Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Masika és Lili

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így fogyok én... Tartom a frontot 2009.06.05 19:41:00
továbbra is halad a diétám. Tegnap (csütörtökön9 volt az utolsó kezelésem, lekopogom, két napja nem fájt kicsit sem a hátam, jó lenne, ha így maradna!kaja:csütörtökr: 2 tk. kenyér, light margarin, zöldség, t.kávée: tejszínes-kapros tengeri halu. norbis péksütemények…..
Bizony, nagyon szép, mert annyi hiábavaló keresgélés után végre ma megtudtam, hogy Debrecenben van egy reformüzlet (Szoboszlói u 40, csakazértistudjamegmindenki, de van webje is, ahonnan lehet rendelni) ahol rengeteg Norbis terméket lehet megvásárolni! Végre lesz lisztem,…..
Napló Barniról Karácsony 2008 2009.01.09 10:15:00
  2008 Karácsonya békében és csendesen telt el. Hetekkel az ünnep előtt feldíszítettük a házat és számoltuk a napokat. Legalábbis Ami és Én. BF valószínűleg a háta közepére sem kívánta ezt az egészet, de azért lelkesen készült( mint utólag kiderült). Én minden…..
Áron Papó az oka!! 2009.01.11 14:20:00
Anya: Áron, ki törte el ezt az autót?Áron: Papó... Anya: Ki rámolta ki ezt a fiókot?Áron: Papó! Papó! Anya: Áron, ki pakolta ki a cipőket a szekrényből? Ki hordta szét őket a lakásban?Áron:Papó! Papó! Anya: Fiam, miért festetted össze az arcodat a markerrel??…..
Masika Lilije dobált meg minket orvul egy kósza hógolyóval, melyet azon sebtiben készülünk tovább is dobni, nehogy tócsává olvadjon a távfűtéses lakásunkba...A játék első részét határozottan jó ötletnek tartom, már nagyon rég óta készülök egyfajta összesítőt írni…..
Új év, új blogos játékok.....s mi máris két feladatra is felkérést kaptunk.Az első Lilitől érkezett.(Természetesen minden válasz Pankócára vonatkozik)Horoszkópom: MérlegA gyermek: A Mérleg elbűvölő gyermek, folyamatosan mosolyog a szülőkre, és kedvesen közeledő,…..
Panka baba mindennapjai Napjaink 2009.01.06 16:17:00
Pörgősen telik a január, s bár a hidegben nem szívesen dugjuk ki az orrunkat, mégis több programot is szerveztünk az utóbbi napokban.Meglátogattuk Gabicát&Gabicát (és Lajost:-) ) . Panka nagyon szereti a gyerekeket, Gabibaba pedig különösen nagy kedvence, hiszen csak pár hónap…..
Hunor&Minka&Zsigu Retro kutya 2009.01.06 17:15:00
HuncApu gyerekkori kincseket rejtő utolsó dobozában bukkantunk erre a narancssárga tacskoid állatkára, melyet Hunc úgy vett birtokba, mint egy régi ismerőst. Érdekességképpen megjegyezném: valószínűleg 30 évvel ezelőtt már valaki előkóstolta ezt a kutyafarkat... legalábbis a…..
Masika és Lili 2009.01.08 10:56:12
Nem, nem ezt az ajándékot nem Barnabásnak hozta a Jézuska, de ha már ott volt kipróbáltuk. mit kipróbáltuk...több kanyart is mentünk.....
Így fogyok én... 8. nap 2009.01.05 11:02:00
Hihetetlen még számomra is, pedig tudom, az a típus vagyok, aki hirtelen elkezd sokat fogyni, aztán jódarabig stagnál, de ilyen ütemű zsírolvadásra tényleg nem számítottam, főleg úgy, hogy még nem tornáztam semmit és nem éhezem: jókat eszem, élvezettel.Nos, amiről fent…..
A JÓ:hogy olyan értékes emberek barátsága és szeretete vesz körül, hogy néha magam is pironkodom a gondolatért, vajon valóban megérdemeljük-e?!hogy csodálatos évet tudhatunk magunk mögött, csöppfiam napról-napra virágként kinyíló értelmi és szellemi gazdagságával alaposan…..
Áron Alaposan megkésve... 2009.01.03 14:11:00
... de nagyon nagy szeretettel kívánok mindenkinek BORT, BÚZÁT, BÉKESSÉGET ez új esztendőben!!! Szeretném megköszönni mindenkinek a sok ünnepi jókívánságot, nagyon kedves részetekről! Én két héten át közelébe sem mentem a világhálónak, egyáltalán nem kedves részemről,…..
Áron Akkor és most 2008.12.21 20:43:00
   Tavaly így vártam a Jézuskát (meg a Mikulást is).        Idén pedig így.      Mostanában szokás szerint nem lesz időm írni, történni fog ugyanis holnap reggel, hogy elutazom Gyergyóba. Apáékat is…..
Panka baba mindennapjai Búék 2008.12.31 00:19:23
Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek, aki bepillant hozzánk!Azt nem ígérhetem, hogy jövőre majd gyakrabban jelentkezünk (háztartás, gyerek, dolgozom, fogyózom,blabla...) de azt igen, hogy nem hagyunk fel a blogírással még egy ideig (bevallom, többször is eszembe jutott már, de…..
Masika és Lili 2008.12.31 14:11:14
A Jézuska az idén nagyon kedves volt, a fa alatt szépséges ajándékok vártak mindenkit és én mire bukkantam..egy gyönyörű boritékra, amiben Amanda ajándéka rejtőzött..egy kis történet tőle: Még nyár volt mikor anyáék odahívtak a nappaliba. Leültünk és azt…..
Vasárnap délutánnal -HuncApu munkábamenetelével véletlenül éppen egyidőre esik- véget ért ez a többnapos puha melegség, amit hármacskán itthon töltöttünk. Még a számítógépet se kapcsoltuk be napokig, érzékeltetném ezzel is, hogy nagyon jól elvoltunk mindenfajta külső…..
Hunor&Minka&Zsigu Elf család 2008.12.23 10:16:00
Ezúton is szeretnénk Minden Kedves Rendszeres és Rendszertelen Olvasónknak Vidám és Meghitt Ünnepeket kívánni!Send your own ElfYourself eCards..
 Panka nagyon élvezte (élvezi) a karácsonyi forgatagot. Imádta a millió ajándékot, a sok rokont, akik egytől-egytig odavoltak érte. Kedvence a beszélő babás babakocsi, és persze István, a…..
Kb. 3 hete kezdődött el az a folyamat, amelyben Hunor -ezeddig jólmegbújó- pakolási és rámolási tehetségét igyekszik tökélyre fejleszteni. Az első napokban még nem rendelkeztünk kellő mennyiségű rutinnal és nem gondoltuk, hogy az állandó rendezgetésnek áldozatai is lehetnek.…..
Másokhoz hasonlóan mi is készülünk a Karácsonyra. Egy kis hasmenéses vírus is elérte Pankát újra, de most csak egy napig tartott, reméljük nem fog folytatódni, bár már lassan kezdjük megszokni, hogy havi felosztásban kapunk egy hurutos betegséget vagy egy hasmenést. Legutóbb…..
Kifli jól megijesztett, de a doktorbácsija gondoskodásának köszönhetően, ma már elmondhatom, szuperul van és ismét állandó rosszalkodáson töri a fejét.....
Masika és Lili 2008.12.22 13:43:53
Hunor&Minka&Zsigu Bárcsak... 2008.12.17 17:21:00
Közeleg a karácsony, és nem hiszem, hogy csak én érzem  úgy, hogy kezdenek felszaporodni a támogatásokért protestáló alapítványok. Úgy gondolom, ilyentájt mindenki szíve csordultig telik, bőkezűbb lesz, kicsit befelé néz és megpróbál hálát adni a békés, puha…..
Hunor&Minka&Zsigu Mézeskalács 2008.12.16 12:57:00
Az egy kiló lisztből készült mézeskalács prototípusok a végét járják, annyira jól sikerültek, hogy még arra sem volt időm, hogy tojáshabbal feldíszítsem őket. Így ezek maradtak házi használatra, jövő hét elején meg összehozom a díszítésre-ajándékozásra…..
Áron A barátok fontosak! 2008.12.16 12:44:00
Kedves mindenki, annyira szép hétvégében volt részem, hogy irigylem magamat. Egy olyan barátnőm társaságát kaptam ajándékul másfél napra, aki abszolút partner minden huncutságban, energiái kiapadhatatlanok, amit nagyon díjazok és úgy általában minden téren egy hullámhosszon…..