Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kingabinga

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Fényképek az abortusz után" volt a címe az eredeti bejegyzésnek... 2009. szeptember 21-i kiegészítés:OLVASD EL A KOMMENTÁROKAT, HA ABORTUSZON GONDOLKODSZ! Ez a bejegyzés 2007. április 22-én született. Azóta  a Google már az első 10 között…..
Kingabinga 2008.12.16 14:04:58
Szia Emese!
Csak röviden írnék...
Igazából 2 lehetőséged van: vagy örökre megváltoztatod az életed, vagy örökre megváltoztatod az életed.
Ha elmész ab-re, az fizikai és lelki fájdalmakkal is bőven együtt jár, ezt persze mindenki tudja, de azt kevesebben tudják, mit is jelent ez pontosan, de szerintem nem érdemes kipróbálni... Utána, ha elvégezted a sulit, "karriert építesz", és mondjuk 4-5 év múlva szeretnél gyereket, nehezebben fog összejönni, egyrészt a műtét káros hatásai miatt, másrészt az elkerülhetetlen lelki görcsök miatt, ami Benned is, és a párodban is benne lesz. Ha sikerül, és terhes leszel, úgy, hogy be is terveztétek meg minden, akkor 9 hónapig az előző terhességed emlékei fognak kavarogni Benned, aztán talán időlegesen elmúlik, ha megszületik a kisbabád... De örökre nem fogod tudni kitörölni ezeket az emlékeket, ebben biztos lehetsz.
..
A másik lehetőség, ugye, hogy nem veteted el, és van még több, mint 8 hónapod arra, hogy minden szempontból felkészülj a kisbaba érkezésére. Nem kell lemondanod sem a tanulmányaidról, sem a karrieredről, ezt azt hiszem, több millió nő tudná alátámasztani, akik több gyerek mellett lettek sikeresek a munkájukban is. (Azt nem tudom, mit tanulsz...) Az, hogy mennyire vagy kitartó és erős, csak rajtad múlik... Tudom, hogy nehéz felnőni ehhez az egészhez néhány hónap alatt, de ha hiszel abban hogy ami megtörtént Veled, nem véletlen, akkor már elindultál ezen az úton...
Az, pedig, hogy nem bírod a kisbabasírást, meg fog változni, amint a saját gyereked, gyereketek hangját meghallod.
Ha anyukád elfogadja a helyzetet, akkor biztos segít Neked megtanulni főzni, háztartást vezetni, blabla, meg még segíteni is fog a szülés után, hiszen ezért is az anyukád.. de ha mégsem így lenne, akkor szólj nekem, ezen ne múljon:)) Szerintem, bár teljesen nem ismerem a helyzetedet, de ahogy a soraidat olvastam, az égvilágon semmi érv nem támasztja alá azt, hogy egy iszonyatos műtéttel elvetess egy életet... Abban biztos vagyok, hogy rettenetesen ijesztő Neked ez a helyzet, meg a nyomás, a döntés iszonyatos súlya, a Te kezedben... nem is akarom ezt megkérdőjelezni, sem az érzéseidet, hogy nem érzed készen Magad erre a feladatra... De fel lehet készülni rá, ha Te is akarod, hidd el!!!
Ha gondolod, folytathatjuk emailben is,
csigabiga_4@yahoo.com
Vigyázz Magadra, szerintem egyelőre próbálj sokat pihenni és tisztán gondolkozni (a vizsgaidőszak ellenére is, mert ez most szerintem enyhén szólva fontosabb), beszélgess sokat a Pároddal, és tényleg írj bátran...!!