Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LZsolt

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fővárosi Blog Fortepanozzunk! 2013.01.29 07:00:00
A napokban ismét frissült a fortepan.hu, ezúttal a VÁTI archivumából tettek fel képeket. Főleg vidéki városok jelennek meg: Komló, Pécs, Miskolc, Debrecen, Szombathely stb., de azért akad jó pár budapesti kép is. Ezek közül válogattam egy adagot a Nyájasnak, kérdve: hol…..
LZsolt 2013.01.29 13:11:49
@zuiko: jogos az észrevétel, a túloldali síneket nem is vettem észre, csak az épületet figyeltem. és hát akkor most kiderült számomra, hogy ebből az épületből minimum kettő épült Budán. ő lenne az, amelyikre én gondoltam: kepfeltoltes.hu/130129/norc_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
LZsolt 2013.01.29 15:33:59
@veresspal: Tévedés, az Október huszonharmadika - Budafoki sarkán lévő sarokház nem íves. Ellenőriztem az Október huszonharmadika - Budafoki sarkán. amúgy a fenti cikk-cakkos tetőmegoldás eléggé egyedi és jellegzetes.
Hogyan fordítanád a "quesadillas"-t angolra? A válasz fent, a poszt címében. De van még tovább is, Anphalas igen szép étlapot küldött: Rengeteg étlap szerepelt már a blogon, én is szeretnék hozzájárulni a gyűjteményhez. Ezúttal egy Budapest belvárosában található…..
Helló!Azt a marha hosszú című zeneszámosat nem én küldtem be, sztem összekeversz valakivel. (Valóban. Azt Sala küldte, és újból elnézést kérek érte, hogy összekevertem. A zeneszám viszont az egyik legtöbbre becsült magyar vers. A címe kellett a megfejtésbe.)Viszont itt egy…..
LZsolt 2012.07.27 17:21:19
Miután hónapokig ment a találgatás, hogy mi lesz a Guns N' Rosesszal a Rock And Roll Hall Of Fame-be való beiktatásuk kapcsán (összeállnak, nem állnak stb.) néhány napja írtunk róla, hogy Axl Rose hivatalosan is bejelentette, szarik az egész rockhírességek csarnokára, pláne…..
LZsolt 2012.04.16 23:54:54
ha csak és kizárólag az 5 eredeti tag lett volna meghívva/beiktatva, akkor szerintem Axl odament volna a beiktatásra, egy-két órára félretette volna a sérelmeit, örömet okozott volna ezzel a rajongók millióinak, a 'seggfej' státuszból a 'jófej axl' státuszba ugrott volna a világ számára, aztán ki-ki a saját útjára el és soha többé reunion. azzal, hogy a RRHOF szervezői meghívták Mattet és Gilby-t is, ellenben a mai Guns tagjait nem, ezzel nehéz helyzetbe hozták Axlt. ha ennek ellenére is megjelent volna, akkor arcul csapja a mostani bandáját (ugyebár zenekarok kerülnek beiktatásra, nem pedig eredeti felállások vagy első lemezek alkotói), illetve arcul csapja saját magát, hiszen tizensok éve azon melózott, hogy a kiszálló eredeti tagok után is életben tartsa a Guns-t. ha nem megy el - mint ahogyan ez meg is történt -, akkor viszont felvállalja a közellenség státuszt és a világ Guns-rajongóinak haragját, viszont kiáll a jelenlegi bandája mellett, ami tisztelendő is és érthető is. nekem valahogy ez jött le a leveléből legalábbis. igyekezett megoldást találni, elgondolkozott a dolgon a közönség miatt, de...
hogy ezután Slash-ék riasztották Kennedy-t, szintén teljesen kézenfekvő és érthető megoldás volt. jó énekes, próba nélkül is ismeri a nótákat, mivel évek óta ezekkel is koncertezik, és alázattal tud megjelenni a Guns színpadán és elénekelni a számokat, nem pedig önfényezésből és önreklámból. kényszermegoldás volt, semmi más, de abból a legjobb.
öröm volt látni amúgy Adlert játszani, neki tulajdonképpen megvalósult az álma.
Tovább folytatódik a rajongók idegeivel játszó nyilatkozat-szappanopera a Guns N’ Roses eredeti tagjaival kapcsolatban. Mint ismert, az együttest idén hivatalosan is beiktatják a Rock And Roll Hall Of Fame-be, aminek kapcsán hónapok óta megy a találgatás, hogy a zenekar ennek…..
Choice Of Weapon címmel május 22-én jelenik a Cult kilencedik stúdiólemeze. Az albumról egy dalt (Lucifer) már meg is lehet hallgatni (vagy le is lehet tölteni), akár itt a Lángoló Gitárokon is a hajtás után. 1983-ban alakult brit zenekarnak legutóbb 2007-ben jelent meg nagylemeze, az…..
Sziasztok!Küldöm.Sziasztok!Zsolt..
LZsolt 2011.12.14 10:01:02
@El Visco Stello:
a kék természetesen Bizé!
 Ez annyira szar, hogy hétfőre pont jó.            Abrakadabra..
LZsolt 2011.10.10 13:36:06
Rövid, lényegretörő és kihagyhatatlan ajánlatot kaptunk Netudd Gi-től. Megfontolandó..."Alkalmazzuk önt kém és állatorvos beosztásban. Az lesz a dolga, hogy a titkokat és a teheneket ellesse."..
Mindenfajta kommentár nélkül itt a Metallica, a Red Hot Chili Peppers, Elton John, a Slipknot és a Stone Sour koncertje a múlt heti Rock In Rio fesztiválról:   ..
Aki akár egy kicsit is megtanult gitározni, az szinte biztos, hogy játszotta a Smells Like Teen Spiritet párszor. Meg is volt az ok, hiszen nem nehéz, akusztikuson is jól szól, ráadásul nagyszerűen lehet vele a haverok előtt vagizni, mert még a legbunkóbbak is ismerik. A dal mellesleg a…..
 Üdv!Nagyon sajnálom, ha feleslegesen raboltam az idődet eme szörnyen egyszerű "alkotással". Igaz, első próbálkozásom, és nem is mélyedtem nagyon bele, és annak sem néztem utána, volt-e már hasonló. Ám amilyen egyszerű, szerintem szörnyen fájdalmas szóviccről is…..
LZsolt 2011.07.19 11:20:00
@Bisztő Gyalla: nem számonkérésképpen írtam, csak ha már ennyire hasonló, akkor gondoltam itt a helye. amúgy sem panaszkodhatok, a legtöbb kikerült.
Hivatalosan július 18-án jelent volna meg a The Adventures of Rain Dance Maggie című új Red Hot Chili Peppers-kislemez, de a szám már 15-én kiszivárgott az internetre, így lényegében bárki számára elérhetővé vált. Mellesleg pont a zenekar rakta ki véletlenül egy nagyon rövid…..
Olyan is van, hogy nem Gyalla posztolja ki a saját műveit. Még kicsi korában küldte be ezt, bizonyára a Star Warson mára már felnőtt polgárok pukkasztására. Engem az fogott meg a képben, hogy mennyire ügyelt arra, hogy a fülek harmonizáljanak az alanyok színével. Bravó! ..
LZsolt 2011.06.15 17:33:58
@Ufóka: megtisztelő, hogy még mindig emlékeztek rá.. :)
 Megmondaná valaki, hogy mi ez?            Nem más, mint egy szépen kidolgozott kézműves bárányfül:            Hogy a művészi fülábrázolás megjelenhessen,…..
A jelenlegi Erzsébet híd 1961-1964 között épült a második világháborúban elpusztított első Erzsébet híd helyére, helyreállítására a budapesti Duna-hidak közül utolsóként került sor. Az újjáépítendő hídra három alternatív terv készült, a választás végül a Sávoly…..
Napi Borzasztó Szóvicc Románc 2 2011.05.04 14:20:00
Micsoda egybeesés, hogy tegnap megjelent egy bejegyzés ezzel a címmel. Pont múlt héten hallottam erre fernetstock verzióját, íme: Ț..
LZsolt 2011.05.05 00:21:05
Benő volt, aki elküldte. Mi meg örömmel fogadtuk ezen a szép napon. ..
LZsolt 2011.04.26 16:47:05
 Már nem annyi, de annyi volt, amikor az alkotás készült. A kedves mama bocsájtotta rendelkezésemre a képet. ..
Biztos elfelejtette már Royaljerry, hogy beküldte ezt a viccet, ojan régen volt, és most már talán nem tenne ijet, annyira eggyszerü, de épp ezért mekkapó. Mi a szakállamtitkár ellentéte? Hát a bajszomtitkárnő...
Subba Trükk 2011.02.21 14:58:00
A szerkesztőségben tegnap óta pörög egy az asztalon! <nem> Párnát is lehet rá rakni, és közben fogni kell a rádiót? Alább pedig a Subba történelmében legjobb kommentek, érdemes! ..
LZsolt 2011.02.21 23:18:29
@Nyilas Misi: a neonhal vagy a guppi hamar elszédül benne, de 3 másodperc múlva úgyis elfelejti az előző 15 kört, szóval nem számít kínzásnak.
Hivatalosan ugyan még nem jelentette be a hazai szervező, de mivel a zenekar kiadójának honlapjára felkerült, így nem tudunk elmenni amellett a hír mellett, hogy május 28-án Queens Of The Stone Age-koncert lesz a Petőfi Csarnokban. Josh Homme volt Kyuss-gitáros zenekara most adja ki…..
LZsolt 2011.02.21 22:21:09
@Iggy Industrial: Szigeten szinte 100%
Veszélyben a mikroblogszféra: a Tumblr egyre inkább tele van képviccekkel. Ezt például woas magyar-angol politikai szótársorozatában találtuk, vagyis ezzel kezdődik a sorozat, és megmutatja, hogy a Biszku-film pár napra mennyire felélénkítette a komcsifaló hangulatot. A megfejtése…..
LZsolt 2011.01.05 16:20:29
@Bisztő Gyalla: ez csak a médiatörvény lehet!