Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anaina

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kínához tartozó Neilingding szigeten találták ezt a kis kölyök makákót, akit elhagyott az anyja. Az alultápláltságtól már kis híján elpusztult, mikor egy állatmenhely kórházába került. Itt fizikailag ugyan felépült, de a kedve nem javult, elhagyta magát. Egész addig, amíg…..
Mindenféle kölyökállatért odavagyunk, ahogy minden vidráért is, ez csak természetes. Ezek után nem meglepő, ha egy kölyökvidráktól azonnal elolvadunk, de azért azt mi sem gondoltuk volna, hogy egy lavórban fürdetett, gumikacsával sípoló kölyökvidrától sírva borulunk majd…..
Tudjuk, hogy iWiWes válogatást akartok, amint meglátjátok a pénteket a naptárban. Nem is szemétkedünk, itt a heti adagotok. - Szerkeszőségi kedvencünk  - Puncika, Punimuni - Apa beállította a fókuszt - VV Sziszi frissítette a bemutatkozását - 116 ismerőssel - Sok bika a…..
Ha kedd, akkor végre Doc Martin vagyis az antiszociális, elálló fülű körzeti orvos újabb pikírt beszólásai a Duna TV-n (19:20). (Ja csak úgy tök véletlenül, nem vette fel valaki az 5-6. részt? Naaa, léciléci.) Vagy nyolckor Gyilkosság az Orient expresszen (Zone Europa) Sidney…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.05.25 15:08:03
Az építkezéseken minden nő után füttyögő munkásokat mindenki ismeri. Viszont az ember gyakran látja ugyanezeket az embereket más élethelyzetben, amikor egyáltalán nem füttyögnek minden nő után. Jogos-e tehát a feltételezés, hogy az építkezéseken füttyögő munkások…..
Subba Novinovinovinovi got!! 2007.03.20 12:42:00
Nagyon érdekes, előttünk eddig ismeretlen területre hívták fel figyelmünket Kedves Olvasóink. Az a helyzet, hogy a népszerű videómegosztók tele vannak orosz gyermekénekesek és -együttesek videóklipjeivel, és mind annyira bájosan nyomasztó és…..
Cukiság: Minden, Ami CukI Enyém! 2007.03.01 15:59:00
Monnyo csincsillája ellentmondást nem tűrve adja tudtunkra, hogy kié is a tálban lévő csemege. A kettes számú szuperközeli portrén a zsákmány kiszemelésekor szokásos pózt figyelhetjük meg, rettegve gondolunk rá, hogy mi történt a kép elkattintása utáni pillanatban. ..
anaina 2007.03.01 17:50:54
Focipályán már láttunk fantasztikus műeséseket, de amit ez az amerikai hölgy bemutat egy bírósági tárgyaláson, abból még a legdörzsöltebb olasz csatárok is sokat tanulhatnának...
anaina 2007.03.01 17:49:48