Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wea

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/raszt_lynex/kukuricrew_turne_2010_kaska/feed", "width":"450", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank",…..
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/raszt_lynex/bereznai_tamas_forgacs_muveszt/feed", "width":"400", "height":"620", "orientation":"vertical", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank",…..
wea 2010.01.18 19:24:00
manofest 2007 from visualhazard on Vimeo. ..
A következő sniccert a hamarosan átalakuló és általunk hőn szeretett Angyal borozó (Szentendre, Alkotmány u. 4.) emlékének ajánljuk, ahol a Forgács Társaság hőskorában gyűléseit tartotta, ahol Anikónak, a kedves pincér hölgynek mindig volt egy jó szava hozzánk. Sosem…..
Újra beindul a Heti vers rovat! A hosszú technikai szünetért elnézést kérünk aranyos irodalomkedvelő olvasóinktól. A mulasztást ezúttal nem igazoljuk. Cserébe viszont egy különös alkotást teszünk közzé ezen a szeles májusi napon. Simándi Csaba Zuhanás című költeménye…..
2009.05.09.-én, szombaton 18:30-kor nyílik Barnás Máté és Deim Balázs fotókiállítása a Blende Club Caféban.A Forgács két kitűnő fotósának kiállítását Simándi Csaba nyitja meg.Aki késik lemarad, aki nem jön kimarad! A kiállítás megtekinthetők egészen május…..
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/raszt_lynex/hugyecsek_balazs_keresztmetsze/feed", "width":"550", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank",…..
wea 2009.04.23 09:06:49
Forgácsolt Kultúra 3. Villanyzene 2009.04.08 16:24:00
Április 11-én harmadszorra kerül megrendezésre a VILLANYZENE a Városházán, ezúttal egy chillout szobával kiegészítve a party-helyszínt. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/raszt_lynex/juhasz_gergo_kaska_villanyzene/feed", "width":"550", "height":"300",…..
A többség bizalmát elveszítő kormányfő szerint a baloldal rossz útra tévedt, ezért Ő újat keresve elindul Szentendre felé. ..
wea 2009.03.21 13:17:53
(Hugyecsek Balázs - Rizmayer Péter)A videó egyik alkotója, Rizmayer Péter azt írta egy csetelésünk alkalmával: "a giccsről szólna...". A videó fele a jól ismert Richard Clayderman számmal valóban hatalmas giccsnek tűnik. Ám a következő egy percben szó szerint szar…..
25 darab műalkotás van a térben. Az 10-el megszorozva 250. Mit jelent ez a szám? Az alexandriai gnosztikus apokrifek szerint   Júdás evangéliuma pontosan ennyiszer tartalmazza a görög théta Θ Θ betűt.   A betűnek egy obskúrus krétai írásmód szerinti változata…..
Megkésve bár, de hömpölyög tovább Heti Vers rovatunk. Rendhagyó alkotást tálalun ezúttal a ForgácsoltKult olvasóinak. Szeretnénk kicsit megbirizgálni irodalmi beállítottságú olvasóink agyát. Provokálnunk! Tessék megolvasni hogyan! Ezúttal Juhász Gergő "KASKA" ún.…..
A Forgács Társaságért nem kell aggódni, a télért annál inkább! Közeleg a március, és reméljük új kiállításunkkal meghozzuk a tavaszt. TESSÉK ELJÖNNI! "UA - egy kétbetűs, értelmetlen szó. Ha művészettörténetileg meg akarjuk indokolni: dadaista szó, vagy…..
wea 2009.02.25 15:49:48
Új rovatunkban olyan irodalmi alkotásokat szeretnénk bemutatni, melyek több művészeti ágat ötvöznek, szakkifejezéssel élve intermediálisak. Az intermedialitás jelenségével manapság lépten-nyomon találkozhatunk. Elég kimenni az utcára és szembe jön velünk, szépen ránk…..
Sokat hangoztatott tétel, hogy a kultúrából sosem elég. Mi azért úgy véjük, hogy jóból is megárt a sokk. A Forgácsolt Kult új rovatában (megtalálható a heti_vers címke alatt, arra oldalt ►), a Forgács Társaság közreműködésével, hetente ismerkedhetnek meg fiatal alkotók…..
wea 2009.02.02 16:51:21
A szentendrei Forgács Társaság kiállításának megnyitói gáláns paktumok. Írta: Juhász Kristóf, a filmet készítette: Hugyecsek Balázs.A videó: És az azt követő performansz Juhász Gergőtől: ..
(Hugyecsek Balázs - Kecskés Tibor - Rizmayer Péter)2008. december 21.-én Gyurcsány Ferencet (született: 1961. június 4-én  Pápán, anyja neve: Varga Katalin, beosztása: miniszterelnök) a helyi élelmiszerboltban több rendbeli lopáson értük kameránkkal. Az ügyet nem kísérte…..
A tematikus irodalmi est több szeretne lenni felolvasóestnél: játékra invitáljuk egymást és a közönséget. A Home. Street. Pub. egy napunk története, a reggeli ébredéstől egy egy irodalmi estig. A nap 24 órájából kiragadunk háromszor pár percet, s azokat ábrázoljuk, azokra…..
wea 2008.12.17 19:05:46
A művészet tart a politikától, a politika ellenben nem fél a művészettől. Ha lehetséges kerüli, nem foglalkozik vele és saját kis elefántcsont tornyában marad. Legalábbis itt Magyarországon. Pedig mindenhol szidjuk a politikusainkat látástól-vakulásig! Ez most a közhangulat.…..