Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Guitar Hero Masters

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előszöris elnézést kérek a mai és a tegnapi képért, el voltam utazva, ultrahangkurzuson voltam Berlinben, egy egész szar szállodát vagyis hostelt találtam az interneten, ahol egyáltalán nem volt net, napközben pedig egész végig az előadásokon voltam. Látom lett belőle…..
Guitar Hero Masters 2009.12.07 14:16:02
Biztos van valami normális neve is az ilyen utcán található áramdobozoknak, majd valaki úgyis kijavít. A lényeg, hogy itt, ahol én lakom, Plau am See-n is elég nagy divat ilyeneket festeni, azt hiszem majd fogok saját fényképeket is feltenni valamikor. Ez most találva lett a neten...
Volt már hasonló videó a blogon, akkor, úgy emlékszem, két kislány volt a szobában, most két nagyobb fickóval láthatjuk ugyanezt. A videóban nincs semmi vágás és semmi trükk, akkoriban már kibogoztuk, hogy hogyan is készülnek ezek a torz szobák.  ..
guitarheromasters 2009.01.26 19:30:00
..
guitarheromasters 2009.01.22 22:26:00
..
      Íme első videónk. Hallgassátok és várjátok a jövőhetet, mert akkor nagyon belecsapunk a Guitar Hero rejtelmeibe. És lesz egy külön meglepetésünk is. :) (by: Mogyoró)..
guitarheromasters Elindult a blog! 2008.12.15 21:22:00
Igen jól olvasod a blog elindult. Reméljük sok rajongót szerzünk majd ezekkel a párperces videókkal. Sok jó ötletünk van amit szeretnénk megvalósítani. Szavazások is lesznek, hogy milyen számot dolgozzunk fel a saját módunkkon. :)Első videót szerintem sokan ismerik: Static-x - The…..