Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jotunder

1920 bejegyzést írt és 23487 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Vásárhelyi Mária tudományos kutatóként és liberális orákulumként nyilvánult meg egy szép fontosat. Elmagyarázta, hogyan hekkelte meg a FIDESZ az előválasztást.     Tekintsünk el attól a ténytől, hogy a FIDESZ nem hekkelte meg az előválasztást, koncentráljunk a következő mondatra   "Legalább…..
     Az egykori kádárista titkosszolga Földi László elvtárs a Magyar Nemzet vezércikkében fenyegette meg azokat a fideszeseket, akik nem totális putyinista szarházik.    Fogalmam sincs kikról lehet szó.    Kedves kommentelőnk hivta fel a cikkre a figyelmem és elsőre azt hittem, hogy…..
       Dolgoznom kell. Nem, valójában nem kell dolgoznom, de most nagyon szeretnék dolgozni valamin. Olvasom a magyar értelmiségi elit egyik reprezentánsát arról, hogy miért győzött Orbán, matematikus-pszichológus, mindenki tudja, hogy kiről van szó, nem bántom, nem akar ő rosszat, but seriously,…..
   A rezsimlapok óriási magyar sikerként beszélnek arról, hogy nincs magyar egyetem egyetlen szakterületen sem a legjobb százban a világon.  Van egy bécsi egyetem, amelyik öt területen van a legjobb százban.  És politikatudományból huszonnegyedik lett. Amúgy közgazdaságtudományból, az igen kicsi…..
  A horthysta állampárt, a Magyar Élet Pártja 50.76 százaléknyi szavazattal szerezte meg a mandátumok több mint kétharmadát. Ez akkor 1.8 millió szavazatot jelentett. A Nyilaskeresztes Párt több mint félmillió szavazatot kapott. Az Egyesült Nemzeti Szocialista Párt hetvennyolcezret, a…..
Kedves fajtársak, fajtársnők, daragíje drúzja! Ha nem mü, akkor ők, ha nem ja, akkor más, ha szivódnya lehet valamit, csak úgy licencija, pjecsét nélkül, akkor závtra mjident lehet, búgyet káosz, búgyet transzdzsender, nye búgyet rjezsicsökkentés, bozsemój, nye búgyet körmöspacal csak…..
      Mandiner: A lengyel elnök odáig ment, hogy Orbán Viktor tette függővé Magyarországot az orosz energiától. HVG : Nehezen értem a helyzetet. Orbán volt az, aki függővé tette Magyarországot az orosz energiától.  Megnéztem pár újságot. Nem beszélek lengyelül, ezért a legjobb fordítóba…..
   .............................................................................................   Foglyul ejtették az egyetemeket – Peter Boghossian a Mandinernek Nem vagyok konzervatív, de vallom, hogy szellemi sokszínűségre van szükség a felsőoktatásban – mondja a világhírű…..
  Megnéztem egy rövid videót, amelyben Vlagyimir Szolovjov beszélgetett Yakov Kedmivel. Szolovjov az orosz Bayer Zsolt, háromszor nősült, nyolc gyereke van, elég rendesen megszedte magát és itt látható az orosz Orbán Viktorral. Ő a rezsim hivatalos újságírója, fogalmam sincs, hogy hányas számú…..
        A NER ideológiai lapja, a Kommentár, hat orbánista értelmiségi, Schmidt Mária, Matolcsy György, Békés Márton, G. Fodor Gábor, Lánczi András és Giró-Szász András szövegét hozta le, a választás előtti összetartás jegyében.        Ez a hat úriember/úrinő tökéletesen reprezentálja az orbáni…..
Nagyanyám mesélte, hogy amikor az oroszok megjelentek a láger közelében az egyik ukrán tajtrészegre itta magát. Láger, ukrán, oroszok. Hatéves lehetettem, és sokkal jobban szerettem ezeket a történeteket, mint azokat, amelyek a gázról szóltak, a gázról, amin palacsintát lehetett sütni és ott volt a…..
A posztputyinista Mandinernek adott interjút Orbán. Itt jegyzem meg, nem is olyan régen még a következőt olvashattuk a kiemelkedő konzervatív értelmiségi portálon:  "Ha szereti az ember Putyint és Lukasenkát, ha nem, azt józan ésszel be kell látnia, hogy Oroszország és Belarusz számára se Navalnij,…..
Örülünk, Vincent? Durvaország 2022.02.15 21:49:38
Durvaország nem a sarki csellengőkről, kekszmunkásokról, "gurmolás tíz rugó, sompoly dumival tizenöt"-ről szól, hanem ezekről a risszantós kis pubikról, akik Orbán csoffadt kis pönytyöre előtt térgyepelnek. Túl fogom tolni a narratívát, csak meg ne találjon a Barászka Poróka, mint a Háy Jánost.…..
      Walter Pitts különleges gyerek volt. 12 éves korában levelet írt Bertrand Russellnek, mivel kétségei támadtak a Principia Mathematica-val kapcsolatban. Pár évvel később elszökött otthonról és a chicagoi egyetemen logikát tanult Carnapnál miközben teljesen nincstelen volt. Húszéves volt,…..
     Orbán szerint nagy vita van arról, hogy elvezet-e a homoszexualitás a pedofíliához. Mivel nincsenek pontos statisztikák a meleg arányáról a társadalomban és a családon belüli pedofília nevű szörnyűségről alig tudunk valamit, ez társadalomtudományi értelemben valójában értelmezhetetlen.…..
Örülünk, Vincent? Dodóra várva 2022.01.14 00:50:56
  ESTRAGON (pirburgra gondol párkáppal) Most akkor mi van?VLADIMIR ( mintha Zakariás prófétától olvasna fel kisdedeknek) Mindig egy olyan világban akartam élni, csak mondom magamban, ahol csirkefarhát van, de mint a tenger, annyi csirkefarhát, és persze normalitás, de abból is mint a tenger,…..
Amikor Schmidt Mária antiszemita őrjöngés közepette mocskolta Kis Jánost és az azóta elhunyt Kornai professzort, a matyik és oszik nagyokat kussoltak, amikor Bayer Zsolt harminckét részes cikksorozatban taglalta, hogy a zsidók miatt vesztett a magyar sereg Mohácsnál, az egész magyar " jobboldal"…..
   Reméljük.   ..
Prof. Dr. Mérő László kicsit durcizott a Facebookon, mert meglátta egy nyári posztom, amelyikben viccelődtem azon, hogy 1984 óta nem volt igazi tudományos publikációja. A viccelődés leginkább arra vonatkozott, hogy mintha eltulajdonitotta volna (a hosszu i nem megy most, bocs) Nassim Taleb…..
Örülünk, Vincent? Restart 2022 2022.01.05 23:14:17
       Pesten színházba jártam, filozófiát olvastam és egy matematikai problémán gondolkoztam. Nem volt energiám felháborodni azon, hogy X.Y. azt mondta, hogy. A Katonában láttam a Mesterembereket a dán Line Knutzontól. Még a Mártha-féle Új Színházban játszották Knutzontól a Közeleg az idő-t…..
Novák Katalin egészen biztosan az átlagot messze meghaladó intellektuális képességekkel rendelkezik. Láthatóan nagyon komolyan vette a magyar és a francia tanulmányait, nem hiszem, hogy ő "alkalmatlanabb" lenne, mint Dobrev Klára, aki szintén komolyan vette a tanulmányait és lényegesen jobb…..
Tegnap megnéztem az Andromakhét az Örkény Kamarában. Molière a mai napig nagy siker, a francia Shakespeare, de a két klasszicista, Corneille és Racine, inkább Ben Johnson és Marlowe, akik nem feltétlenül kívánkoznak le az irodalmi múzeumok virtuális polcairól. Valamit csinálni kell velük, mert…..
    Az egykori véresszájú antiszemita Veszprémy prüntyike interjút készített egy Johan Lundberg nevű svéd úriemberrel, aki jelenleg az MCC nevű tehetségpusztító NER-intézmény szíves vendégszeretetét élvezi havi sok ezer euróért. Az MCC a rezsimet támogató mondatokat vár el a magukat eladó nyugati…..
Ma Puzsér Róbert az index.hu nevű független értelmiségi portálon elmagyarázta, hogy mi is a helyzet a nyolc dimenziós gömbfelület homotópiacsoportjaival. Szemet szúrt neki, hogy a tizenötödik homotópiacsoport nem ciklikus, hanem a végtelen ciklikus csoport és egy 120 rendű ciklikus csoport direkt…..