Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ttt59

143 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
Az orda egy másodlagos eljárással, tejsavóból készített sajtféleség. A sajtgyártásból visszamaradó savó még sok ásványianyagot, tejcukrot, albuminfehérjét és zsírt tartalmaz. Ha a savót természetes úton megsavanyítják (vagy ecetsavat adnak hozzá), majd 70-90 °C-ra…..
Talán ha egyszer vagy kétszer láttam összesen korábban ezt a felvételt a TV-ben, annak is már jó ideje, még gyerekkoromban. És mégis megragadt bennem, úgyhogy azt hiszem az ilyen kabaréjeleneteket lehet JÓnak nevezni. :) Én egyébként valamiért úgy emlékeztem, hogy Sztankay…..
ttt59 2012.02.26 21:16:56
Reckl Amál blogja Valami Attila 2012.02.12 19:19:00
Bármennyire elborzaszt is a József Attila - musical gondolata, azért, ha már van ilyen, és az egyik tévé még be is számol a bemutatójáról, illett volna legalább egyszer megemlíteni a címszerepet játszó színész nevét.Az RTL Klub ugyanis nem azért készített több…..
…rögtön le is rántom a leplet…merthogy nem magamtól vagyok ilyen ügyes, hanem a http://www.scribd.com/doc/23158057/750-Hungarian-proverbs-magyar-kozmondas  oldal 106. bejegyzésének segítségével váltottam „into English”…annyit röpködtem az elmúlt…..
    …és az idei márciusi repülős élmények eggyel történt szaporodását követően sem számolhatok be másról, mint csupa-csupa nagyszerű élményről…nem tapasztaltam a beharangozott felszállós effektust... nem lett igazuk azoknak, akik: „Na, majd az nem…..
    A második utazásom immár levegőben zajlott…2008. 07. 15-20-ig vendégeskedtem Nála..  „Repülés: olyan dolog, amit leírni nem lehet..csak átélni….amit érez, lát az ember arra nagyon nehéz szavakat találni...csodás volt…..pontos indulás,…..
  …egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttem rendszerezem eddigi svájci élményeim….apropóját, hogy ezeknek egyáltalán birtokosa lehetek az, hogy Lánykám kicsit több, mint két és féléve ott él, dolgozik….amikor az általános iskola második…..
Biztos vagyok benne, hogy blogunk olvasói közül sokan feltették már magukban, hogy ők bizony nekiállnak és megtanulnak rendesen oroszul. Vagy azért mert a nyelvet csak nagyon hiányosan ismerik, vagy azért, mert szeretnének még többet tudni e nyelv szépségeiről. Nekik gyűjtöttem…..
Rendszeres olvasóink már eddig is tudták, hogy Kekecke honnan kaphatta a nevét, meg is kapta már a magáét, mint szinte mindenki, aki veszi a bátorságot, hogy emailt küldjön nekünk. Megjött a tavasz, ilyenkor a traktorosok és motorosok is előkerülnek, mindkettő miatt szívhatják is…..
 …reggel jó időt  jeleztek...bíztam benne, hogy  már mára is „áll” a jóslat…hát állt, szerencsénkre… „…a községi határ, esetleg egyes birtokok határának megállapítása céljából, hatósági közegek és szakértő…..
 …tárgyát képezze a következő kérdéssor:: 1. Ki és mit tett meg értem ma?2. Kinek és mit tettem meg ma?3. Kit, hogyan zavartam, és kinek, mivel okoztam kellemetlenséget ma? Az egyes ponttal tulajdonképpen jól állok: korán reggel a szomszédom…..
  „Sétált a cica az erdőben. Találkozott a rókával. Megálltak egymással szemben, a róka száját nyalogatva szólította meg a cicát.- Mit csinálsz itt, cica, a nagy erdőben? - kérdezte, farkával söprögetve a száraz avart.- Sétálgatok - felelte a cica…..
      ..„feltűnik", eléggé érzékenyen érint...a szemem fölötti „részből” bizony folyamatos üzenet érkezik a receptorok által a jelenlétéről…na, ez sem a „csikóság” jele:))))”Minden vagy semmi törvénye:…..
    http://www.youtube.com/watch?v=wi2w5qX63wo  …ez biz’azt jelenti, hogy van fa1 is....és ez most nem az őszi sorozat, ez már hangyányit a tél..a fantázianév pedig a készített fotó "mentett neve"...szóval, igen, van egy fa1 is, de azon…..
 …jeleit az ősznek megtapasztalom egyre több „csatornán”…a csodálatos színekben pompázó fák éppúgy, mint a reggeli futásidőm még sötétebbje, mindig hűvösebb-hűvösebbje, ma pl. az a konkrétan 6 fok… mind azt erősítik, hogy ez a nappali meleg…..
 …tegnap este már nyolckor lefeküdtem..na, neeee…tudom, melyik kérdés következne, mert biztos ismerős az egyszeri lány esete, amikor ezzel a mondattal kezdett…nem?...szóval erre azt kérdezte a „hallgatósága”, hogy „- Na, és mikor mentél…..
  http://www.youtube.com/watch?v=5kvSyevRTnY …szeptember utolsó 7végéjéhez érkeztünk…a fesztiválok, találkozók, „sokadalmak” napjait éljük szerte az országban….pár hete a szülőfalumban is megrendezésre került (és immár a III.)…..
 ...Hála az égnek, péntek van.... …egyetlen szépséghibája, hogy ez a péntek nem az a péntek, amelyet olyan nagyon vártam: tanítás után ugyanis néhány órás InfoKommunikációs Technológiai eszközökkel kapcsolatos (IKT)…..
…ha már figyelsz, és ha netán még várod is… meg úgy egyébként se tennék olyat, hogy hallgassak…nem „szómenés”, hanem csakúgy….hát íme a mai „válogatás”: dies Iovis… Jeudi…… Giovedi……..…..
"Közeleg a Termalfurdo.net portál 2009-es fotópályázatának beküldési határideje, hiszen a képeket már csak szombatig, azaz szeptember 26-ig fogadjuk el. Érdemes összeválogatni és beküldeni a legjobban sikerült képeket, mivel az októberi szavazást követően az első 3…..
   …avagy Bikini-variációk http://www.youtube.com/watch?v=wqLZNHsyyAs Csak dolgozni ne kelljen…énekli D. Nagy…DE KELL… jobb lenne még akár bikiniben is (bár ezen a nyáron „találtam” legújabb fürdőruha modell imádatom…..
 "A közoktatás előtt álló modernizációs és fejlesztési feladatok kivitelezése, a pedagógusok és oktatási szakértők felkészítése a kompetencia alapú képzés és oktatás feladataira a Nemzeti Fejlesztési Terv (NFT) keretében, a Humánerőforrás-fejlesztési Operatív…..
 „Legerősebb ember nem az, akinek legtöbb az ereje, hanem aki legtöbbet kibír. Erősnek lenni annyi, mint – valakit megvigasztalni, noha magunknak támasztékra van szükségünk Erősnek lenni annyi, mint hallgatni, amikor szeretnénk valakivel…..
“Ha például délután négykor érkezel majd, én már háromkor elkezdek örülni. Minél előrébb halad az idő, annál boldogabb leszek. Négykor már tele leszek izgalommal és aggodalommal; fölfedezem, hogy milyen drága kincs a boldogság…..” (Antoine de Saint-Exupéry:…..