Regisztráció Blogot indítok
Adatok
falusufni (törölt)

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan keresnek társat maguk mellé, de még többen élnek értelmetlenül elhúzott, nyöszörgős, szürke, nem kielégítő és egyáltalán nem szeretteljes kapcsolatokban. Ezek persze nem feltűnőek, nem várnak megoldásra - legalábbis környezetük szerint -, hiszen ha van mellettünk…..
falusufni (törölt) 2010.01.01 14:50:42
Jellegzetes "verjük más f@szával a csalánt" hozzáállás...
Egy hölgy tollából ered a következő kis szösszenet, ami a tipikus férfi társkereső hibákat veszi sorra. Személyes élményei átsütnek szavain, nem kezdő onlány! Érdemes minden pasinak átolvasni és elkerülni a következő sablonokat:Tanulmányt lehetne írni erről a…..
Jártomban, keltemben az online ismerkedős világ hálójában néha rábukkanok 1-1 “érdekes” személyiségre. Kapok olyan bemutatkozásokat, amelyek azért kiverik nálam a biztosítékot. Lányokkal ismerkedve ugyan trágár, szexuális töltetű mailek nem fogadnak –…..
falusufni (törölt) 2009.11.21 11:08:45
@sic!: Én is valami ilyesmit akartam mondani. Elméletileg az Úr előtt fogadott örök hűséget, aztán fűhöz/fához/pápához szaladgált, hogy mégsem sikerült annyira az az örök hűség. Ez a nő nem hívő, hanem vallásos, a külsőségek számítanak neki, messzire kellene kerülni. "Ez a nő teljesen őszintén hazudik, még saját magának is." - nagyon találó, teljesen egyetértek vele.
Ez jutott hirtelen eszembe az Emmy-gálára bevonuló színésznők képeit elnézegetve, mert ugye Blake Lively vörös ruhája, Olivia Wilde krémszínű hacukája, vagy Christna Applegate sminkje nagyon ott van a szeren, és Kate Walsh vagy Alyson Hannigan sem panaszkodhat, sőt, Mariska Hargitay…..
Az előző posztban végén megígértem, hogy elmesélem azt a történetemet amikor az egyik kolléganőmet megtaláltam az egyik társkeresőn...Pár héttel ezelőtt még július végén a szabim első napjának délelőttjén keresgéltem a menyecskéket az egyik oldalon, amikor ismerős…..
 "Nem mondom, hogy legyen fizetős! A felhigulás alatt azt értem, hogy sok a linkeskedő. Lehet régen nem volt ilyen de nekem most ez jött le. Hogy van az, hogy valakinek az adatlapja 3-4 hónap elteltével változik? Egyszer van gyereke egyszer nincs meg ilyen apróságok. Ha…..
GPS szopás update 2009.06.14 09:53:00
Na, akkor először is bocsi, technikai okok miatt (aka elaludtam a tegnapi buli után és kocsival kellett jönnöm) reggel nem voltam a koordinátán. Ellenben este leszek, kb. 19.45 körül DE tanulva a Hősök terei paparazzó fotósokból NEM mondom meg előre, hogy milyen ruhában…..
falusufni (törölt) 2009.06.14 19:42:26
@Sippii: Annyira nem izgat egy kóbor szopás, hogy átbumlizzak a város másik végébe :-)
falusufni (törölt) 2009.06.15 08:56:59
@GPS-szopás - ne ládát keress,engem,ha megtalálsz, : Én megmondtam :-(

A geocachingnél nem úgy van, hogy eldugott helyre ássák a ládát, ahova normális körülmények között nem megy ember? Lehet, hogy nektek is egy erdőmélyi helyet kellene megadni, akkor kellene GPS is a megtaláláshoz, továbbá a helyszínen lehetne rendezni a szopást is :-)
Érdekes tanulmányra bukkantam a neten. (http://www.szochalo.hu/hireink/article/100333/) Témánkkal foglalkozik, méghozzá igen alaposan körbejárva és pár érdekes következtetés levonva. Nem tagadom, hogy saját magam pár megállapítással szemben kétségeimet ill. teljesen más…..
Végre egy pozitív kicsengésû levél következik, ami nem a virtuális társkeresés árnyoldalait részletezi, hanem úgy mesél el egy megismerkedést, hogy közben nem csöpög a sziruptól és nem akarja rózsaszínû ködbe vonni a metódust.Nem tudom hogy egy sikertörténetnek is van-e…..
falusufni (törölt) 2009.03.01 22:52:55
@irimias: Pontosan. Ez a fickó válaszleveleket kapott, úgy könnyű :-) Az (elutasító) válaszlevélig eljutni sem egyszerű manapság...
Hogyan készül egy szívatós, tulajdonképpen a kudarcot önmagában hordozó férfi adatlap. Vagy lehet, hogy ez a sikeres, a mai irányzatoknak megfelelő? (Nem kell feltétlenül komolyan venni!)30-as magányos férfiként rászántam magam, hogy teszek valamit magánéletem rendbehozásáért,…..
falusufni (törölt) 2009.01.12 22:58:14
@monkesz: Ráadásul intelligesnek hiszik magukat ezek. Pedig ez egy eléggé gyenge paródia volt...
Elég már a nyavalygásból - jövőre együtt bulizunk! :-)A kommentelők nagy része, akik már próbálkoztak a netes társkereső oldalakkal, ócsárolják a rajta lévő férfiakat, - mert csak a szexre mennek,- mert csak a külső érdekli őket,- mert nem őszinték,- mert randevúznak,…..
falusufni (törölt) 2009.01.05 10:05:32
@Danny McCoy: Nem nyavajgok, csak a figyelmet szeretném felhívni arra a tényre, hogy ha a neten többszáz "szintemen" lévő nő utasít vissza (még egy válaszlevélre se méltatnak), akkor mégiscsak a netes kereséssel van baj...
falusufni (törölt) 2009.01.05 10:07:29
@bagolybagoly: Én beszélek magyarul, legfeljebb nem ugyanazt a nyelvjárást, mint te.
falusufni (törölt) 2009.01.06 09:17:01
@Rékuc: Nagyon nem bírom elmondani, amit akarok :-) Azt akarom mondani, hogy a "lődd be a szintedet, de most az egyszer helyesen, és ott keresgélj." tanács marhaság a netes táskeresőn, mert a hatalmas férfitöbbség miatt az "átlagférfihez tartozó szinten" már nincsenek nők, hiszen még a 90 kilós nők is kiröhögtek, amikor randira hívtam őket, a 60 kilósakról nem is beszélve.

Egyébként ezekkel a 90 kilós nőkkel randit el tudtam volna képzelni (szexet nem biztos), mert szimpatikus volt az adatlap.
Hogyan is tette tönkre a blogom egy bimbódzó kapcsolatomat?Az alábbi sztori a történelemmé vált virtuális csajozási korszakom egyik "élménye" volt. Egy ideje már próbálom összerakni és megírni, de eddig egyéb más témák súlyossága és aktuálissága miatt nem…..
Az alábbi levél egy visszafogott kirohanás, habár eldönteni nem tudtam, hogy melyik nem ellen intézve. Egyaránt irányulhat az itt kommentelô rosszindulatú, hímsoviniszta férfiak ellen, ugyanúgy ahogy a magukat kihasználni és szídni hagyó nők ellen is.Lányok, csajok, asszonyok -…..