Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anyaa

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hegyikecske Na szóval... 2011.07.30 19:52:00
 Hát nem is tudom,hol kezdjem hirtelen...majdnem három hét blogírás nélkül. Könnyen ment. :) Néha agyalós,néha fáradt,néha szenvedős és néha hihetetlen módon lusta.  De rendben vagyok,teljesen. Nem kell aggódni! erős vagyok,mint a hazai pirospaprika. :D Ez tetszik! Mit…..
 Nem vagyok abban olyan biztos,hogy mindennap írni fogok,de tartom magam a linzi szokásokhoz...Túl a második munkanapon,ami igen mókásan telt. A lányok nagyon aranyosak,mind az öt csajszival jól kijövök. A mai napon már simán odataláltam,nem volt semmi kaland. Délelőtt a…..
 Nem tudtam mivel kezdhetném,de azt hiszem kezdenek gyarapodni a félelmeim,örömeim,izgalmaim. Egy részétől szabadulni szeretnék,másrészt szeretnék emlékezni a hülyeségeimre,ezért írom újra... -Hogy miért lett a blog hegyikecske? Két válasz van erre: 1. Tratnyek Ferike otthon…..
anyaa 2011.06.08 21:08:25
Nah azt hiszem felkészültem,hogy megírhassam a blogot...ezen a hétvégén rengeteg érzés,érzelem,düh,öröm,vidámság,búcsúzás ment végig bennem! Azt hiszem ezen a hétvégén minden összejött egy nagy próbát kaptam :)Ami friss és kicsit szomorú vagyok,hogy este nem köszöntem el…..