Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tonyfive

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint az közismert, bizonyos zenészek hajlamosak élből elutasítani az újításokat, és semmiben sem bízni, ami nem legalább negyven kiló, vagy nincs benne elektroncső. Pedig néha az új technológiákra is érdemes figyelni, hiszen számos problémára kínálnak gyors és egyszerű megoldást. Hangolnia például…..
tonyfive 2016.07.27 15:35:38
@hmmmovo: Van ám a telefonon mikrofon!
Egy zenekar, amelyik a karrierje kezdetén nagy százalékban a külsőségekre épít, elég nehéz dolga van, ha később zeneileg is komolynak akarja láttatni magát. A Slipknot köré a kiadója, és a zenekar maga is egy olyan showbiznisz monstrumot építettek, amit egyhamar nem lehet…..
tonyfive 2015.02.06 18:39:56
@Carl Troy: te egy igazi nagy faszarc vagy! Senki sem hőbörgött, olvasd el még1x vagy 1000x vagy amennyi kell, hogy felfogd!
Csinálj te is egy websiteot, ahol koncertbeszámolókat írsz, ott nyugodtan ordenáréskodhatsz! De inkább maradj csöndben, az jobban áll! :) .. jaa nem, engem még azért osszál ki nyugodtan, hogy milyen szar geci vagyok!
Puszizlak! :)
Facebookon bukkant fel egy szűk kétperces hanganyag, amiben Lovasi András nyilatkozik az Open Air Radio riporterének. Az adás még január 29-én ment le, de csak most kapták fel. Lovasi brutális őszinteséggel beszél a mai magyar popzene állapotáról, amit egy jól becsomagolt, coelhói…..
A Grand Mexican Warlock a hónap elején mutatta be a márciusban megjelent, Fonogram-díjra jelölt és Gumizsiráf-díjat is besöprő nagylemezük, a Hell Sweet Hell második videóját. A Birds In Cage című dalhoz készült klipet követően most egy koncertvideót is feldobtak a…..
A The Feast and the Famine-t abban az Inner Ear Studiosban vették fel, ahol olyan csapatok ma már alapműnek számító lemezei készültek, mint a Minor Threat, a Fugazi, a Dag Nasty vagy a Bad Brains. Utóbbi zenekar vagy egyes tagjai a Wikipedia szerint vendégeskednek is a friss Foo…..
Szombaton lesz húsz éve, hogy Kurt Cobain fejbe lőtte magát. Hivatalosan április 5-ét jelölték meg a halál beálltának, de csak április 8-án találták meg a Nirvana-frontember holttestét. Szóval jó kerek évforduló lesz ez. A seattle-i rendőrség úgy is kezeli. Mintha egy húsz…..
tonyfive 2014.04.04 11:49:52
@☉ ☾: Sokkal inkább a te fajtádtól kéne védeni az országot! Na de ezt hagyjuk is..
tonyfive 2014.04.04 12:21:46
@☉ ☾: Valóban, oké bocs! Érthető!
A Sziget idén is köztársaság, és mint ilyennek, kell egy himnusz is. Tavaly a Punnany Massif dala töltötte be ezt a funkciót, idén pedig az Ivan & The Parazolt éri a megtiszteltetés. A mostanában lépten-nyomon mindenhol felbukkanó fiatal rockzenekar Together című dala lesz majd a…..
tonyfive 2014.04.04 11:52:24
Új dallal és új klippel jelentkezik most készülő nagylemezéről a Heaven Street Seven, amely négy év után, szeptember végén mutatja be legfrissebb stúdióalbumát. A most debütáló, Gesztenyefák alatt című dal már a második olyan felvétel, amelyet még a lemezmegjelenés előtt…..
A Kolin idén is a Legjobb Magyar Előadó kategória jelöltjei között van. Ráadásul az új lemezük anyagával is elkészültek. Most Linczényi Márk énekes-billentyűs kommentálja négy részben a stúdiózást itt a Lángoló Gitárokon: Ezzel már ne is szenvedjünk, ezzel a Topi macis…..
Lángoló Gitárok Jófiúk 2008.12.15 12:38:00
Óriás – Jön. (Szerzői kiadás) 2008 Van ez a magyar alternatív rockzene, amit többek szerint mi nem jól értelmezünk. Arról van szó, hogy a magyar alternatív rockzene egyedi eset, amit talán csak belülről lehet változatosnak látni. A szó valódi értelmét kívülről nagyon…..