Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seto3

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emelt hangú anyázással végződő történet a Centrum jóvoltából: majd másfél órával a parkolójegy lejárta előtt bírságot kapott a Homár-közeli autós. Miközben a Centrum Parkoló hibájából sorbaállt és ügyintézett, ismét megbüntették, bár beígérték neki, hogy erre…..
Subba Dolgozóinknak 2008.12.20 12:17:09
Pörögjön ez a kisvideó azoknak, akik a mai napon is becsülettel dolgoznak, és a Subbát olvassák.  ..
Zirowe lefoglalózta a kiválasztott tévét, jelezte hogy pontosan mikor megy érte, de a megbeszélt napon csak egy anyázós alkalmazott fogadta. A hetedik bekezdés végére megkapja, de akkor jön még csak a java!Idén októberben vettem egy zsír laptopot, amint van hdmi kimenet, és elbírja…..
Z. története nagyon hosszú és nagyon bonyolultnak tűnik elsőre. Pedig nem az: bizonytalan eredetű drága telefont vásárolt, ami utána több hibajelenséget produkált, mint amennyit működött. A szoftverhiba miatt a Vodafone számlázási osztálya, a hivatalos Sony Ericsson szerviz, a…..
Subba A hét képe: Lakat 2008.12.18 13:18:00
Látjuk magunk előtt azt a mérhetetlen haragot, amit megélt Az Ember Aki Lakatot Tett A WC-Papírjára. Reméljük hamarosan nála jár majd Az Ember Aki Letekeri Az Összes WC-Papírt. És akkor beborul Budapest felett az ég.   ..
Subba Hülye tánc: Anima Libera 2008.12.15 09:25:00
A videó bátran indulhatna a hülye zene kategóriában, de ott túl könnyen nyerné meg a kategóriát. Amennyiben már látta a kedves olvasó, idézze fel a kellemes emlékeket bátran. Ani-ani-anima! ..