Regisztráció Blogot indítok
Adatok
esfrost

15 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zia felhő & Boulder Flickstop 2010.06.09 22:40:19
meskalito..
esfrost 2010.06.10 10:11:55
Kérem kommenteljenek azok akik órában másznak, és írják le azt is, hogy mit mérnek vele. Franco Campesato a Sector amerikai területi igazgatója, úgy gondolta idén komolyan kell venni a márka szlogenjét, (No limits / Exceed your limits) és megvenni pár igazán jó sportolót az új…..
Egy videó a közelmúltbeli ténykedéseiről ..
esfrost 2010.02.10 13:36:35
Nem nagyon tudok mit mondani erről az asztalról, a kép magáért beszél :) Szerintem én ilyen káoszban nem nagyon tudnék dolgozni. Torrent fájlok az asztalon. Tényleg kell az neked oda? Végignézegettem az ikonokat, hogy esetleg rólad tudjak szólni egy pár szót, de olyan nagyon…..
Nah ez már a windows moddingolásnak egy egész magas szintje. Ehhez én már nem értek :) A háttérkép nem az én világom, de minden egyéb nagyon jól néz ki. De inkább a tulaj beszéljen róla:Sziasztok, gondoltam megosztom a legfrissebb kreálmányomat veletek. Egy csomó minden…..
Ritka az, hogy számítógépes játékként adaptálják a sziklamászást, mivel közel lehetetlen a helyzetből bármi érdekeset kihozni. Ezúttal a Nintedo a Wii-n próbált valamit alkotni, úgy érzem kevesebb, mint több sikerrel ..
Tisztázzunk valamit. A filmet nem láttam még, így ez nem egy „olyan” DVD „ajánló” lesz. Megnéztem a bemutatót, megnéztem egy részletet, és rájöttem, hogy ez egy „must see” darab. Találtam egy kevés infót róla, amit most elétek tárok, így…..
Hát haljak meg, ezek mekkora videók már :) Nők összefoglalója: Férfiak összefoglalója: (0:23-nál, ha összejön az a kézcsere...) ..
Köböl Anita (?), ha bárki tudja, hogy miért "híres", az legyen olyan kedves és kommentelje be, falat mászott a Boulder Clubban. Na, ha ez a hír felfért az Index.hu nyitóra, akkor nálunk is elfér.Gratulálunk Szecsinek és Csohány Csabinak az országos ismertség felé vezető…..
esfrost 2009.08.07 07:53:35
Ha nem vagy 18 ne is kattints a tovább gombra. Ez a post nem neked szól. Egy kedves lány bemegy a mászóterembe, ahol egy nagyon segítőkész kopasz úriember várja, hogy bevezesse a biztosításos mászás örömeibe. Az atomnagy terem véletlenűl tök üres. Történnek az események és…..
Tegnap este a Mountex Boulder klubban jártam. Családias hangulatban telt a kunsztok fotózása. A tovább után 21 kép. ..
Hm, annak idején talán csak én szorgalmaztam a legutóbbi napioff posztnál azt, hogy egy kis fellendülés érdekében áttérhetünk nemcsak az oprendszerek desktopjának, hanem a zenelejátszók, böngészők skineivel (mai magyar fordítás szerint bőreivel) való ismerkedésre.Ezáltal egy…..
Kiválló időket élünk, ugyanis minden hétvégére jut egy nagyszabású nemzetközi boulder verseny. Ezúttal Denverben a Teva Mountain Games. A végeredmények a következőek: Nők dobogósai: 1. Alex Puccio 2. Alex Johnson 3. Akiyo Noguchi Férfiak dobogósai: 1. Jonas Baumann 2. Daniel…..
esfrost 2009.06.09 08:51:48
Nincs könnyű dolga a boulderezőknek és sportmászóknak, valljuk be. Egy fokkal menőbbnek érezheted magad, ha megvan a 60000 forintos Mammut gatya, amit a helyi teremben szaggathatsz. De alapvető problémánk az, hogy viszonylag kevés ruhadarabot lehet viselni. A felsőruházat kizárva,…..
Ahhoz, hogy jól menjen a mászás, nem elég folyton edzeni, oda kell figyelni a megjelenésre. Itt ez a kiválló Mammut Champ nadrág, amit kifejezetten a bajnokoknak fejlesztettek ki. Nevetséges 60 000 Ft-ért bármikor megkaphatod te is.   Elképesztő űrtechnológia rejlik benne.…..
Szabadtéri boulder versenyt Magyarországra is! Múlt hét szombaton rendezték meg az 1. Nemzetközi Szabadéri Boulder Kupát Spanyolországban, olyan nevekkel mint Chris Sharma, Dani Andrada, Bruno Macias, Edu Marín, Dalia Ojeda. A versenyt hajnal fél 5-ig nyomatták, gondolhatjátok mekkora…..
Mindig is arra vágytál, hogy nyugodtan szólózhass a sziklákon, de nincs pénzed, mondjuk Thaiföldre utazni a tengerbe zuhanás biztonságáért. Itt a nagyszerű lehetőség, hogy a Balatonon közepén csobbanj a vízbe 6 méter magasból, ahelyett, hogy a földön zúznád szét magad.Most…..
Persze, hogy kint voltam pénteken. Igen fotóztam is. Egyre több ismerőssel találkozom a fotózások során aminek nagyon örülök. A tovább után: láthatjátok ahogy a srácok a pistike nevezetű 5 fogásos boulder problémáján kűzdenek.ahogy Vörös Tomi az ujjerő vezetője…..
esfrost 2009.05.18 13:52:14
Folytassuk a mászócipő gyártást, a cipő felső részének elkészítésével. Gábor némileg egyedi cipőt gyárt nekem, ugyanis a méretvétel után kiderült hivatalosan is amivel eddig is tisztában voltam, hogy a jobb lábam nagyobb fél számmal. Ez a kis hibám mindig gondot okozott…..
Nagyon kellemes és eredeti logikai játék a Perfect Balance: tetriselemekből és körökből kell felépítenünk olyan tornyot, hidat, vagy bármilyen más konstrukciót, ami stabil, tehát nem dől össze. „Kicsit bugos, de csak pont annyira, hogy néhány pályán megkönnyíti a…..
Ahogy ígértem, robogunk bele a bulvárosodás masszájába, hogy minél több látogatót húzzunk be bármi áron. Tudom, nem tudtok ellenállni egy ilyen cím után, hogy lekattintsátok a tovább linket. :) Ez videó a nagyszerűen szórakoztató pimpinandcrimpinen keresztül érkezett…..
Beküldőnk a szakdolgozatával foglalatoskodott a kép készítésekor (talán azóta már remélhetőleg kész is van vele), és esetleg ilyen egzotikus tájakra vágyódott, ahol a háttérkép is készült.A stílus a winxp megszokottja, még a nyelvi eszköztár is ott van (komolyan, ki az, aki…..
esfrost 2009.05.06 09:31:40