Regisztráció Blogot indítok
Adatok
h4xOr

71 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos az első visszatérő cikk eléggé aktuális,ugyanis valóban jön a tavasz(ahogy tél után ez várható is).Mit is jelent ez a rendszeresen terembe járóknak? Sok idiótát akik 1hét alatt akarnak izmosak lenni.Ezzel nem is lenne baj,mert mondhatnánk,hogy "az ő bajuk úgysem fog…..
Ez egy edzéstechnika amit én most a mellem felhozására használok.Haney Rambod(akinek nem ismerős a neve Jay Cutler és Phil Heath edzője)dolgozta ki és a tanítványin tesztelte.Mint ahogy a 2009es ábra mutatja eléggé eredményesen.(és nálam is jól működik)A módszer lényege az hogy…..
Lassan a blog újra életre fog kelni úgyhogy kezdjetek el figyelni..
A vállat muszáj edzeni!Még a rajok is szokták.3 fejből(rostból)áll.Első,oldalsó,hátsó.Általában 2-2-2 gyakorlat elég.Valakinek az elsőre nem nagyon kell edzenie mert minden nyomás(tehát a komplett melledzés) terheli.Ha mégis kell edzened a fej fölé nyomás,arnold…..
Amigo rámparancsolt,hogy írjak 1 cikket a kardió edzés fontosságáról,de mivel rühellem a kardiózást ezért itt 1 kis video Mr.Rippedről:     ..
Ez az üzemanyag.A szervezet ebből nyeri az energiát,és ha ez nem áll rendelkezésre akkor fehérjékből,amit például az izmokból von el.Ezért kell edzés után gyors ch.Ebből több van:A leggyorsabb(és a legdrágább) a vitargo.Ezt követi a dextróz.Ezek magukban is jók.Ezután jön a…..
Ez egy gyakran felmerülő probléma főleg a kezdők és a sík idióták körében.Nem fogok sok szót pazarolni erre a témára mert eléggé egyszerű.Először annyit közlök veletek hogy az amerikai cégek termékei nem azért olyan drágák mert húdekibaszottjók hanem mert be kell őket…..
Többféle olyan kiegészítő létezik ami az edzéseket segíti.Ebből írok most le néhányat hogy pontosan mire is jó. Kesztyű:Az edzőkesztyűk többfélék lehetnek.De a lényeg:normál vagy csuklószorítós.Leginkább arra jók hogy a jól ismert bőrkeményedéseket megelőzzük.A…..
Na kis köcsögök úgy néz ki hogy ma vagy holnap csinálok a blognak 1 fórumrészt.A gyk-s embereket várom szeretettel,meg mindenki mást is.Ha nem lesz aktív akkor mindenkinek levágom a tökeit lézerkardal! A FÓRUM ELÉRHETŐ ITT..
Mostanában nem nagyon írtam mert volt 1 kis magánéleti zűröm és nem igazán volt kedvem semmihez.Jelenlegi stackem:-Multi pro-C 1000/Biotech/-Multi enzyme-Power Protein-Cytogen Whey Pro-Hot Blood-100% Kreatin mono/biotech/-Glutamin/ elfogyott:( /-Extra kiegek/na ez csak 18+ és nem fogom…..
Nem nem azt fogom leírni,hogy hogyan készítsetek mert az már dedo1.A sajátomat írom le nagyvonalakban.Nos előljáróban tudni kell hogy 24-48ban dolgozok és a terem ahova járok hétvégén nincs nyitva/hogy kapná be-.-/ezért heti 3-4 alkalmam van edzeni.Ha heti 3x edzek az kb ilyen:Első…..
2 téma jutott az eszembe.Az egyik ez a fegyencedzéses fogyatékosság,a másik pedig a sport hátteréről amit tudok leírogatom.Persze az utóbbinak leginkább a sok információmorzsából összerakott spekuláció halmaz lesz az eredménye.Kb arról fog szólni hogy magyar és külföldi…..
h4xOr 2011.06.22 22:45:34
De most csak a teljesség igénye nélkül:www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__1918918-fegyencedzes-hatekonysaga

1 fogyatékos a napi 100ból aki pont akkor kérdezte a hülyeségét amikor írtam az okosságot
http://h4xor.blog.hu/2011/05/24/valami_199#comments Na itt kommentbe leírtam amit akartam..
Mint az látszik mostanában nincsenek új posztok.Egyszerűen se időm se kedvem nincs írni,de ezt muszáj:Tegnap autóbalesetben meghalt Ryan Dunn.Aki szereti a Jackass-t tudja ki ő.34 éves volt.Nyugodjék békében.....
Budapesten a XV. kerület környékén keresk edzőpartnert magam mellé.Leszarom hogy nézel ki vagy hogy mennyire vagy erős.Az a lényeg hogy tudjál edzeni,ne nyafogjál,legyen valamennyi edzésmúltad.A terem kicsi de jó.Olcsó(5300/hó).A társaság 10/10.Mivel jövőre versenyezni akarok(ha…..
Az aszimmetria több dologtól lehet.Szar edzés,sérülés,eltérő izomtapadások.Valemnmnyire korrigálható de teljesen nem.Ha sérülésről van szó/szakadás vagy idegsérülés/ akkor az szopás mert semmit sem lehet vele kezdeniHa az izomtapadások nem stimmelnek/márpedig nem fognak/ az…..
A 20-hidroxiecdysone.Legális szteroid alternatívaként volt/van behypeolva.Egy növényi szteroid ami sok növényben megtalálható.Általában a spenótból szokták kivonni mert ebben van a legtöbb.Először a szovjet sportolók használták teljesítmény fokozására,de már mindenhol…..
Elvileg ez csak a versenyzőknek lényeges gyakorlatilag nem.A pózolást kétféleképpen lehet csinálni:jól és szarul. A pózolás lényege elvileg az hogy megmutassa a versenyző a fizikumát minden irányból és most lényegtelen hogy kötelező vagy szabadpóz. És a pózolással ki…..