 néző) BEAC II: Dr Kulcsár G. – Koplányi G. – Németh Á., Papp G. – Nagy D., Éri F., Gál P., Erdei G., Vinczellér J. –Markovits M., Bitai Z.  Csere: Milkovits,…..