Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dear Customer

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szivarozom és még csak nem is dohányzom, ezért nem vagyok kompetens a dologban, és nincs kizárva, hogy tévedek. Nekem viszont nemhogy túlzásnak, de majdnemhogy ökörségnek tűnik a Davidoff legújabb kampánya, amelyben férfiakat mutatnak a gyönyör tetőpontján, amit nem a szex,…..
A neonácik - úgy látszik - nem. Magyarország miniszterelnöke ugyanis arra kéri a rendőrséget, hogy a jog minden eszközével próbálja megakadályozni a neonácik budapesti gyűlését. Tehát Budapesten melegek, drogosok, diszkósok, kerékpárosok, kommunisták,…..
Dear Customer 2009.08.11 11:31:13
@Bambano: a demokrácia konkrétan arról szól hogy ha akarom akkor a világ összes sorozatgyilkosának a dicsőségére is felvonulhassak a hasonló kedvű emberkékkel, vállalva akár azt is hogy a járókelők leköpködnek - ám DEMOKRATA rendszerben megtiltani ezt sem lehet!

Ha polpotista felvonulást szerveznék vagy csegevara emléknapot azt meg esélyes hogy engednék, még sajtónyilvánosságot sem kapna! Az itt (is) alkalmazott kettősmérce az ami leginkább hiteltelenné teszi az ún. magyar demokráciát, kilóg a diktatúra lólába! Egy ilyen Bajnai-féle bűnöző meg csak addig mer betiltogatni dolgokat amíg nem murvát készít naphosszat.

Ami meg a hatmillió embert illeti, hááát... A III.Bir. nyeretlen óvodás volt a kommunistákhoz képest ha perkopf nézzük. Különbség hogy ott nem mese habbal a statisztika, nem félmillióról nőtt hatra, sőt, még tömegsírok is voltak, nem kevés. Persze ez a magadfajtának nem fáj, mert nem látsz messzebb a Siratófalnál.

A párbeszédet már az első mondatoddal lehetetlenné próbáltad tenni, egyből kibasztad a zsidójoker-t az asztalra. Érvnek nulla, zsetont meg ezzel hamarost nem lehet besöpörni, remélhetőleg soha többé.
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..
Dear Customer 2009.08.11 10:03:32
Ne haragudj kedves Árpád, ez a stílus ami megengedsz magadnak láthatóan a pánik jele, merő betlenizmus. A cikkednek semmi értelme, szokásos fröcsögés, de még a szokottnál is primitívebben. Miért kell ez, mire jó ez? Pénzért? Látenshomokos, rasszista asszociációt eregetsz egy olyan párttal kapcsolatban aminek konkrétan nagyobb a támogatottsága mint a kormánynak?

Réges-régen, mikor még írtál olyan jókat röhögtem az írásaidon, de ez, a sarokba szorítottak fölényeskedő túlkompenzálása egyszerűen csak szomorú.

Értelmesebben belegondolnál akkor a Jobbikot kellene erősítened, így patásorbán kevésbé nyerné magát túl, és akkor talán kénytelen lenne koalíciót kötni az egyáltalánnem-nemzeti oldallal, szíved választottjával. Logikus. Pláne hogy tisztában vagy vele, a fidesz és az mszp mennyire összefonódott, konkrétan egykutya, két tolvaj váltófutása.

Szarsz te ebbe az egészbe bele, csak azt nem értem akkor miért nem mész olyan helyre lakni ahol kevés a keresztény, van sok cionista meg gojgyűlölő, meg lehet kaffogni napi szinten, ahol jól éreznéd magad, ha neked ez kell. Mindenkinek jobb lenne, neked is. Nekem is jobb lenne, mert élvezhetőt akkor olvastam tőled utoljára mikor nem volt benne gyűlölködés. Utána lehet keresni, jó régen volt.

Kimoderálhatsz, de minden egyes kimoderálással a saját maradék lelkiismeretedet szaggatod cafatokra, biztos megéri.