Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krai

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nou San Trafford Cleverl(e)y done! 2010.07.29 13:15:00
"Houston, baj van!" - sóhajthattak fel az MLS nagy barátai úgy az All Star-meccs első negyedórájának végén. Látva az eredményt, nehéz eldönteni, mennyire tisztelték Sir Alexék az amerikai bajnokság kirakatmeccsét, mindenesetre ha már bevették a turnéállomások…..
...és most emelt fővel távozok országomból. Augusztus közepén megtörténik az, amit eddig elképzelhetetlennek hittünk: Raúl Gonzalez Blanco-t egy nemhabfehér mezben fogjuk látni futballpályán. Talán ő sem gondolta volna, hogy egyszer ilyen lépésre kényszerül, mindenesetre…..
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
krai 2010.07.23 18:22:08
@sh4d0w: ez a szerelemgyerek ez kire vonatkozik? mert nekem nem jött le
Az egész heti kemény munka után következzen egy átmozgató, frissítő poszt. Ezúttal érintjük a Világbajnokság és a holtszezon kommunikációs vonatkozásait, de előkerülnek örökzöldek és igazi klasszikusok is. Megszólal a játékos, az edző, és egy új szereplő, a klubelnök…..
Egyébként sem azokról a sztárokról szólt a vébé, akiktől vártuk, talán nem felesleges beszélni egy poszt erejéig azokról, akik helyettük vitték a show-t. Azokról, akiket valamiért megjegyeztünk. Van a hajtás után található válogatottban olyan, akiről már hallottunk, csak el…..
krai 2010.07.14 22:15:08
a VB felfedezettje nem más mint : Piqué
sportgeza.hu/futball/2010/vb/cikkek/pique_vigan_csulazgat/

komolyra fordítva, Suarez azt adta amire számitottam,
fucile, arevalo, perez hihetetlen impresszíven játszott, de elég sok urugay-i beférne ebbe a kategóriába
Élia játéka is tetszett, kár hogy nem kapott tobb lehetőséget.
Özil és SCHweini játéka meglepetés volt
a spanyolok jók voltak, de senkit nem tudnék kiemelni sem mint meglepetést sem mint aki olyan nagyot játszott volna, esetleg talán villa
Ibériai-félsziget vs Pireneusi-félsziget..
krai 2010.06.29 20:01:53
Legó- és/vagy Guardian-buzik (szerencsés esetben az átfedés is tetten érhető) már biztos felfedezték maguknak Európa legzseniálisabb szerkesztőségének neologisztikus futball-interpretációját, de a legutóbbi darabot közkinccsé tesszük. Háthiszen azért, mert kevés viccesebb…..
Mivel az NST történetében páratlan módon voltunk trógerek angolposztilag, úgy gondoltuk, hogy ezután minimum páratlan módon kell tisztelegnünk a Chelsea csapata és szurkolói előtt is. Megmerítkeztünk a múltban, hogy jobban megérthessük a jelent, majd több szempontból nézve…..
A világ egyik legnagyobb klubjának döntőfóbiáját akár viccesre is vehetnénk, ha 25 évvel ezelőtt nem minden idők legtragikusabb fináléjában fordult volna meg a jobbára azóta is tartó tendencia. Egy BEK-győzelem, ami semmit nem ér, egy kupa, amihez 39 halálos áldozat vére…..
krai 2010.05.30 09:28:09
@Nűnű: megye 1 ben volt egy olyan nemrégiben hogy egy polgárőr robbantott ki egy hihetetlen nagy tömegverekedést, feküdt ott kb mindenki, játékos és néző, a polgárőröknél előkerültek a viperák, meg a paprikasprayk, aztán másnap megjelent a képe az újságban hogy ő mekkora sztár hogy lecsillapitott egy ilyen tömegbunyót,
Kértük a csapatvezetőket, ismeretterjesztő vb-keretekkel finomhangolják a publikum egyre fokozódó meccslázát, és mi is igyekszünk jó példával elöl járni. Szerbia és Anglia kapitánya egy-egy elismerő fejbólintásban részesül, a többiektől is remegve várjuk az anyagot. Tovább…..
Megnézzük, hogy a futball méltatlanul komolyan vett frázisa, mely szerint a frissen kinevezett edző olyan új impulzusokat hoz egy csapatba, amelyek segítségével garantáltan megnyeri az első meccsét, igaz-e az agyonvert kolibri dinamizmusával futballozó Hamburg esetében. Megláthatjuk…..
krai 2010.04.29 23:42:32
@YNWA: a második gól után nagyon magukra húzták a madridot
Labdafényezés, zsebkendőnyi cselek, bokapasszok? Az kell? A hazai pályána 1-3-ról kezdő Barcelona hozza neked, hiszen muszáj hoznia, ha nem akarja újra felgerjeszteni az "első erős csapat..." kezdetű mantrát. Sziklaszilárd, mérnöki pontossággal megkomponált…..
krai 2010.04.28 23:24:21
@rexford: és ezt két sorból megállapítottad? ügyes vagy:))
krai 2010.04.28 23:29:08
@montipájton: pont az ilyen újhullámos divatszurkerek miatt vannak ilyenek, én pl MU drukkerként nem fogok ilyenen bánkódni, ami volt elmúlt majd jövőre megmutatjuk
a döntőben meg hajrá inter
krai 2010.04.28 23:31:18
@Ferguson: én még nem tekinteném lezártnak az érát, csak majd ha esetleg elbukjuk az idei PLt
A futball egyik bűvöletes tulajdonsága, hogy ugyanazt a mérkőzést tízezer néző húszezerféleképp látja, és ennek következtében vég nélkül lehet vitatkozni felette. Az egyikük Cervantes korából veszi a hasonlatait, a másik az afganisztáni helyzet szakkifejezéseivel elemzi a…..
krai 2010.04.21 11:40:11
Mondhat Jose amit akar, ez bizony előrehozott döntő, avagy erre vártunk egész évben: valószínűleg a világ két legjobb csapata találkozik. Idén már összefutottak egyszer, akkor a milánói döntetlen után simán nyert a Barca, és talán most is úgy vélik a szurkolók, hogy a…..
Ma este meglesz a Bajnokok Ligája első két elődöntőse, és bár sokan lefutottnak tekintik mindkét párharcot, az NST meghívott szakértői az esélytelenebbnek tartott csapatok részéről is hihetetlen magabiztossággal nyilatkoznak az esélyekről. Barcelonában az lesz a kérdés, kinél…..
Itt a húsvét, itt a nyúl, szombaton meg Cselszi-Mú - skandálhatnánk a faszipántos rímet, ha nem az Old Traffordon rendeznék a forduló rangadóját. Sok mindenről dönthet a koradélutáni összecsapás, de semmiről sem fog. Szerintünk egy döntetlennel mindenki ellenne egy darabig,…..
krai 2010.04.02 22:01:54
@poolfanati: ezt ugye te sem gondolod komolyan?
elég erős szellemi elkorcsosulásról tanúskodna a véleményed ellenkező esetben...
Két olyan párharc jutott mára, amit sokan lefutottnak tekintenek, pedig hát szó sincs ilyesmiről. A Barcelona az európai topfutball egyetlen olyan csapatához látogat, amely anélkül szállhat szembe vele némi eséllyel, hogy spártai falanxot vonna a kapujától 35 méterre, az Inter…..
krai 2010.03.31 21:51:15
A futball folyamatos változásának gyakran áldozatul esnek bizonyos posztok, míg mások csak átalakulnak. A kapusok már régen nincsenek beszögelve a ketrecbe, és a kirúgásokat sem a söprögetők végzik el helyettük – már csak azért sem, mert ez az állatfaj is kihalt, az…..
krai 2010.03.28 22:53:33
++
Messin innen, Messin túl, újra nagyszitát lógatnak a mezőnybe és nyolc csapat egy időre befejezi a nemzetközi gyepek rombolását. Kellően éles az összes párharc ahhoz, hogy ne kelljen kényszeredett tolókázást néznünk egész este, egyedül talán a Standard Liége nyugalma…..
Mindkét keddi találkozón az érdekesebb verzió jött be, vagyis az olasz és az orosz csapat került a legjobb nyolc közé. Egész jó kis retró BL-szezon alakul, angol (2), francia, olasz, német, orosz klubokkal, és ma még kiszurkolhatunk egy spanyol és egy görög negyeddöntőst is,…..
krai 2010.03.17 13:52:20
@neeskens: esélytelen, összeroppannak lelkileg, meg különben is mit akar egy olyan csapat amiben egy mikelnek vagy egy ballacknak (Anelkát már meg se említem...) fix helye van?
Hamarosan lesújt a végzet a FourFourTwo-ra, pedig hogy mekkora kár érte, azt most mindjárt jól be is bizonyítjuk. Az legjobb focimagazin az NST-n is kifogyhatatlan lendülettel folyó disputát a lehető legélvezetesebb módon prezentálva összeültetett egy olasz, egy spanyol és egy angol…..
krai 2010.03.01 16:53:11
@Titi120: Ne égess már ki bakker, a német az egyik legretkebb bajnokság, még a francia is jóval előrébb van,,,
Lassan már ott tartunk, hogy az a ciki, ha igazat jövendölünk. Legutóbbi jóslási kísérletünk súlyos kudarca természetesen nem szegte kedvünket, és az év eleje újra jó alkalmat biztosít a baklövésre, amit metsző kegyetlenséggel használunk ki. Hajtás után egyrészt az…..
Egyetlen nyomorúságos meglepetésre sem futotta az utolsó forduló szerdai játéknapján pályára lépő csapatoktól, talán a Liverpool második hazai vereségét tehetjük egyedül ebbe a rubrikába. Mivel nagy dolgokról nem tudunk beszámolni, így rámegyünk a bulvárra: Bölöniék…..
Negyediknek lenni a legszarabb az egész világon, ezért egy kicsit sajnáljuk Costa Ricát, de erre a bronzérem ünneplése közben nem sok energiánk marad majd előreláthatóan. Gondolni sem szeretnénk rá, hogy elveszítjük a bronzmeccset. Esélytelenként (de legalábbis nem esélyesként)…..
krai 2009.10.16 20:41:44
@madbalee: magához képest gyenge volt, ezt burkoltan le is nyilatkozta:)