Regisztráció Blogot indítok
Adatok
esomedve

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helló Tibi,„igaz történet ihlette”.balage_81Hazánk új álompárjaMég csak két hónapja ismerik egymást, mégis kicsattan a boldogságtól Magyarország két ismert arca, Harangozó Zsolt üzletember és Kunfi Mariann, a Celeb vagyok, nyald meg a talpam…..
Modorosblog Struccpolitika 2011.03.06 16:41:00
-Ezt nem hiszem el, Bandeszom. Olvastad? Szeretett kormányunk leviszi 15 évre az iskolakötelezettség felső korhatárát. Beszarok, ilyen nincs. Minden orwelli jóslat bevégeztetett, itt van a Szép Új Világ. Újbeszél, falanszter, csokoládéadag. És bekajálják, érted?Namost hadd ne…..
Szia Tibi!Sokat olvasom a blogotokat és nagyon tetszik. Jómagam is szoktam néha írni. Ezt a munkámat csak azért küldöm el, mert egy csomó ismerősöm mondta, hogy ezeket a gondolatokat nektek kéne publikálni. Úgyhogy teszek egy próbát.Olvassátok el, és ha gondoljátok, tegyétek fel.…..
esomedve 2011.01.11 09:43:37
@Kurt S. Earp: "soha senkit nem érdeklő videoművészek, akik 12 órás neonzöld villogással juttatják kifejezésre a társadalomkritikájukat"

bazdmeg visitottam a rohogestol :D :D :D
 Szia, Tibi! Nem tudom mennyire ismerős az alábbi "kaszt", de remélem felfedezed benne a modoros globalizmus kritikust :) Üdv, -SunDisc- - Itt jó lesz? - Aha. - Hallod, Geri, már megint milyen reklámot láttam az utcán? P-Fone: Rádhangolva. Érted? Ennyi. Rádhangolva.…..
esomedve 2010.12.25 16:07:30
@thehandsomest: tenyleg, ez gyonyoru befejezese a posztnak :D
Szia, Tibi!Muszáj már megírnom, mert egy csomó posztban és kommentben volt már szó róla; de valahogy nem lett méltó módon kifejtve a téma. Pedig a feltartóemberek ott vannak minden lépésnél: akármikor, akárhova megyek vagy csak nézek, a reggeli felkeléstől esti lefekvésig,…..
Saját kérésére ismeretlen szerző műve. Még azonosítani tudták volna? :-)) A kinti céges tréningek nagyrészt unalmasan zajlanak, de ez az egész nem is erről szól. Amint vége a vacsorának, a klikkek piálni kezdenek. Szépen, gondosan megterítenek a szálloda aulájában - (az…..
esomedve 2010.11.10 14:28:11
Modorosblog A Tévéfogyasztó 2010.11.02 07:00:00
-Az meg ki is? Bocs, nem nézek tévét, nincs tévém.-Na tessék, már te is kezded. Ez a modorosságok netovábbja, bemutatlak a Tibinek. Ott szokott filozofálgatni a Nyugatin a Borbarátban. "Nincs tévém" - persze, persze. Komolyan, manapság mintha a sznob-wannabe, Daubner…..
 Figyelem! Öncélú, öntömjénező, egyáltalán nem szórakoztató vagy akár vicces sorok következnek.Az Ez a nap más, mint a többivel meg a kellemetlen munkahelyi álmeglepetés-köszöntésekkel szemben az Alma együttes produkciója (még) egyáltalán nem unalmas vagy…..
esomedve 2010.10.29 00:25:19
Faszom a blogmotorba, erre fizettek százmilliókat?Hol a kommentem?.tolókomment.mindjárt megjelenik.faszom.na végre! az előbbieket kéretik törülni, hihhi 8)) Hogy megelőzzük a hasonló szemetelést, mi is tehetünk még 1-2 dolgot, hogy kicsit komolyabbnak tűnjünk az amúgy…..
esomedve 2010.10.21 09:37:12
@El Topo (Sgt. Elias): ugyanabban a cipoben jarunk :(
-Apu, Apu, mikor lehet már kutyánk? Annyira szeretnék egy nápolyi masztiffot meg egy magyar vizslát... meg macskát meg mindent! -Majd ha kertes házunk lesz, akkor. Akkor mindent lehet. De ide, a lakásba nem hozunk állatot, annak nem itt van a helye.     // // Ismerős…..
esomedve 2010.10.05 09:30:57
Modorosblog Disznó férfiak 2010.10.04 07:00:00
-Most nézz oda, Ildici: erről beszélek. Itt áll a zsákban a halom vasalatlan ruha már egy hónapja, és nem veszi rá magát. Azt mondja, majd ha a vasaltak elfogynak a szekrényéből, majd akkor. Én meg meg nem csinálom helyette, az hétszentség. Utálok vasalni. Mondjuk a…..
esomedve 2010.10.04 10:13:00
@Midbár: Na, megint egy nő, aki nem szereti, ha korpába teszik.... Szomorú.

LOL :D :D :D
-Hát ezt nem hiszem el! Hijj, Zsolyesz, a Jóisten áldjon már meg - ezer éve nem láttalak. Megint összeállt a szigetes törzsgárda!-Gyá, csááá! Néztelek a viven, asszonypajtást hegeszteném erőst. Gratula.-Kösz, de azért ilyeneket most már ne nagyon mondjál, érted. Mégiscsak a…..
esomedve 2010.09.30 13:20:47
@vangogh?: bakker, nem jelenitette meg a kommentedet, ugyanazt irtam le kb, sorry... tied a pont :)
esomedve 2010.09.30 18:48:06
@Styxx: Még mindig jobb úgy találkozni, mit ha a következő talin Zsolyesz épp villámgyorsan lefordul a cimbi asszonypajtásáról, csak e modern erkölcsi lángoszlop terepduatlonistának már nincs ideje gyorsan a szekrénybe befutni:-)

no igen... :D akkor aztan tenyleg nem lenne szukseg a telefonszamcserere, anelkul is megkeresnek egymast :D :D :D
esomedve 2010.09.30 18:50:30
@Styxx: ""Bedőlt frankhiteles 2020, from yuppie to homeless" munkacímű remekművet:-)"

eszembe jut errol a Nagy Lebowski: kovesse a szulei peldajat: menjen el dolgozni!! hallja Lebowski?? a forradalma veget ert! a csovesek mindig veszitenek... hall engem, Lebowski? A CSOVESEK MINDIG VESZITENEK!!! :D
Modorosblog A Magyarkodó 2010.09.27 06:00:00
Szilva, körte, cseresznyeÉljen a Haza - Egészségünkre!/Kárpátia - Pálinka/ -Nézd meg Imikém, ez a szomszéd gyerek, akiről beszéltem. Ott megy. Ilyen árpádsávos, nyilas nagymagyar, tudod. Onnan tudom, hogy a múltkor kiakasztott egy koronás címeres magyar címert az ablakába,…..
esomedve 2010.09.27 13:39:15
@noirp: a csucson kell abbahagyni, azt hiszem, lemondok :D (koszonom:)
esomedve 2010.09.27 13:53:24
@okostojáska: nem kadari gondolatmenet ez. viszont van a zeneben, a mediaban, a biciklis futarok, es meg a kirakatmagyarok kozott is egy olyan reteg, aki veroerdullesztoen, eroszakosan lazad, nem hagyva, hogy masok NE RA FIGYELJENEK. ha egy percre is elvesziti masok figyelmet, azonnal eroszakoskodni kezd a mondanivalojaval, a stilusaval, a kulsosegeivel, nem hagyja beken a kornyezetet.
en ezeket az embereket nem tudom hova tenni. sokszor allnak ki olyan dologert, kardoskodnak olyan velt vagy valos eszmek, tenyek mellett, aminek nem olvasnak utana, nincsenek tisztaban a dolgok hatterevel.

ami pedig azt illeti, mondhatnam azt, hogy bar en is csak a nemzeti unnepekkor viselek kokardat, es belul erzem magam magyarnak, a kulsosegekben ez nalam nem nyilvanul meg... szoval mondhatnam, hogy millioszor vagyok magyarabb nalad, amire valoszinuleg elindulna egy flame, egy alazas meg szajkarate sorozat a hozzaszolok kozott. holott az egesz nem errol szol... velemenyem szerint az, hogy valaki nem jar tarsolylemezzel, nemezelt kiegeszitokkel, nem tanul rovasirast, a gyerekeit ertekorzesre, szeretre neveli, semmivel sem kevesebb azoknal, akik a melluket verve hirdetik a hovatartozasukat.

anno, amikor 12-13 evesen konfirmaltam reformatuskent, es elotte jarni kellett hittanra, felkeszitesre, akkor, meg gyerekkent lattam ezt a szemforgato hozzaallast. amikor a lelkipasztor azt kerte, csukjuk be a szemunket es ugy imadkozzunk, persze, mivel gyerek voltam, es amugy is hatul ultem, nem csuktam be a szemem. lattam, ahogy az emberek felpillantasokkal korulneznek, hogy ki jelent meg a templomban, ki hogy van feloltozve, ki kivel erkezett... es ha eszrevette, hogy esetleg mas figyelo szemei ra is ratevedtek, latvanyosan hangosabban, meg HIVOBBEN, mar-mar uvoltve enekelte a zsoltart. az egesz nem a hitrol, a beke kereseserol, esetleg a megnyugvasrol szolt, csak a latvanyrol.

a nagy, dulledo homlok es nyaki eres, melldongeto, eroszakos magyarsaggal pont ez a bajom. kovezzenek meg erte, de egyik csoportba se szeretnek tartozni.
esomedve 2010.09.27 13:57:38
: ez annyira szep :D annyira tipikus :D a masolt cd 5000-ert pedig meg Horst Fuchs szerint se lenne jo vetel, pedig o aztan... :D
Modorosblog Servus aus München 2010.09.22 07:00:00
Na seawas Olde,vegre vissza ertem Münchenbe, kurvara utalom az egesz vonatozäst meg Bummeln-t keresztül a väroson. De most vegre itthon vagyok Maxvorstadt-ba. IC is tiszta gäs volt, bar annyiban okes, h a kallernak wie gewöhnt okosba adtam 2 ezret (HUF-t), azt felejtsük el egymäst.…..
Érhetné a Modorosblogot az a vád, hogy szép, emberi dolgokat tesz nevetség tárgyává - esetleg túl negatív, szarkasztikus a hangvétele. Hogy bebizonyítsuk, mi is érző emberek vagyunk: szeretnénk mindenkivel megosztani ötven kellemes gondolatot, amit már biztos sokan évekkel…..
Év: 1995 Nemzetiség: amerikai Kedves lányok, itt van hát, amire vártatok: igaz szerelem, érzelgős férfiak és nyál, no meg persze a cuki hátsó utcai fiúk – volt szó már róluk korábban, de belőlük sosem (vagy egy életre?) elég. A lányok már csak ilyenek: toastot isznak…..
Egy helyes pofi eltart egy-két évig De jó hamar kiderül, mit is tudsz Zajod mintha holmi háttérzene volna Ennyi év alatt csak tanultál valamit   /John Lennon - How Do You Sleep?/   -Most mit osztod itt az eszet? Neked mindig könnyebb volt, a tanulás is könnyebben ment.…..
A fejlesztők az operációs rendszer legújabb verziójának harmadik buildjét kapták a közelmúltban kézhez. Néhány bennfentes szerint a frissítés a véglegesítéshez közeledik, így az várhatóan valamikor júniusban meg is jelenhet a software update-ben. A csomag jelenleg 581…..
Kreatív kommentelőink, Proli Depp, neurotik és Emogen áldozatos munkájának köszönhetjük ezeket a csodálatos Szabó Patis GIFeket (és képet), egyszerűen zseniálisak! Ha bárki ráér, küldjön nyugodtan fotoboltot képet/GIFet nekünk. Egész egyszerűen -ha ez lehetséges…..
esomedve 2010.04.21 13:05:31
@RAMBO: ISSSSTENEM, B*ZDMEG :D ez hatalmas :D és tényleg azt mondja :D a nap kommentje :D sírok :D
A szellemi szabadfogalkozású végtelenül kreatív és tehetséges - egyben a társadalom áldozata, számkivetetettje is. Örök ígéret marad, és ezzel tisztában is van. Lehet ő zenész, író, költő, festő, szobrász, népművész, bármi. Mindegy. Ő nem kurvult el: neki komoly…..
Mai, szórakoztató cikkünk a biztató nevű trójai mail vendégszerzőnk keze munkáját dicséri egy örök hálás témában.   A szülők A szülőket sok kategóriába oszthatjuk, például aszerint is, hogy alacsonyak vagy magasak, netán kövérek vagy soványak, esetleg barnák vagy…..
Sziasztok!  A Control Freak (Irányításmániás) után feleségem megesküdött, hogy bosszút áll. Nem ijedtem meg, jogász, képes olyasmiket is leírni, hogy olvasásra alkalmas fényű olvasólámpa. Ha elkezdene valamit megfogalmazni, valószínűleg soha nem érne a végére,…..