Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boszkány

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan egy hónapja élünk együtt Mötley-vel, a fekete-fehér nősténycicával, és az első hetek rácsodálkozása után mostanra jutottam el odáig, hogy engem már nem nagyon lehet semmivel meglepni. Illetve de, így, hogy a lakásban ott van velem egy 4 hónapos kölyökmacska, az udaron…..
boszkány 2008.12.16 11:31:16
kedves pszientológus! érződik Rajtad, hogy imádod a cicákat,de sajnos nincs igazad. Az hogy egy cicának kint jobb vagy bent azt ők eldöntik. Nekem is már elég régóta van cicám, több is, tehát rendelkezem némi tapasztalattal. Szóval a mostani kedvenc már négy éves, de pontosan négy hónapos korában döntötte el hogy ő bizony nem fog megsavanyodni a lakásban! Ugyanis megtanulta kinyitni a bejárati ajtót, és amennyiben az kulcsra volt zárva, addig ugrott rá nekifutásból ameddig ki nem nyitotta valaki (megjegyzem ezt hajnali 4 kor tette a legszívesebben:)).
Azóta már több helyen éltem Vele, de első számú szempont volt, a hely kijárós legyen számára. Nagyon boldogtalan volt amikor nem mehetett ki. És vadászik galambra, egérre, meg mindenfélére, úgy hogy autók is járnak a környéken! De amikor láttuk rajta, hogy nem bír szobacica lenni az első dolgunk volt, hogy odahelyeztük őt a kocsink kipufogójához és jó nagy gázt adva megtanítottuk neki mitől kell félnie.
A történethez hozzátartozik, hogy elkísér engem egész hosszan ha elmegyek otthonról akár 10-15 percig is és pontosan tudja honnan nem találna már haza... vagy mi nem tartozik az ő területéhez, soha sehol nem tévedt még el! Hiszen mint ahogy Te is írtad sokkal jobb a szaglásuk, és egyéb érzékszerveik mint nekünk embereknek!:) Ha kutya próbálta megkergetni, még cifrázta is mielőtt felmászott volna a fára. Sőt tovább megyek. Van egy kutyám is, és ha őt viszem sétálni a cica is jön velünk, egyszerűen ragaszkodik hozzá, hogy ő is részt vehessen ezekben a programokban! (már a csodájára is jártak sokan:)). És egyébként tényleg nincs kizárva hogy egyszer véletlenül tényleg valamilyen balesetet fog szenvedni, és akkor én nagyondenagyon boldogtalan leszek, mert imádom őt, de boldog, izgalmas és szabad élete volt! Az összes többi dologban mélyen egyetértek Veled!