Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trotter

0 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jerry Cantrell Twitterjén jelent meg az az üzenet, amiben az Alice In Chains gitáros-főnöke elmondja, hogy mennyire izgatott az új projektje miatt, amiben rajta kívül még Roger, John, Eddie és Lars van benne. Mivel a twithez csatolt képek alapján ezekhez a keresztnevekhez a Waters,…..
Quimby @ Pecsa, 2012. december 22. Gondolkoztatok már rajta valaha, hogy milyen lehet az Az otthontalanság otthonát próbálni? (Már azon túl, hogy 1-0 Nick Hornby-nak.) Hogy hogy van az, amikor a próbateremben elszakad egy húr, mellényúl a zongorista, nem ugrik be a szöveg, vagy bármi…..
Green Day - ¡Tré!(Reprise) Az év utolsó hónapjával elérkezett a Green Day albumtrilógiájának befejező része is. Ahogyan a cím is mutatja, Billie Joe-ék már előre érezték mi lesz a véleményünk a harmadik lemezről, ezért voltak olyan kedvesek, és - borzalmas poénnal…..
Trotter 2012.12.14 20:30:10
@1gdfan: "Nem, nem vagyok se hülye, se félig süket, sem elvetemül rajongó, egyszerűen imádom a GD-t"

Nem elvetemült, de kétszer is leírod, hogy imádod őket? Hmm....
Február 7-én lép fel Budapesten Slash, aki eredetileg a Pecsa Music Hallba érkezett volna, de mivel a helyszín már most teltházas, ezért a szervezők megpróbálják a bulit nagyobb helyre vinni. "Az elmúlt hetekben és jelenleg is azon dolgozunk, hogy a rendezvény egy nagyobb helyszínen…..
Trotter 2012.12.12 23:35:55
@kennyking: nem, de állítólag a basszusgitáros egy állat! Mindenki rá kíváncsi...:)
Egyre több a vendég az új Queens Of The Stone Age-lemezen. Először Dave Grohlt jelentették be, majd rögtön utána Trent Reznor neve is biztossá vált, most pedig, ha nem is akkor a sztár, mint az előbbiek, de Nick Oliveri is csatlakozik Josh Homme-hoz a stúdióban. Oliveri zenekarának,…..
Haley Joel Osment és a szellemek, Brad Pitt és a szappan, Johnny Depp és a hulló fejek, Vin Diesel és a sötétség, Tom Cruise és a galambok, Schwarzenegger és a klónok: filmek az ezredforduló után a magyar mozikban...
Tankcsapda – Rockmafia Debrecen(Tankcsapda Music) Kevés olyan magyar zenekart, előadót lehet említeni az elmúlt húsz évből, amelyikről mindenkinek van véleménye. Már a Kispálban se vagyok biztos, Ákosban és a Tankcsapdában viszont száz százalékig. Valószínűleg Magyarország…..
Február 7-én a Pecsa Music Hallban lép fel Slash, akit a Myles Kennedy and the Conspirators kísér majd el ide is, ahogy általában mindenhová. A Guns N' Roses volt gitárosa mostanában nagyon belejött a szólózenélgetésbe. Kihozott pár éve egy lemezt saját név alatt, amin rengeteg…..
Trotter 2012.11.18 16:07:03
Serj Tankian – Harakiri(Serjical Strike) Serj Tankian valahol nagyon eltévedt. Két évvel ezelőtti, Imperfect Harmonies című, színes, szélesvásznú szimfonikus szirupkölteménye alig volt emészthetőbb tizenhárom kiló vattacukornál, elég sok ember torkán meg is akadt. A System Of A…..
Skrillex neve hallatán a világ egyik fele korszakos zsenit, a másik fele a totális anti-zene megtestesítőjét látja. Mindenki döntse el maga akar-e bármelyik oldalhoz tartozni, de mielőtt erre az igen kardinális kérdésre válaszolnánk, álljon itt a holland Dario Fo énekkórus…..
Hetvenéves korában elhunyt Donald Dunn, a Booker T. & The M.G.'s basszusgitárosa, a legendás Stax kiadó stúdiózenésze, aki pályája során számtalan előadó számtalan dalában és slágerében működött közre. Session zenészként olyanokkal dolgozott együtt, mint Otis Redding ,…..
Pár hete már részletesebben írtunk a május 22-én megjelenő, Apocalyptic Love című új Slash-szólólemezről, amin a volt Guns N' Roses-gitáros most nem több, hanem csak egy énekessel, az Alter Bridge-ből ismert Myles Kennedyvel dolgozott együtt. Az albumról ízelítőnek…..
A legtökösebb amerikaifutball-rajongók Detroitban élnek, az mostantól tuti, és ugyan nem ismerem egyiküket sem, de megkockáztatom, hogy az ízlésükkel sincsen semmi baj, sőt. Történt ugyanis, hogy az egyetlen számot vagy dallammenetet kínos együgyűséggel évek óta folyamatosan…..
Ahogy arról már többször is hírt adtunk, idén ünnepli 20. születésnapját a U2 Achtung Babyje is, aminek alkalmából természetesen újra kiadják a lemezt, és dokumentumfilmet felvesznek. A klasszikusra való megemlékezést viszont a brit Q magazin hozta össze talán a…..
A közhiedelemmel ellentétben a grunge-ra igenis létezik általánosan elfogadható definíció: az a Seattle-i gyökerekkel bíró műfaj, mely a 90-es évek elején romba döntötte a PVC- és a piramisszegecs-ipart. A Soundgarden-Alice In Chains-Nirvana-Pearl Jam négyes közül pedig…..
Trotter 2011.09.25 08:57:42
@wovbagger: Igen, nagy négyes van mindmáig: Slayer, Metallica, Anthrax, Megadeth.
Ezen a héten a Hősök fekete-fehér képekkel elmondja, mi a magyar valóság, a Chickenfoot a nevéhez méltóan nagylábú csirkét szerepeltet a klipjében, aki egyébként hajléktalan, de a szerelmet keresi, a Jane's Addiction szokásos módon (tehát félpucér nőkkel) merül el a…..
B-oldal TOP10 RHCP-dal EVÖR 2011.08.30 07:00:00
A 2011-es év egyik legrosszabb pillanata eddig az volt, mikor kinyitottam a Slane Castle DVD tokját és nem volt benne a DVD. Lejátszóban? Nem, ott sincs. Azóta sem találom. (Nyilván valamelyik barátom annyira megszerette, hogy azóta is a lejátszójában csücsül. Nincs éppen pont…..
2000. október 22-én játszotta először azt a Mother Love Bone-dalt a Pearl Jam, amit azóta már jó párszor előadtak, és ami most rákerült a Pearl Jam Twenty című soundtrackre. A Crown of Thorns azon a ritkaságokat, élő felvételeket tartalmazó 29 számos CD-n lesz, amit Cameron…..
Trotter 2011.08.17 07:48:05
47 éves korában meghalt Jani Lane, a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik nagyon kedvelt rockzenekarának énekese. A Warranttal a Cherry Pie és az Uncle Tom's Cabin című nótákkal igen szép sikereket ért el, öt albumuk tízmillió példányban fogyott világszerte. Az utolsó nagy sikert…..
61 éves korában meghalt Michael "Würzel" Burston, a Motörhead egykori gitárosa. Halálhíréről a zenekar egyik technikusa, Tim Butcher számolt be a Facebookon. A halál oka úgy tűnik, szívizombántalom, illetve a zenész ennek következtében leálló szíve volt. Würzel…..
A Mötley Crüe tagjai mindig is kényesek voltak arra, milyen öltözékben léptek színpadra, már a karrier kezdetén is nagyon odafigyeltek az egészen apró kis részletekre is. Egy barátom szerint annál nincs kiábrándítóbb, mint amikor valaki kiszáll a turnébuszból egy Trapper…..
Trotter 2011.06.25 17:20:08
@neccharisnyás útonálló: Egyetértek! Grunge-favágóingben.

De egy igazi dobos félpucéran nyomja. (kivétel erősíti persze)
A tartalomból: Panni a szülők unszolására jelentkezik az Anonim BabyTVfüggők klubjába, ahol sorstársai között őszintén tud beszélni elharapódzó szenvedélyéről, és jó útra tér. Zom a nyár hivatalos megkezdéseként citromos sörök átfogó tesztelésébe kezd, T jó…..
Mármint ezeket is: a koncertkezdő Prison Song, a Chop Suey! és a Sultans Of Swing című Dire Straits-feldolgozás. Setlist itt, a beszámolónk itt, a videók meg alant: ..
Trotter 2011.06.17 15:42:36
@sixx: Mert ez egy szakma? És mert nálunk azok csinálják akik a rendszerváltás után 5-6 évvel bekerültek a fesztiválozó körbe?