Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Billbo

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
149 éve (1861) született Tisza István.A híres református nemesi család talán legismertebb sarja magánúton tanult, így már 14 évesen maturált. Jogi tanulmányait Berlinben kezdte, Heidelbergben folytatta és Budapesten fejezte be. 18 évesen lediplomázott, és a Belügyminisztériumban…..
Billbo 2010.04.22 12:52:27
@Tuvalu: Igen, igen a párbaj! Károlyi tizenegy vágást kapott, de csak azért, mert tizenegyszer támadott.

Meg három merényletből, kettőt megúszott. stb.
Egy zseniről ennél azért többet kellett volna írni...
Egy fokkal azért  ez már jobb, mint az eddigiek, meg is jött a kedvem újranézni az első évadot. A videó előtt látható fotón vajon miért pont Locke, Jin, Claire és Kate néz lefelé???   ..
Rovatunk első részében egy ultrabrutál hippibusz borzolta a kedélyeket, ezúttal... Egy Lamborghini Murciélago birtoklása minden bizonnyal remek dolog, főleg ha az ember fiatal, sikeres és van pénze eltartani egy ilyen verdát. Amerikában, ahol az egyenes vonalú gyorsuló mozgás…..
Csenki Attila, a Showder Klub egyik humoristája úgy megszopatta a Best nevű bulvármagazint, hogy még mindig sírunk a röhögéstől a történetet olvasva. Célja csak annyi volt, hogy kiderüljön: mennyire néz utána az újságíró a cikk alanyának, tud-e egyáltalán arról, hogy kiről…..
A Titanic óceánjáró 96 évvel ezelőtti tragédiája minden eresztékében olyan, mint egy döbbenetes és valószerűtlen mese. Kicsit talán erőltetett, mintha a szerző kettővel több italt fogyasztott volna a szükségesnél, de tele van megszívlelendő tanulsággal és szívszorító…..