Regisztráció Blogot indítok
Adatok
daykola

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az lehet, hogy nem is igaz ... " (Disemal)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Nem lehet mindíg hatost dobni, de egyest sem !" (spyghost)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik, hanem szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer" (FortuneBet)  ..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A kis szorzójú eseményeket ugyanúgy kell elemeznünk ,mint a többit ... Ha nem hajtjuk végre: bukáshoz vezethet a fogadás!" (Hambi)..
daykola 2013.12.08 19:00:04
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A nyereményt csak kölcsönbe kapod és nem ajándékba ..."  (Bankrator)..
daykola 2013.12.01 11:19:56
@Walter Sobchek: ezekről a meccsekről mit gondolsz?
vidi, benfica,milan, lpool, szpartak moszkva?
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " Nem az a lényeg ki mennyivel játszik, hanem az, hogy kiválaszd a helyes eseményeket! " (Afterforever)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Nyertes fogadás estén a legnagyobb tét is túl kevés, vesztes fogadás estén legkisebb tét is túl sok " (Special One)..
daykola 2013.11.05 11:05:54
@tutipíz: köszi
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Amúgy mikor nyertetek utoljára, ha mindíg a tutinak látszót rakjátok? Én valahogy nem érzek magamon ilyen késztetést :-) " (sebig)..
daykola 2013.10.25 11:56:26
@Adamo Coulibaly 2168as szorzó: köszi, akkor nem az egymás elleni
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "A játék akkor szép, ha örömünket leljük benne! " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Amúgy mikor nyertetek utoljára, ha mindíg a tutinak látszót rakjátok? Én valahogy nem érzek magamon ilyen késztetést " (sebig)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Minden bonyolult dolog leegyszerűsíthető, de az egyszerűt is túlbonyolítod, ha gyáva vagy dönteni!" (Disemal)..
daykola 2013.07.25 19:22:07
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "Csak akkor leszel jó vadász, ha nem mindenre lősz, mi mozog! " (tuti1x2)..
daykola 2013.07.03 14:40:57
@j0zef: 1. szettet hoznia kell, csak akkor nyerhet del potro
daykola 2013.07.03 14:55:25
@j0zef: 6-2 :D
daykola 2013.07.03 15:07:22
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
daykola 2013.06.28 13:15:07
@MKrisz12: köszi :)
daykola 2013.06.28 13:18:52
@Babcsa: pontosan, nekem is már csak Kerber kéne :)a többi bejött már
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az, aki azt hiszi, hogy boldogul a többiek nélkül, téved, de az, aki azt hiszi, hogy a többiek nem tudnak boldogulni nélküle, még jobban téved." (sebig)..
daykola 2013.05.03 23:53:23
@Benzema: azt én is néztem, nagyon drukkolok a csapatnak Bogdán miatt.
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    ""A fogadóiroda célja és egyben feladata az, hogy a fogadó ne gazdagodhasson meg belőle. A játékosnak viszont arra kell nagyon figyelnie,…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Minden bonyolult dolog leegyszerűsíthető, de az egyszerűt is túlbonyolítod, ha gyáva vagy dönteni!" (Disemal)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen…..
daykola 2013.04.06 11:52:13
@LyonnaisFan1 , SÜN! ( Биля ) / Mirasty /: szevasz, nem tudsz pár infót a lokomotív meccsről? mert már ideje lenne nyerniük...
daykola 2013.04.06 12:27:32
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..
daykola 2013.03.23 13:46:51
@Walter Sobchek: hello! mit gondolsz, a minszk mára lehet meglepetés? Szerintem jobbak, mint a hazaiak, vagy esélytelen?
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A játék akkor szép, ha örömünket leljük benne! " (tuti1x2)..
daykola 2013.03.21 11:15:40
@csakajuve: "Kezdjük a bemutatást a vendégcsapattal: hatalmas tervekkel vágott neki a Zalgiris csapata az idei Euroliga sorozatnak, azonban ma már annak is örülhetnek, ha tisztességgel be tudják fejezni a szezont. Nyáron rengeteg jó nevű játékos igazolt a Kaunas, azonban ennek most fizetik az árát, hiszen pénztelenség ütötte fel a fejét a litván klubnál. A játékosok régóta nem kaptak fizetést, aminek az első igen komoly következménye, hogy a csapat egyik legjobbja, Tremmell Darden, azonnali hatállyal felbontotta a szerződését – a hírek szerint a Real Madridhoz távozik az amerikai játékos -. Mondhatnánk, hogy nem nagy kunszt, van olyan játékos, aki pótolhatja őt, igen ám, de jelenleg többen is sérüléssel bajlódnak a balti állambeli együttesnél. A csapat játékáért felelős, illetve legjobb pontszerzője, Marko Popovic, például el sem utazott Moszkvába. Paulius Jankunas sem tette meg a repülőutat Oroszországba, ő szintén egy nagyon fontos és ponterős alapember a litvánoknál. Rajtuk kívül még Tadas Klimavicius sem tudja vállalni a játékot, aki kiegészítő embernek számít a Zalgirisnál. Így tehát nem biztos, hogy tisztafejjel tud pályára lépni az a maradék tizenegy játékos, aki elutazott Moszkvába. Hiszen például vasárnap a VTB Liga leggyengébb csapatánál, a Tsmoki Minszknél, szenvedtek egy nagyon kínos vereséget a kaunasiak."
daykola 2013.03.21 14:48:54
@Walter Sobchek: hello, mit gondolsz az efes kosár meccsről? lehet vendég?
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Gazdálkodjunk jól a nyereményünkkel,mert ha ez nem sikerül, akkor azt nem örökbe kapjuk, hanem csak kölcsönbe" (Walter Sobchek)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A meglepetés kikerülése, vagy eltalálása, ez a mi feladatunk."  (HANNIBAL179)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Ezek után a célom nem más, mint bekerülni a zöld újságba" (valenciafan)..
daykola 2012.04.24 11:28:54
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Ésszel, ne hévvel " (tuti1x2)..