Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fröhlich

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történelmi pillanat volt, amikor tegnap este elindult Magyarországon is az iTunes Music Store. Emlékszem, hogy az Apple még alig volt látható nálunk, és Emanuele Massimo vezette az akkor még HDSys néven futó Apcomot, amikor az újságírók már minden sajtóeseményen azt…..
Fröhlich 2011.09.29 12:19:21
@Magyarósi Csaba: emiatt ne aggódj, inkább lásd benne a lehetőségeket... :)
  Augusztus 20-án debütál az Országház új díszkivilágítása, ami olyan lesz, mint a fenti képen látható. Emlékeztetőül: korábban csak a kupolát, valamint a fontosabb oszlopsorokat emelték ki fémhalogén-lámpás fehér fénnyel. így nézett ki:     "Minden homlokzat…..
Miért nem megoldás az atomenergia az energiaválságra?A Föld felmelegedése továbbra is a legsürgetőbb tünete annak, hogy az emberek rosszul bánnak a technológiai civilizációnkkal. Elkeseredetten kutatva egy szén-szegény energiarendszer után, néhány megfigyelő egy „nukleáris…..
Múlt héten megszopattak minket a hipermegbízható források, most viszont tényleg itt vannak a frissített gépek, szépek, gyorsan, kétszerolyanamazonok.Nézzük csak a MacBook Airt. Itt egy ilyen volt/ilyen lett kép:Ahogy az látszik, az árak nem változtak, egy rakás más viszont igen.…..
Fröhlich 2011.07.20 16:42:19
@Kohi: ajjaj, és lehet változtatni nyelvet vissza angolra? Nem egyedül használom a gépet...
Fröhlich 2011.07.20 17:54:09
@Kohi: köszi azért :)
Subba Nap képe: Bruce 2011.07.15 21:11:59
Fröhlich 2011.07.20 07:37:20
Az elmúlt napokban voltak pillanatok, amikor pusztakézzel tudtam volna lekaratézni az összes Apple-termékemen sorakozó digitális kódot. A következő hibajelenségekre figyeltem fel: eltűnt az iPhone-ból az usb-s tethering, de nemcsak nálam, hanem a hétvégi nyaralóban található…..
Appleblog Este nyomkodjuk az iPadet 2011.07.14 08:06:00
A ReadWriteWeb egy tök érdekes statisztikát tett közzé, amiből kiderült, hogy az emberek elsősorban arra használják az Apple tabletjét, amire való: szórakozásra.Az oldalon leközölt grafikonon ugyanis látható, hogy míg a Windowst, iPhone-t, Linuxot, Androidot, Macintosht és…..
Fröhlich 2011.07.14 11:06:46
@kartonbagoly: igen, a tengelyen ott van, viszont 23-nál korrektül véget ér a chart.

Átlag=24 :)
Az első generáció érdekes izé volt, de nem nagyon tudtuk, mire jó. A második az ssd-vel és a 11 colos verzióval igazi telitalálat, megfogható célközönséggel, remek használhatósággal. Amikor annak idején kipróbáltuk, talán csak egyetlen ponton tűnt visszalépésnek az…..
Fröhlich 2011.07.13 14:01:59
@Gukker: ki-min szocializálódik. :) Én egy soros enter hiányában minidg ütök egy ű-t a bekezdés végére.
Csak a szopás van ezekkel a fehér gépekkel. Emlékeztek még arra, hogy a 2006-ban bemutatott inteles modellek gyakorlatilag éveken át ugyanazt a hibajelenséget produkálták? A burkolat sárgult és repedt, és a jelenség olyan méreteket öltött, hogy az Apple garancián kívül is…..
Fröhlich 2011.05.31 12:39:01
Az AC/DC legutóbbi lemezének turnéján már szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy az ausztrál csapat valószínűleg nem készít több lemezt és koncertezni sem nagyon akar már a jövőben. A pletykákat erősítendő Brian Johnson énekes sem fogalmazott egyértelműen. Hol azt mondta…..
Autófília Jobbos Renault 2009.02.26 15:00:00
Kedvenc Totalcaros kabalánk, papptibi pár hete postolt a Belsőségre a jobbkormányos Megane Coupéról egy rövidet. Nos, itt a nagy testvér is. Máté, aki Angliában dolgozik és kissé ott is él, egy ott regisztrált jobbkormányos Sceniccel érkezett. Az első dolgom volt, hogy a…..
Fröhlich 2009.02.26 16:46:35
@Berlinetta: a lyuk jól van, azt megfordították, viszont a beltartalommal nem szarakodtak sokat. A sorrend, mint a kontinentálison: szervízkijelző, fordulat, sebesség. A poén, hogy így a rádió kijelzője közelebb van a vezetőhöz. :)
Néhány napja váratlanul egy hatalmas kerékpáros vasszobra jelent meg a Dunában, a Margit híd déli oldalánál. A filmen is megörökített alkotásban nem a nagyjából 15 méteres magassága a legmeglepőbb, sőt, még csak nem is az, hogy senki nem tudta, hogyan került a mozgó…..
A "legkommunistább dolog a kapitalista Magyarországon"-verseny erős favoritja a magyar hatóságok által kiállított nemzetközi jogosítvány. A dolog annyira szép kerek, hogy el sem hinnénk, ha nem láttuk volna Varga Péter fotósorozatán. Adott egy vicces külsejű,…..
Na kérem, még egy bizonyíték arra, hogy Cupertinóban szeretnék elfelejteni, hogy Power PC-s Macek egyáltalán léteztek valaha, teszik ezt abból a gyakorlati megfontolásból, hogy a töküknek sincs kedve mindent erre is fejleszteni, optimalizálni. És persze szeretik a szoftvereket olyan…..
Képviselő Funky Heti végszó 2009.02.05 15:31:00
Magyar politikai/közéleti hetilapot olvasni embert próbáló feladat. Az ezekben megjelenő vélemenycikkeket meg pláne. Kövesse inkább heti összefoglalónkat ezek zárómondataiból! Tök ingyen van, gyorsan lehet vele végezni, és még tök mulatságos is. HETI VÁLASZ - "A mind…..
Bár hivatalosan Magyarországon sosem lehetett dalokat vásárolni az Apple online zeneáruházában, azért volt egy rakás trükk, amivel ki lehetett játszani a rendszert. A legegyszerűbben úgy, hogy gift cardot vásároltunk, a regisztrációkor megadtunk egy amerikai címet, aztán már…..
Fröhlich 2009.02.05 16:04:19
@Songoman: Igen, igaz. De én optimista vagyok, szerintem tartunk már ott, hogy ha egy előadó megüt egy bizonyos szintet, akkor az interneten viral módszerekkel tud magának közönséget csinálni. Myspace, miegymás. Bízzunk ebben, és tényleg küldjük el a f*szba a kiadókat. De az Artisjust mindenképpen. ;)
Fröhlich 2009.02.05 16:18:41
@Songoman: "valoszinuleg korabban tobbet csinaltak a teljes forgalmazasi erteklancban, mint jelenleg az internet koraban. Ennek megfeleloen, kevesebbet kene nekik leszedni a vegfelhasznaloi arbol"

Ott a pont. De hogyan kényszeríthetők erre? Csak úgy, ha más platformokon keresztül is hozzá lehet férni ugyanahhoz a tartalomhoz, olcsóbb alternatívát kínálva. És ez az, amit ők nagyon szeretnének elkerülni. De nem fog menni, mivel a torrent mindig ott lesz. Aminek meg lenne esélye kinyírni, azt a kiadók lehetetlenítik el. Patthelyzet. És előbb-utóbb a zenész issza meg a levét...
Frissítés:Volt egy óra szünet, de utánna megint nekikezdett, és szakad a hó rendületlenül. Az emberek megőrültek mennek ki a parkokba és mindent amit lehet csúszkálásra használnak, ilyen például a felfújható gumimatrac! Találtam is pár lyukat a piacon, nagyon jó százalékkal…..
Az AppStore-ban található programok száma már meghaladta a 15.000-et, teljes a káosz, hiszen ki az az őrült, aki mindet kipróbálja. Ti mit nyomogattok mostanában? Küldjétek el nekem, és felkerül a listára. Mai listánk leginkább férfiaknak szól, hiszen lesz itt háború,…..
Mivel 25 éves, meg mégiscsak az első, ma már érinthetetlennek tűnik, pedig annak idején a Mac is csak egy szimpla számítógép volt. Ennek megfelelően le is tesztelték az újságírók, voltak érvek pro és kontra, amik 2008-ból visszanézve olyannak tűnnek, mintha a Biblia…..
A tajvani Economic Daily News úgy értesült, hogy a Taiwan Semiconductor Manufacturing Company és a United Microelectronics Corporation már várja az Apple megrendelését az iPhone nanók csipjeinek legyártásához. A pletyka szerint a gyártást legkorábban márciusban kezdik meg, és az…..
Appleblog Követeléseim 2009.01.13 11:44:00
Mac mini 2 gigahertzes Core 2 Duo processzorral, Nvidia 9200M grafikus gyorsítóval, 120 gigabájtos merevlemezzel, dvd-íróval 500 dolláros áronMac mini 2,4 gigahertzes Core 2 Duo processzorral, Nvidia 9400M grafikus gyorsítóval, 160 gigabájtos merevlemezzel, dvd-íróval 700 dolláros…..