Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szilla

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amint azt egy korábbi posztból egyesek már talán tudják, mostanában télen is motorozok, pontosabban robogózok. Kicsit a kényszer vitt rá, ugyanis hosszú mérlegelés után felmondtam a garázsbérletemet a cég melletti parkolóházban. Nyáron eleve szinte nem is használtam a helyet, s…..
Belsőség Ami drága, az tartós? 2011.10.01 07:00:00
Peka barátunk arról híres a szerkesztőségben, hogy a világ legváratlanabb pontjairól – ennek következtében – a legváratlanabb időpontokban képes bejelentkezni valami érdekességgel. Úgy látszik, egy ideje már az USA keleti partvidékén portyázik, huzamosabb floridai…..
Szép az autó, jó az autó és szinte új. Mindössze annyi a baja, hogy az árából simán futotta volna S8-asra is. Saját néven. Vélemények az azonos című írásunkról...
szilla 2011.03.22 16:57:04
@venszivar: Hát gondolom 4-5 évesen fillérekért megvették a kormánypártiak! Meg az idősebbeket sérülteket megkapják a nemzetőrség sofőrjei és azokkal gyakorlatoznak tökölön, szegények! Voltunk kint a tököli reptéren ABS mérésen, és ott szerencsétlenkedtek vagy egy tucat 4.2-essel.
Kedvenc mentségem: a BKV járathat okádék buszokat, mert hát annyi embert szállít. Ilyen alapon a nagy éttermek főzhetnének lejárt szavatosságú húsból, hiszen annyi embernek adnak enni, nem? Vélemények az azonos című írásunkról...
A Forma-1-re az utóbbi időben sokan sokféle jelzőt aggatnak. Kétségkívül kevésbé látványos már, mint volt, sokszor fordul unalmas körözésbe egy-egy futam, és a tévéképernyőn keresztül lassan nem is tudatosul bennünk, hogy valójában mekkora tempónál zajlik mindez. Ezt…..
  Kicsit hangos, kicsit bárdolatlan és egyszerű, de nem ajánlatos piszkálni, mert csúnyán orrba verheti a jómódú kölköket. Vélemények azonos című írásunkról. ..
Totalbike hírek Talmácsi kiesett 2009.07.06 08:31:00
A királykategóriában még nem volt ekkora matematikai esélye Talmának a pontszerzésre – sajnos nem tudott élni a lehetőséggel. A 17. helyről rajtolva előre tört, majd két körrel később a 15. helyen motorozva elesett – ha célba ért volna, a bukások miatt kis létszámú…..
Meleg, napos időben kezdődött Hollandiában a gyorsaságimotoros-világbajnokság hetedik futama. Németh Balázs szerencsétlen valenciai balesete miatt Hollandiában ismét új pilóta kap lehetőséget a Balatonring Teamtől. Ezúttal a spanyol Aleix Espargaro a kiválasztott, aki tavaly…..
Kölcsönös udvariassági körökkel, konkrét információk nélkül ért véget a Balatonring mai, budapesti sajtótájékoztatója. A másfél hete kirobbant Talmácsi-balhé ügyében a napközben lezajlott kölcsönös egyeztetés nem hozott eredményt – most már száz százalék, hogy…..
szilla 2009.05.25 20:13:00
Szerintem ez nem volt elbaltázott döntés, sőt ahogy ezt Talma mondta már nagyon ért. Már 2008-ban itt kellett volna motoroznia, de Aspar úr előnyben részesítette a balf@sz csapattársat ugye, az korrekt volt?
Amúgy Talmánál nem is volt promo meg önreklám ha figyelemmel kísérte vki pályafutását. Ő az a versenyző aki felküzdötte magát, és elismerték, csak akkor még a kereskedelmi adók lesz@rták magyarhonban, este 11-kor adták a eurosporton. Pedig akkor egy fostalicska Hondán motorozott nem egyszer az 5-6-ik helyen fejezve be a versenyt. Sztem ő bizonyitott, nem is kevésszer, és megérdemelné, hogy mellette áljon a magyar, de itt csak a hurrogása megy, hogy biztos telhetetlen meg stb. Bár ez jellemző a magyarokra lásd 2004 olimpia, fazekas cirkusz, Schmidt Pál nemhogy kiállt volna a magyar sportolóért, hanem csöndben lapított.
Elárverezték Steve McQueen hagyatékának újabb elemeit: a Bonhams & Butterfields aukciós háznál múlt héten a legendás színész-versenyző motorja és FIM igazolványa került kalapács alá. Az 1963-as Triumph Bonneville Desert Sledet Bud Ekins építette. Korának híres kaszkadőre…..
Belsőség 2500 felesleges lóerő 2009.05.12 12:20:00
Ha nem ez az, akkor mi? Rejtélyes hírszerkesztőnk elefántcsont-tornyából egy morzsát hullajtott alá. Lám: The Land Shark: 2500 lóerő a hátsó tengelyen Valószínűleg az egyik leggyorsabb utcai sportkocsit sikerült elkészítenie az Intense Automotive Design nevű cégnek a Mosler…..
Az APC egyesítette a bukósisakot és a légzsákot, céljuk a gerincsérülések csökkentése. Statisztikák bizonyítják, hogy rengeteg olyan baleset történik, ahol a fej lendülése végzetes vagy maradandó sérüléseket okoz – ezt szeretnék kiküszöbölni innovatív eszközükkel.…..
Totalbike hírek Kamu BMW? 2009.02.11 17:03:00
Múlt héten beszámoltunk a BMW utcai sportmotorjának, az S1000RR-nek a nyári érkezéséről. A weben köröző fotóknak sokan örültek, de sokan vitatják is valóságalapjukat. A videó alapján a bajor – japán hasonlóság valóban szembetűnő, de tényleg egy Yamaha R6 van az…..
Totalbike hírek Yamaha szinglik 2009.02.05 19:20:00
Az egyre erősebb vevői nyomást már a gyárak is megpróbálják komolyan venni. Roland Sands SuperSingle motorjaira Japánban is felfigyeltek: a kiszivárgó gyári pletykák szerint a Yamaha fontolóra vette az ultakönnyű és kezes egyhengeres sportmotorok gyártását. Az alábbi…..
Roberto Totti nem tartozik a széles körben ismert motorépítők közé, ennek ellenére Alaszkától Ausztráliáig jegyzik munkáit . Épített már sportmotortól kezdve a chopperig mindent, átvágott Ducatit, Guzzit, Yamahát, BMW-t, Hondát, Triumphot és Harley-t, vagyis mindent, ami a keze…..
szilla 2009.01.18 14:36:32
szilla 2009.01.18 14:37:16