Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Futólépés

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma egy nagyon kedves és mosolygós hölggyel kedveskedünk Sorozatsztárok rovatunk fanatikus híveinek, kár, hogy az apropó kissé szomorú, hiszen pont ma jelentették be, hogy nem folytatják azt a sorozatát, amiben igazi karriert futott be, és amiben is megkedvelhettük. Laren Graham…..
Futólépés 2007.05.05 02:00:29
Vége egy korszaknak, kérem szépen, hét keserédes évad után véget ér a Gilmore lányok nagy kalandja, nem lesz több vicces párbeszéd és idétlen udvarlás, nem lesz kivel együtt sírni és nevetni, legalábbis a sorozat rajongói számára. Hét évad is nagyon szép eredmlny egy olyan…..
comment:com Ember a Földön 2007.04.28 18:29:00
Jakupcsek Gabriellán innen és Frei Tamáson túl létezik egy ember a magyar televíziózás történetében, aki képes úgy bemutatni idegen kultúrákat, hogy ne hazudjon az arcunkba és ne fanyalogjon a higiénia hiányán.Ezt az embert Kepes Andrásnak hívják, aki kollégáival együtt…..
comment:com Gügye apu és én 2007.04.02 11:10:00
Az egészen kicsi gyerekeknek kevés műsort kínál a Minimax-Nickelodeon-Cartoon Network hármas, a Baby TV pedig kevés háztartásban fogható. Azon persze lehet vitatkozni, hogy kell-e egy két-háromévesnek tévét nézni és azon is, hogy elkerülhető-e egyáltalán, hogy tévét…..
Kint van már sok helyen, de a Kamera Hungária miatt mi valahogy elsiklottunk felette: a Maffiózók első hat évada 7 perc 36 mp-be sűrítve, de csak és kizárólag naprakész rajongóknak, hiszen a 6. évadot itthon még nem láthattuk. Videó a klikkolás után. ..
Frei Tamás mindig szolgáltat muníciót a Comment:com gépfegyverébe. Egy hónapot kellett várjunk libériai dossziéjának folytatására, de megérte. A Riporter ezúttal két félbevágott, ropogós, önkéntesekről szóló buci közé rejtette el a büdösséget jó sok chilivel…..
56 éves korában elhunyt a Népszabadság karikaturistája, Lehoczki István. Karrierjét még a Ludas Matyinál kezdte 1975-ben. A vicclapnál megszűnéséig dolgozott, 1991-től pedig az az Új Ludas munkatársa volt. Rajzolt a Kurír-Elefántba és a Pesti Viccbe. Folyamatosan közölte…..
Igazi szemét, előítéletes egy banda vagyunk, amikor azt feltételezzük, hogy az ATV-n március 31-én este 21 órától induló Humorbajnokság a tavasz legkínosabb médiapróbálkozása lesz. Először is, Hofi óta nem ismerünk komikust, másodszor pedig, megesküdtünk, hogy ha ismernénk,…..
comment:com Mi marad ma el? 2007.03.15 14:00:00
Napok óta azon gondolkodom, hogy mit fognak kezdeni a randalírozók a rengeteg felvásárolt teniszlabdával, ha mégse tudják kiszórni a rendőrlovak elé. Berakják az ágyneműtartóba és előszedik következő karácsonykor? Az biztos, hogy kora délután még nem lesznek zavargások,…..
comment:com Nácik, szex, morfium 2007.03.14 16:30:00
Laza szerda esti tévézésre készüljünk fel. Összefuthatunk Monica Belluccival, Matt Damonnal, Al Pacinóval, Jack Nicholsonnal, Katherine Hepburnnel, Beri Aryval és még sokan másokkal. A Bobby Deerfield nem túl ismert film, egyébként Sidney Pollack rendezte és Al Pacino alakít benne…..
comment:com Lesznek-e zavargások? 2007.03.14 09:00:00
Reménykedjünk, hogy a rendőri, meg egyéb vezetők is figyelik a bulvármédiát, mert az asztrológusoktól mindent megtudhatunk tizenötödikéről. A Mokka asztrológusa szerint például nem lesz semmi akkor, hogy ha teli hassal és kialudva megyünk ki az utcára. Szóval, ha egész éjjel…..
Úgy tűnik, a tévécsatornák még mindig nem álltak át teljesen az új rendszerre, szóval, hogy hétfőn már nincs műsorszünet és kellene valami. Na, de ha nagyon bogarászunk, akkor azért akad ez az. Én például biztos a Másfél millió lépés Magyarországonnal indítanék, ha nem…..
Beindult végre a szezon, megint kapunk eksönt, álmokat, Rambaldit, geci Sloane-t, Syd vs Francine; Syd vs Vaughnné és Syd vs Syd verekedéseket, no meg egy ütős vendégsztárt David Cronenberg személyében, aki azért jobb, ha a jövőben megmarad a rendezésnél.Syd valami…..
Március 12-én mutatják be a Viasat3-on, de mi már ma megtaláltunk belőle egy jókora darabot. Egyelőre nem cikiznénk a műsorvezető akcentusát, se a játékot, mert milyen már, hogy még meg sem született, és mi máris belerúgunk. Na, most ezt tessék rendesen vizionálni, és aztán…..
Gőzerővel folynak a Grace klinika spinoff előkészületei: Tim Daly is aláírt az új sorozathoz, és először abban a duplarészben tűnik fel a képernyőn, mely tulajdonképpen a backdoor pilot lesz. Lesz még benne egy másik vendégsztár is, róla a sorozatjunkie-n lehet olvasni…..
Életének 55. évében hunyt el a kiváló színész. Nagyszerű alakításai örökké velünk maradnak. Sok minden mellett nekünk Dr House magyar hangjaként is hiányozni fog. A cikket index anyánkon olvashatják, itt. ..
A sorozatok pilotjainak az a feladata, hogy bemutassa a szereplőket, és felvázolja a fő konfliktust - esetünkben az első percekben amolyan Csillagok háborúja módra felfutó feliratból kiderül, hogy átlagemberek ébrednek különleges képességekkel egyik napról a másikra, és…..
Utolsó felvezető írásunk két hőse a szerkesztőség két kedvence (ha figyelmen kívül hagyjuk a többi, eddig még nem említett szereplőt). A pomponlány Claire Bennet éli a hozzá hasonló tinik gondtalan életét, amior rádöbben, hogy rohadtul nem stimmel vele valami - üthetik…..
Gát György rendező és Polgár András, a sorozat egyik forgatókönyvírója avat be minket a kultikus sorozat titkaiba. Aki nem olvasta az előzményeket, ide klikkoljon.Azt már posztokkal ezelőtt megállapítottuk, hogy a közönség imádta a visítozó rendőrlányt, nem így a…..