Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pokerforaliving

64 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Hosszú idő után végre itt vagyok, és igyekszem legalább vázlatos részletességgel utolérni magam! Az elmúlt hónapokban se időm, se kedvem nem volt a blogot írni, ezen a jövőben mindenképpen változtatni akarok. Részletes és gyakori postok nem lesznek, de néha-néha…..
Abban a nagy gondban vagyok, hogy mire rávettem magam, hogy  pótoljam legalább az áprilisi eredményeim közlését, elfelejtettem lényegében teljesen, hogy mi is történt abban a hónapban.Így csak azt tudom írni, amit a HM adatokból látok, a legfontosabb ilyen a rake struktúra…..
 A tavaszi éledés ha a természetben nem is, de a saját házam táján erőteljesen beindult a március beköszöntével. Majdnem minden tekintetben sikerült álom hónapot zárnom. Rengeteget játszottam, a piros vonal szépen ívelt felfelé, egyedül a valós nyereményem maradt el…..
 Februárban super turbo pályafutásom legrosszabb hónapját sikerült zárnom. Egy meglehetősen stresszes, sikertelen, bizonytalan időszak volt, nagyon orülök, hogy azóta már sikerült minden tekintetben túllépni rajta.Semmi sem sikerült. Akárhogyan igyekeztem, a játékom vagy…..
pokerforaliving 2010.05.19 10:04:40
@Aragal: Köszönöm!

Folytatás van, csak még lusta voltam megírni, de majd egyszer ráveszem magam :)
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Az eredményeket itt követjük és kommenteljük: 23:36"A Bocskai úti általános iskolánál várakozó szavazók sorszámokat cserélgetnek, söröznek, és a kosárra dobálnak az általános iskola tornatermében. Ahangulat tehát nagyon családias, miközben néhányan tanácstalanul…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
pokerforaliving 2010.04.02 20:32:08
Tudom, hogy a közlekedési kultúra a hazai blogoszféra egyik legkedveltebb és ezért talán legelcsépeltebb témája, de a teljesség kedvéért azt hiszem, nekem is szánnom kell pár bekezdést a kérdésre.Bár állítólag a magyar felsőoktatás világszínvonalú meg mi adtuk a legtöbb…..
pokerforaliving 2010.03.16 12:48:12
@Teddyke: Csak elméletileg 300ezer a büntetés. Gyakorlatban ha jól tudom eddig még senkit sem böntettek meg 180ezernél többre.

Itt van néhány eset:
www.origo.hu/itthon/20090612-rendorseg-nyilvanos-fenykepek-rekord-gyorshajtas.html
Kaszics Bálint túl a 760 db kopicetlin!!!Lesz választható LMP jelöltje Terézvárosnak! Kaszics Bálint a mai nap lépte át a hivatalos jelöltállításhoz szükséges 750 db-ot! Egy kevés biztonsági gyűjtés és a kopogtatócédula gyűjtés végéig befolyó ajánlószelvényekkel…..
A hivatalos adatok szerint az LMP benyújtotta nyolcadik budapesti jelöltjének ajánlószelvényeit is, ezáltal – ha a választási bizottság is zöld utat ad - eldőlt, hogy a pártnak lehet fővárosi listája. Egy újabb területi lista természetesen nem a világ, az MDF budapesti…..
 Január 22-én végre beteljesítettem régi álmomat, lecserélve a régi autómat egy Peugeot 406 Coupe boldog tulajdonosa lettem! :)A vásárlást már tavaly nyár óta terveztem, akkor még egy Alfa GT volt a kiszemelt áldozat, ami a későbbiekben ez BMW 3 coupe-ra változott. A végén…..
Hosszú kihagyás után jelentkezem az elmaradt havi beszámolókkal!A címből lehet sejteni a közelmúltban velem történteket. Hogy a manapság oly divatos szót használjam: válságba kerültem.Ennek történetét meg fogom írni majd egy külön posztban, most maradok a januári események…..
Poker For A Living Tervek 2010-re 2010.01.22 13:41:00
 Kissé megkésve, de pótolom az újévi tervek, célok megfogalmazását.Jelentősebb változás idén nem várható, várhatóan követni fogom a tavaly májusban felvett fonalat, és igyekszem majd jobb játékossá válni, a meglévő lékeket betömni.A fő cél a havi 100 órányi munka…..
 Visszaolvasva a múlt év elején írt tervezgetős posztot csak mosolygok és mosolygok, nemhogy elértem minden kitűzött célomat, hanem sokszorosan túl is teljesítettem azokat. Az év során teljesen más irányvonalat követtem mint ami eredetileg célul lebegett előttem, hiszen…..
Poker For A Living December 2010.01.02 04:01:00
 Végetért az utolsó 2009-es etap, az év legziláltabb hónapja, ahol semmi sem úgy sikerült, ahogy szerettem volna. Mint megfigyelhető, az egész hónap lassú süllyedés volt, a kezdeti nagy upswing után. Az, hogy az EV vonalam is süllyedt küklönösen nem tett boldoggá, de…..
Poker For A Living November 2009.12.02 23:25:23
Remekül tellt a november, panaszra semmi ok, minden kitűzött célomat elértem, és bevétel terén is sikerült rekordprofitot elérni! :)A céljaim ezek voltak:(x) Legalább 100 óra munka(x) A 75$-os tornák főjátékká való előléptetése(x) Legalább EV szerint futni Nehezen indult…..
A stabil nyerő játékosok között magamat erős közepesnek gondolom összességében. A játékomat, ha osztályozni kellene a legjobbakhoz viszonyítva 60-65%-osnak érzem. Ezzel nem vagyok elégedett, igyekszem folyamatosan fejlődni, kiküszöbölni a hibáimat, és jobb játékossá válni.…..
Egészen hihetetlen!Az utolsó 570 játék alatt a címben szereplő összeggel gyarapodtam. Ezzel majdnem minden adósságát törlesztette kedvenc cimborám, a balszerencse. A legrosszabb pontokon közel 180 beülővel futottam EV alatt, ez mostanra 46-ra csökkent. Durva, hogy egy ekkora upswing…..
Poker For A Living Október 2009.11.05 00:15:25
 Letudtam az év tizedik hónapját is, következzen a szokásos értékelés és eredményhirdetés!A legfőbb új történés a 75$-os versenyek hadrendbe állítása volt. Kezdetben, az első párszáz sng alatt érezhetően távol álltam az optimális játéktól, befolyásolt a tét…..
Poker For A Living Szerencsétlen 2009.10.14 21:49:00
Mivel a hónap borzalmasan alakul eddig, és szinte semmit sem sikerült nyerni gondoltam megnézem hány beülővel futok EV alatt 2009-ben, ha az összes lejátszott sng-t figyelembe veszem.Előkerestem a Pokerstarson lejátszott versenyek HH-it, beimportáltam mind a 4000 darabot, és ezt köpte…..
Poker For A Living Szeptember 2009.10.04 09:02:00
 Itt van az ősz, és én már a kilencedik havi értékelésemet közlöm le itt a blogban! Ez az év is lassan eltellik, hihetetlen gyorsan megy az idő, különösen akkor ha az ember jól érzi magát :)A szeptember semmi különöset nem hozott, kényelmes haszon keletkezett némi…..
Poker For A Living Negyvenöt 2009.09.27 04:53:00
 Gondban vagyok a 45$-os versenyekkel. Konkrétan az a bajom velük, hogy rakeback nélkül minuszos a dolog, pedig már közel 2500 darab lement belőlük. Nem lesz ez jó így:  Elég rossz a helyzet, a siralmas szót direkt nem használom, mert azért 2300$ nem rossz pénz, szóval…..
Poker For A Living HTC Touch Pro2 2009.09.26 03:50:00
A múltkori gyönyörű pozitív széria annyira megérintette a lelkem, hogy egy gyors elhatározást követően szert tette erre a csodára: Már régóta terveztem, hogy lecserélem a Nokia N82-esemet. Nagyon szerettem, de az internetezés nem volt túl kényelmes rajta, hiányoltam az…..
 A mai játéknap közepe táján értem el a 100 beülős plusszt mióta végre jóra fordultak a dolgok. Ez életem talán legdurvább nyerőszériája, ilyen rövid idő alatt ennyi buyin-el még sosem gazdagodtam.Sajnos a grafikon hátteréül szolgáló játék több napon át húzódott,…..
  Teljesen rákattantam a Rolling Stones-ra. A Forty Licks című válogatáslemez talán a legerősebb gyűjtemény amit valaha hallottam.Mindegyik szám jó valamiért, nem egyformák, több stílus is megjelenik közöttük, és olyan hangulatot csinálnak ide a szobámba, amilyet nem…..