Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hillaes

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az első történetem egy nagyon kedves Béláról fog szólni, legyen ő Béla1 (kapus.volt nb1, nb2.U21 válogatott volt). A sztori ott kezdődött, hogy ő keresett meg engem (msn), közölte hogy tetszem neki, szeretne jobban megismerni. Elsőre azt mondtam oké, miért ne. Később azt is…..
 Kedves olvasóim!Íme a blogom, ami akármennyire is kamunak tűnik, teljesen igaz. Minden érdekesnek tűnő beszélgetésemet, élményemet, kalandomat megosztom veletek amit magyar labdarúgókkal éltem át (nem volt kevés), legyen az válogatott, Nb1 vagy akár csak egy kis megye1es…..
Borsodblog Gólínség 2009.03.20 00:23:00
Hetek óta nem tud gólt lőni a DVTK. Nincs csatára a csapatnak, s noha a védekezés már megy, a támadások erőtlenek, beadni senki sem tud. Így nehéz lesz, és, ha a Siófok jó formája tartós marad, valaki a helyébe lép, kiesik, és akkor nem játszhat a Fradival. Mert Keletről a…..
Tardai történetek Harmincnégy 2009.03.19 14:00:00
Cicukára rájár a rúd. Régen is így volt, csak akkor benne járt, nem is kevés. Valszeg' nagyon ő sem hitte, hogy Zsorzs lesz neki az utolsó, mondjuk úgy, az életformának esküdött örök hűséget Comói-tavastól, merdzsóstól, filippínó személyzetestől, de hogy a pap által…..
Hillaes 2009.03.19 18:51:29
@nathanp: Kell a végére a "következik" sokunknak tetszett amikor volt!
Ez megint ott van a topon mint az összes többi is!
Tardai történetek Huszonnégy 2009.03.04 08:00:00
Amikor összeállnak a tardai partihuszárok, az nem kispálya. Van is komoly rákészülés, baszod. Mer' az mondjuk elég karcsú, hogy kéthavonta lejön valami győri vagy pesti DJ arc, azt ott csapatnak reggelig a Panorámába', néha ki kell ruccanni valami geci nagy buliba, hogy meglegyen a…..
Tardai történetek Tizenkilenc 2009.02.20 05:00:00
Az Igni faterja évek óta biztonsági őr annál a bányai irodabútoros cégnél. Vagyonőr, ez a neve, de bazmeg, mindent csinál az a vagyonnal, csak nem őrzi. A házuk konkrétan úgy néz ki, mint egy hivatal, vagy valami kibaszott nagy dolgozószoba, szürke padlószőnyeg még a konyhában…..