Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ri

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Andi Kínában Tiltott Város 2016.07.13 12:47:12
Hát végre Gyuri is ideért! Én tökre szépen, minden probléma nélkül kibuszoztam a reptérre és abban a két órában amit egy helyben töltöttem a korlátnál, miközben Őt vártam, próbáltam arra koncentrálni, hogy ne bőgjem szét magam mikor meglátom. Ez úgy ahogy sikerült, nagyon-nagyon örültem, hogy ideért…..
Az RTL Klub hamarosan elővezeti a Dallas új inkarnációját, mi meg leültünk szépen, és megnéztük az egészet, hogy a kedves olvasónknak ne kelljen. Az új sorozat valahol olyan, mintha a cérnazoknis-szandálos buszsofőrre hipszter bakancsot adnánk, de ettől még pont úgy zárja be az…..
Már mentem 1-2 kört a leárazásokon az alábbi listával:-fehér farmer-tengerészkék rövidnadrág-ruhák-hosszú szoknya-színes blézer (pink vagy sárga) Nos, az első négy pontot kipipálni nem lesz gond, de az utolsóval bajban vagyok, egyszerűen nem találok kedvemre való színes…..
hogyvolt Éden hotel - 2x02 2012.03.07 07:30:00
Nna, a bemutatkozáson túl vagyunk, nem foglaljuk össze az előző rész eseményeit, erre van a hogyvolt. A tegnap esti kibeszélő kommentjei ne riasszanak el senkit, bőven van még hely a szerveren a biteknek. T69.2 SE sárga miniruhában áll a kör közepén a nyitóképen, körbeveszik…..
ri 2012.03.07 08:36:24
Art of Fashion Hajfonatok 2011.12.20 15:51:00
  Előfordul mostanában, hogy a hosszú hajamat kezdem unalmasnak érezni... Egyenesen, göndören, felfogva... Számos variációban szoktam hordani, de mindig ott motoszkál a fejemben az újdonság iránti vágy. Tegnap pedig megvilágosodtam :) Eszembe jutott ugyanis, hogy miért nem fonom…..
Biztos vagyok benne, hogy már tavaly is írtam erről posztot, sőt az is lehet, hogy már tavaly előtt is, de mivel a probléma még mindig nem talált megoldásra így aktuális a téma.MILYEN TÉLIKABÁTOT VEGYEK?Egyszerű kérdés és mégsem tudok rá válaszolni. Nézzük, hogy…..
ri 2011.11.14 09:56:37
Pentek este 10kor megerkeztunk Helsinkibe. A szallasunk a kozpontban volt, ugyhogy odafele menet atvonszoltuk a borondeinket a bulizo fiatalok tomegen es el is hataroztuk, hogy amint letettuk oket belevetjuk magunkat a helsinki ejszakaba. Egy full dizajnos, ujonnan berendezett szobat kaptunk a…..
ri 2011.08.03 16:30:43
Június közepe van, így a vásárlásmániások -köztük én is- tudják, hogy naponta érdemes figyelniük a kedvenc üzletük kirakatát az árulkodó százalékjelekért és óriási SALE feliratokért, ugyanis mostantól naponta várható, hogy egy-egy márka elkezdi a tavaszi-nyári…..
Miután a szőkeség istennője, Blake Lively 2 nappal ezelőtt a Time 100 Most Influental People gálán vörös hajjal jelent meg, az összes bulvármagazin azt kezdte harsogni, hogy leáldozott a szőke haj divatjának és kijelentették, hogy mostantól a vörös frizura lesz a menő.A szőke…..
ri 2011.04.28 16:16:42
Kedden került az újságárusokhoz az Elle márciusi száma, amit már a Hearst Sanoma Budapest adott ki, miután eredeti kiadója, az Adoc-Semic végelszámolással megszűnt, és az Elle magazint is tulajdonló Lagardere bejelentette, hogy nemzetközi magazincsaládját eladta a Cosmopolitant is…..
OurFashion Unalmas Oscar 2011.02.28 10:55:00
UPDATE: Igazatok van, Mandy Moore Monique Lhuillier ruhája valóban lélegzetelállító volt!De Halle Berry Marchesája sem volt rossz!Sokkal több kép a tovább után...Valahogy halovány volt ez az Oscar. A gála közepesre sikerült, a díjazottak azok lettek, akikre mindenki számított, és…..
A London Fashion Week közeledtével a brit ELLE magazin minden évben megnevezi a legjeit és persze egy hírességekkel teli esemény keretében át is adja a díjakat. Ez pár napja is így történt, és annak ellenére, hogy Coco Rocha és Cheryl Cole is Alexander McQueent, a nagy kedvencemet…..
A hivatalos közleménynél egy héttel hamarabb írtuk meg, hogy a nagy múltú Elle magazin a Hearst Sanomához került, miután kiadója az Adoc-Semic végelszámolással megszűnik. A Sanoma oldalán azonban a közlemény kiadása után számtalan glossy magazinos vezető poziciót hirdettek…..
Mint ahogyan sokan mások, én is azonnal belevetettem magam a leárazások forgatagába az ünnepek után. Végigzarándokoltam a Váci utca üzleteit normális nadrág után kutatva (megjegyzem, nem sikerült a küldetés, pedig vagy tízet végigpróbáltam), amíg nem szembe találtam magam…..
ri 2011.01.03 22:58:24
Véget ért 2010 és hamarosan kezdődik a díjátadó szezon: a Golden Globe jelöltjeit már kihirdették, folynak a találgatások az Oscarra és a Glamour Women of the Year is közeledik. Ennek apropójából én is számot vetettem a tavalyi évvel és elgondolkodtam: vajon kiket jelölnék és…..
Életem első karácsonyi ebédjét adom december 23-án a családomnak. Arról, hogy milyen lesz a teríték olvashattok majd az ószeres blogon, az hogy mit főzök legyen a holnap problémája, na de hogy mit vegyek fel az már nagy kérdés.Több lehetőség is van, szavazzatok, hogy szerintetek…..
ri 2010.12.01 12:09:20
Kalap vagy napszemüveg? Ez itt a kérdés!                                 1. Farmer: Citizens of Humanity 239 euró2. Táska: Juicy…..
ri 2010.11.04 09:15:18
A Benkő Dániel feleséget keres című műsorában a döntőig sem jutott el Rusz Éva, aki a Blikk infói szerint most Delhusa Gjon show-jában tűnhet fel. A tatabányai ruhaüzletben dolgozó 43 éves elvált anyuka állítja, "szeretném Delhusát szőröstül-bőröstül", de a…..
OurFashion Nagy Emmy körkép 2010.08.30 21:40:00
Kicsit megkésve, de beleástam magam az Emmy vörös szőnyegén készült fotókba. Következzen most egy szubjektív körkép arról, hogy miben pompáztak tegnap a sztárok.Kedvencek:1. Heidi Klum.....azon kevesek közé tartozik, akik miniben érkeztek a gálára. Azt hiszem a 37 éves anyuka…..
Iszonyatosan hosszú nyűglődés után döntött arról a Starbucks, hogy belép a magyar piacra. Ezzel gyakorlatilag az összes jelentősebb konkurenciát beengedte maga elé, majd kiválasztotta Budapest legbénább helyszínét, a kissé már lelakott, kellemesnek egyáltalán nem mondható…..
ri 2010.06.17 10:13:51
@Sin' Dorei: Nordsee nyilt a vaci utcan, sokkal szelesebb kinalattal, mint a westendben
"Dr. Temesi Tibor ügyvéd, az Expo Center ügyeit vizsgáló bizottság tagja szerint összefogással, környezetükért tenni akaró, segítőkész, lokálpatrióta szakemberekkel földalattit kéne építenünk, így hosszú távon megoldható lenne a város észak-déli irányú…..
A Bors állítja, hogy Delhusa Gjonnal indulhat el ősszel az RTL Klub feleségkeresős realityje, a csatorna sajtósa azonban nem erősítette meg ezt az információt. Mint Dobsi Adrienn a comment:comnak is elmondta, sokféle műsorötlet van, és sok celebbel állnak tárgyalásban, de még semmi…..
Az RTL Klub gyorsan talált munkát Erdélyi Mónikának, a könyvelőhangú műsorvezető májustól kénytelen lesz kicsivel korábban kelni, ugyanis a Reggeliben beszélget majd a vendégekkel. Szerencséjére csak minden harmadik héten. Mónika egyébként először kap élő műsort, kilenc…..
Grandpa' blogja Breaking news!!! 2009.05.31 22:53:00
Nagyon boldog születésnapot kívánok kicsi Rii!!!És köszönöm az eddig együtt töltött időt. :) ..
ri 2009.06.01 10:49:02
@speed: bunko
ri 2009.06.01 14:50:14
@speed: nem is ééértem miről beszélsz, másrészt megmondtam már, hogy nem nagypapa, hanem Gee
menjél tanulni :p