Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csillagbaba

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroska és Farkas Átlagbasimulós 2009.02.12 11:04:00
Szürke kisegérként belapulni a lambériaborításba, minden feltűnés nélkül távozni a rendelőkből, hozni a nagyévi átlagot, a szokványos eredményeket. Átlagbasimulós szeretnék lenni, akinek minden eredménye csakúgy jó. Tegnap reggel voltunk az első enestén, Dr Talánő…..
Nagy haverom lett a hosszúnyelű, kígyóformára hajazó, műanyag cipőkanál, amelynek segítségével hajolgatás nélkül bírom belepréselni a megvastagodott lábfejemet a cipőkbe, miután Farkas ritunosan rámadta a zoknit vagy a harisnyát.Pár órás laza kiruccanás alatt képes…..
A babaszoba éppen rosszabbul áll, mint eddig, de ez csak a látszat, mivel Farkas a szoba közepére tolta a nagyobb bútorokat, és kihordta az előtérbe az egyéb, festésnél útban lévő Mütyürketulajdonokat, hogy kedvére pingálhassa a falakat. Segítségünkre sietett Pöti és Lius is,…..
Csillagbaba 2009.02.10 11:20:14
Szia! Meg vannak a fotók a lámpáinkról ha még érdekelnek ide tettem : csillagcsalad.freeblog.hu/archives/2009/02/10/Piroskanak/
Kinyitom arra a pár napra a blogom hogy meg tudd nézni vagy ha kapok egy mail címet postázom a meghívót! :)
Hunor&Minka&Zsigu Megindult! 2009.02.09 19:45:00
Megállíthatatlanul és vissazfordíthatatlanul megindult, Csöppöm ma reggel óta leginkább már csak kétlábon hajlandó közlekedni. Az ekkora mozgáshoz hatalmas energia-mennyiségre lehet szüksége, ugyanis ma annyit evett, mint egy kisebbtermetű mamutbébi és ezzel egyenes arányban…..
Hunor&Minka&Zsigu Retorzió 2009.02.05 16:48:00
Hunor ma überbrutál napot tart, extra felpörgései vannak. Valószínűsítem nem tesz neki sem túl jót az egész napos kényszerbezártság, mint ahogy nekem se, de sajnos a nyomi kezemmel nem bírom lecigölni mindkettőnket a harmadikról... nomeg az időjárás sem egy kimondottan…..
Bővült a család Itthon vagyunk 2009.02.01 16:18:00
Ma azaz vasárnap délben hazaérkeztünk Öcsi meg én.Amint láttam Gil megírt sokmindent kivéve azt, hogy Öcsi neve hivatalosan Apjaneve LÉNÁRD lett. A szülőszobában Gil volt az erősebb, aki nemtom, hogy a perc hevében vagy már régóta tervezett merényletet követően, de…..
Ma 18:00-kor megszületett Öcsi.3800 gramm, 55 centi és ami a legfontosabb, hogy a várakozásoknak megfelelően fiú. Tehát minden tekintetben gyerek!Szerintem könnyű szülés volt, de szinte biztos, hogy Neki erről más a véleménye.Holnap kaptok egy képet is, de ma már túlvagyok 6 haver…..
Ugyanolyan álmos délelőtt volt ez is, mint az összes többi... ugyanolyan nehezen ébredtem, (talán a hajnal 2-ig olvasásomnak köszönhetően?), Hunc ugyanolyan könnyedén pattant ki mellőlem, mint bármely más reggelen, és ugyanolyan vidáman duruzsolt attól a pillanattól kezdve,…..
Piroska és Farkas Lámpafrász 2009.01.27 08:00:00
Egyszerű, fehér, bájos falilámpára vágytunk a babaszobába. Csak semmi cicó. Bemegyünk egy lámpaboltba, és biztosan rögtön szembejön öt ilyen is, s a bőség zavarában majd viatkozhatunk, hogy melyiket is válasszuk.Mindamellet, hogy még csak hasonló sem akadt a horgunkra sokáig,…..
Bővült a család Készülődés 2009.01.28 12:19:48
Lassan készülődök az induláshoz, kissé vagyes érzelmekkel.Viszem a csomagocskámat, mert úgy döntöttünk, hogy a dokira bízom magam. Ha ő azt mondja, hogy maradjak, maradok és szülünk. Ha ad még időt akkor hazajövök. Porontynak is összepakolásztam, beadom anyáékhoz, ha…..
Csillagbaba 2009.01.28 14:14:22
Ma rekordot döntöttem, mert fél 4-re végeztem. Eredmény nem túl sok, de a lepényemre már azt mondták, hogy másodfokban érett!!! Hurrá Megerősített egy másik szonográfus a hitünkben, hogy jó nagy lesz a baba (hozzám képest) és tutira fiú! Mindent jó alaposan megnézett, mert…..
Már mindent kivasaltam, most épp mosok, aztán megyek mosogatni, majd jön a porszívó...stb"Ördögűzés" címszóval mindezt tempósan... igaz elég kevés már az oxigén, de legalább rend és tisztaság lesz mégha a fiatalúr bent is marad. Poronty ma jön haza!!! Olyan csendes…..
Az NST.n nyugton volt Öcsi... na de tegnap este hisztizett a lépcsőzés miatt. Semmi másra nem volt jó az egész csak ara, hogy izomláza legyen a lábamnak, meg fél óráig fújtattam utána. Amint lesz valami jelentkezem... ma délelőtt fájdogált a derekam, de lehet, hogy az is csak a…..
Csillagbaba 2009.01.25 19:37:26
Piroska és Farkas Szülészlány 2009.01.24 16:19:00
Este óta tizenegynéhány baba született az osztályon, a kórtermek is tele vannak, így harmadszori próbálkozásra sem sikerült bejutni a szülészlányhoz, aki elvileg segít majd nekem, mikor már nagyon jajgatok, remélhetőleg nem előbb, csupán március 20.-a körül.Addig is javasolta,…..
Irigykedem PicurAnyura (persze csak jó értelemben) a kezében tarthatja a csepp fiát. Túl van a nehezén...csodálatos dolgott élhettek ma át. Micsoda boldogság egy várva várt gyermek születése, és micsoda csoda, hogy egy csepp fiúcska ma meglátta a napvilágot és a szüleit.…..
Nagyon reméltem, talán kimaradok ebből a játékból, sokáig azon gondolkodtam, legyek-e ünneprontó és utasítsam-e vissza vagy egészen egyszerűen csak tegyek úgy, mintha megfeledkeztem volna az egész felkérésről?!Az elmúlt években drága pénzen megtanultam azt, hogy a földi élet…..
Csillagbaba 2009.01.22 17:29:33
Bővült a család Mai NST 2009.01.21 17:35:00
Egy órával korábban értem oda mint kellett volna, és legnagyobb megdöbbenésemre behívtak!! A keresztnevemen szólított a csajszi... na persze aki ennyit jár mint én, nem csoda, hogy lassan a portás is előre köszön!Ha ránézek a számlálóra és meglátom a 2-es számot, nem tudom,…..
Bővült a család Meglepi Díj 2009.01.19 11:57:20
Az alábbi díjat Picimeli-től kaptam és nagyon köszönöm neki!!!! Nemsokára izgulhatunk kicsiTigri világrajövetele felől. Kívánok minden jót neki innen is! "Igazából nem is jó szó rá a díj - szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés - inkább jelzés a barátságról…..
Piroska és Farkas Fehér reggel 2008.12.30 17:26:00
Ködös, hideg reggelre ébredtem, de ahogy kinéztem az ablakon, pompás látvány tárult elém: hófehér dombok, erdő, fenyőfák, s rögtön kirándulhatnékom támadt (ahelyett, hogy bementünk volna a szokásos heti konzultációra Dr Cukorhoz, inkább odatelefonáltam - legalább százszor,…..
Vasárnap délutánnal -HuncApu munkábamenetelével véletlenül éppen egyidőre esik- véget ért ez a többnapos puha melegség, amit hármacskán itthon töltöttünk. Még a számítógépet se kapcsoltuk be napokig, érzékeltetném ezzel is, hogy nagyon jól elvoltunk mindenfajta külső…..
Régen jártam arra, talán több mint két év is eltelt már, de a hely még mindig ugyanaz. Veronika tenyérnyi, egészen picike boltja egy külön kis világ, zsúfolásig tele tündéri apróságokkal, újakkal és régiségekkel, történetükvan fenyőbútorokkal, csipkékkel, porcelánokkal,…..
Lehet, hogy költözöm. De lehet, hogy nem. Nyitottam egy új helyet, és barátkozom vele. Nézegetem az üres oldalt, az adminfelületet, keresgélem, hogy miképpen tudom testre szabni. Ha tudom egyáltalán. Aztán meg nézem ezt itt, és szomorkodok. Mert mi lesz, ha elvesznek a képeim? Hová…..
Hunor&Minka&Zsigu A zsákmány 2008.12.16 21:07:00
Megvettem, mert megtetszett és mert mindig is ilyenre vágytam, mert gondoltam, ez egy kedves ajándék lehet egy Hunorforma gyerkőc számára. Itthon izgatottan bontottam ki, ki kellett bontanom, hogy megnézzem, megvan-e minden tartozéka...  aztán fel kellett húznom, és ki kellett…..