Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skandar

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei 3 MCU filmből engemet őszintén csak ez a film érdekelt igazán, az új Pókember és a Thor: Ragnarok már annál kevésbé. Féltem is ettől a filmtől, mert mint azt tudjátok, Marvel a folytatások terén a Tél katonája kivételével soha nem érték el az elődje szintjét (Vasember 2, Thor 2, Vasember 3,…..
Barna hajú lányok Kocsis Orsi 2015.08.07 06:51:47
..
Skandar 2015.08.08 13:08:55
@Kimi1: Elég hülyén néznétek ki a boltban... :D
A Hiéna meghatódott az olvasók igyekezetén, és elmorzsolt néhány könnycseppet azokért, akik nem nyertek, pedig megérdemelték volna. De nincs mit tenni, nyeremény csak egy van, így győztes is, aki megérdemelten viheti haza a Porsche ajándékát. Leadfoot zseniális só-liszt…..
Skandar 2013.05.03 21:57:57
@r00ster: Gratulálok! :)
Mohó Hiéna barátunk mostanában inkább csak gyűjtögette a zsákmányt, mielőtt kiosztaná az arra érdemeseknek. Most azonban kiénekeltük a szájából azt, amit a Porschétől szerzett, és oda is adjuk annak, aki szeretné, és hajlandó tenni érte. A csomag egy Porsche…..
Skandar 2013.04.30 11:27:26
@blckwd: Nem én hoztam haza anno az autót a szerelőtől, de ha jól emlékszem valamilyen ventilátort említett a feleségem, amikor hazajött. De ez sem biztos, csak valami ilyesmire emlékszem Arra viszont annál inkább, hogy a szaki hosszasan magyarázta a feleségemnek, hogy a valamilyen lengőkarról lelógó nyúlbél milyen maradandó károsodást okozott a lelki világában... :)
Skandar 2013.05.02 15:19:00
@Leadfoot: Szerintem inkább ez van, hogy a legkisebb gondjuk is nagyobb, mint szavazgatni. :) Relax. Ha meglesz az eredmény, biztos elmondják. :)
A magyar kajak-kenu szövetség mintegy 42 millió forintot kér Janics Natasáért, azért, hogy a sportolónak ne kelljen 2 évet kihagynia. Korábban már felmerült olimpiai életjáradékának elvétele, és Szeged is bekeményített volna, de végül ott megegyeztek. Lehet, hogy van érve és…..
A világ 50 legjobban kereső focistája lebontva országonként és még néhány érdekes statisztika a klubbokról! Nagyításért kattints a képre! Via..
A Tv2 Mokka című műsora rengeteg mókás pillanatot tartogat a reggeli tévénézőnek, csak aztán félre ne nyelje az ember a pirítóst a röhögéstől. A tegnap reggeli adásban például Kárász Róbert műsorvezetői kvalitásait tesztelte sikerrel a szerkesztőgárda. Egy láthatóan…..
Aki délelőtt végigaprította a Hereticet, annak itt a még zúzósabb folytatás: a 96-os Hexen flashverziója. D'Sparil, a gonosz kígyólovas halott, de az elvetemült testvére, Korax még vígan sanyargatja Cronos birodalmát. Három hős indul útnak, hogy végezzen vele és minden útba…..
Skandar 2009.12.19 09:21:34
Ez, itten, tényleg mellbevágja majd azt, aki elviszi. Lehetőleg ne Ticóval jöjjön érte, mert nem fér be a csomagtartóba. Egy közel félméteres hosszúságú, négycsatornás távirányítóval vezethető helikopterről van szó. E-Sky lama V4 - tényleg szenzációs. Persze helikoptert…..
Belsőség Kubica a mi emberünk 2009.12.12 11:30:00
Bár az ING Renault F1-csapat viharos szezont tudhat maga mögött a Forma-1-ben, azért még nem kell temetni őket. Lényegében a márka fennállása óta aktívan jelen vannak a versenysportban, erre minket a szívünknek leginkább kedves Szisz Ferenc szobor emlékeztet a Hungaroring…..
Skandar 2009.12.12 11:32:02
Egy darab DKW-kulcstartó keresi a gazdáját. Igényes, varrott bőr, nehéz, krómozott karika, súly a bőr végén, kiválóan passzol, mondjuk egy Meisterklasse kulcsához.   A kérdés: Mi az a fontos műszaki újdonság az autóiparban, amiben a DKW volt az első, holott többnyire egy…..
Skandar 2009.12.12 11:16:44
Nem vagyok ellene a csillivilli játékoknak, sőt, egy szép grafika nálam egy unalmasabb játékot is képes ellensúlyozni. Épp ezért lepődtem meg, hogy a Flood Fill mennyire le tud kötni, milyen élvezet vele játszani. Pedig teljesen fapados, mind a játék alapötletét tekintve, mind a…..
„Bár a játékpályázatról jócskán lemaradtam, remélem megér egy külön posztot, csak mert magyar” – érkezett az üzenet Szabó Árpitól, a Jet Fighters fejlesztőjétől a KMK levelesládájába. Hát persze hogy megér, jó kis repülős disztrojjal van dolgunk, ami…..
Itt a Wx3 Lab másik, szerintem remekül sikerült játéka, a Planet Defender. A stílusát tekintve leginkább a lövegtornyos stratégiákra hajaz. A grafika ismételten nagyon tetszetős, a zene is rendben van. A fejlődési rendszer egy kicsit gyenge, de azért van. Az idegenek több hullámban…..
Fantasztikus utóélete van a Belváros közepén kitört parkolótűznek, amiről a benzinkút fölött lángoló Mercedest oltó Naiv Ügyfél számolt be a Homáron. Ha valaki nem olvasta volna: miközben lángolt, majd fojtogató füstöt árasztott a kocsi, és odabent semmiféle tűzjelző nem…..