Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zo-lee

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az, hogy a két legjobb csapat játssza a döntőt ma este, még nem jelenti azt, hogy jó meccset is látunk, de legalább leegyszerűsíti a helyzetet, ami a várakozásokat illeti. A legszebb, és a leghatékonyabb focit játszó társaság fináléjának színvonalát az dönti el, melyikük…..
A galambősz lord hörögve borult a díszesen faragott stelázsira, a ködös távolban éjfélt ütött egy toronyóra. Kezdhetnénk így is a Bundesliga krimit, de a hétközi forduló időcsapdája miatt rögtön a végére lapozunk. Andrea Barzagli, kérem, álljon fel. Meri-e tagadni, hogy…..
zo-lee 2009.05.11 13:14:43
@Quentin Montargis-ból: pofa be:))))))))))))))))))))
üzeni a szomorú szemű lóarcú
Létrejött a talán leginkább várt BL döntő, melyen elsősorban nem is a Barcelona és a Manchester United, hanem a futball két legmeghatározóbb fejlődési irányának csúcsképviselője játszik majd. All-around atléták a labdaszerelmesek ellen. A két – bizonyos szempontból…..
zo-lee 2009.05.08 12:07:40
@Vul-Kahn: Kár, hogy a Chelsea nem focival próbálat befolyásolni a meccset, lehet többre mennek.
zo-lee 2009.05.08 12:27:18
@Walmer: írd már le , légyszives mit csinált a kék csapat? Megjátszották az egyetlen lehetségest, és védekeztek. De ha te másképpen láttad a meccset, szívesen meghallgatom.
zo-lee 2009.05.08 13:03:15
@Walmer: nagyon jól tudom, milyen műfaj a védekezés és természetesen többről volt szó, a néma értő olvasást neked ajánlanám, mert leírtam, hogy azt a műfajt a kékek a világ talán legmagasabb fokán csinálták, pontsan elismervén ezzel, hogy amit csináltak azt jó csinálták. Én természetesen túlzásnak írtam a 10 izom embert, csak arra céloztam, hogy nekem nem volt olyan nagy szám, hogy a chelsea még ember előnyben hazai pályán is védekezett. Amúgy pont ezzel elismerve milyen jó csapat a barca.
Kovács József, 32 éves magyar állampolgár vagyok. Sok csípőssel kérem a gyrost, Görög Zitát és Nagy Tímeát megosztva tartom az ország legjobb nőjének, befizetem az adómat, és van egy kutyám. Úgy nőttem fel, hogy csak foszlányait láttam a magyar futballnak. Ott voltam Puskás…..