Regisztráció Blogot indítok
Adatok
muphrid

202 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(btw tényleg fáj a fejem) Nem ez az írás következett volna soron, de az események úgy hozták, hogy muszáj írnom erről (és annyira elvesztettem a kognitív képességeimet időközben, hogy háromszor töröltem vissza a muszáj szót és konkrétan gondolkoznom kellett rajta, hogy hogyan kell helyesen írni -…..
Tegnap valami szívbekarmoló videóval indítottam a napot limerencia témakörben. Egy ideje már kerülgetem a témát - szerintem most is inkább csak érintőlegesen nyúlok hozzá. Különös érzés szembesülni azzal, hogy amit az ember egész életében kitüntetett figyelemként aposztrofál, az valójában kóros…..
Üldöz-kísért egy hangulat, amivel nem nagyon tudok mit kezdeni. Időben kb általános felső és ősz-tél-tavasz (hó nélkül?), térben kiköltözés után. Valami borzasztó, ragadós, egyedüllét érzés, magány, szomorúság. Fogalmam sincs, hogy pontosan mikor volt ez és azt sem tudom, hogy mi történhetett, ami…..
átmenetilegesen... Kertiparti 2023.07.04 01:39:42
Bizony, kertipartira hívott el egy pofa, tehát nyilván nyílik a spotify. (pláne hogy egy teljes altatás során nem jutott eszembe pár sor :D nadehogy pont az olivabogyó?! ehh..) Na hát nem kellett sok, hogy a Fekete-Kovács Kornél 2018-as lemezénél lyukadjak ki. Ésbaszki viszket az ujjam, de akkor…..
Ha az ember egy darabig eljár valamiféle pszichoterápiára, akaratlanul is ragad némi megfigyelési módszer, nemcsak a kosz.Akárhányszor újra és újra belegondolok, hogy itt a világegyetemben apró összeütköző részecskékből (mármint nagyon sok ilyenből, nem kettő) létrejött az, hogy egy panelházban ülök…..
Na hát ismét egy igen eseménydús időszakon vagyunk túl, éppen most – talán – egy kisebb nyugvópontra érkeztünk. (egy kis dombra lecsücsülünk: csüccs!) Volt ballagás és elkésés, időben odaérés és sikeres felvételi, előrehozott ikeázás, bravúros pénzbeosztás, sikerélmények a melóban, túlhajtás,…..
A gyermek első osztályos lesz, ennek apropóján - nem biztos, hogy kizárólag ennek apropóján, de van hozzá köze - elkezdtem egy ideje nagyobb hangsúlyt fektetni rá, hogy - legalább külsőleg - elkezdjek úgy kinézni, mint egy felnőtt. (a belső felnőttség-érzésről már rég lemondtam, de majd biztosan…..
Milyen érdekes, hogy amint olyan helyre kezdek el gépelni, ami mások számára beazonosítható, azonnal súlya lesz a szavaknak. (súly-tömeg kérdést most hagyjuk - HABÁÁÁR.. szavakat tudunk felfüggeszteni és alátámasztani is, ráadásul bírnak erővel :) tehát van súlyuk :) ÉÉÉÉÉS valójában a…..
Mostanában egyre intenzívebben keresem a magomat - hogy milyen körülmények következtében, az talán még számomra is rejtély. De hogy amikor egy általam nem kifejezetten kedvelt közszereplő - nem hiszem, hogy egyáltalán van ilyen - által elszavalt Varró Dani vers hatására hirtelen felmereng egy régi…..
Az interneten tömegével terjedő oltásellenes mémek (szöveges képek) egyike annyira kiverte a biztosítékot egy immunológusnál, hogy az internet egyik legnépszerűbb válaszát alkotta meg. Az eredeti poszt angol nyelven született, és annyira jól sikerült, hogy több millióan…..
muphrid 2014.04.04 15:25:07
@aknamunkás: akkor ezek szerint nyilvánvalóan Ön sincs beoltva, ugye? Hiszen vélhetően nem autista - például.
Valószínűleg a napom fénypontja marad, amikor reggel a kollégám megköszönte, hogy hoztam pillanatragasztót, amivel vissza tudjuk majd ragasztani a letört ablakkilincset...
átmenetilegesen... 2012.07.04 16:29:00
rh ♥ ..
Jaj ne, már megint Tiesto… :S Persze, jók ezek a pozitív érzések, de hozzák magukkal a negatívakat és nem akarom. A pozitívakat se. Nem akarok inkább érezni. Fákk?..
hát zajlik…..
átmenetilegesen... 2012.05.09 14:12:47
Idegen nők kezdtek beülni az órámra. Kicsit frusztrál...
Kétmillió éve nem voltam egyetlen zenétől sem libabőrös. Most meg hallgatom ezt a nekem nem is tetsző valamit, és perceken keresztül nem bírok uralkodni a burkolatomon… hát no comment. Eligénytelenedtem? Egyetlen dologra tudok csak gondolni: ott akarok lenni egy ilyenen, a…..
 Valószínűleg egy facebook-teszt kitöltése után:- Tanci, mi az a pesszimizmus?- Amikor mindenben csak a rosszat látja az ember.- Úristen! Ilyen vagyok!:)..
Most hogy elindítottam kszamppot, arra gondoltam, hogy itthon mennyivel jobban be van lőve, mint az irodában. Két különböző ember állította be (vagy lehet, hogy az itthonin többen is bütyköltek?). Nem nagyon jó ez, hogy mások csinálnak ilyen dolgokat. Mármint nyilvánvalóan tök…..
átmenetilegesen... Hepinesz :) 2012.05.01 20:06:23
Nyilván átmeneti, de basszus ez a sok köszöntés a közösségi portálon, SMS-ben és telefonon… Tavaly nem volt itt semmi, most meg ahhoz képest…Na gyors mosás, aztán goto inni rám: egyet itt, egyet ott, aztán húzás haza aludni, mert holnap munka...
átmenetilegesen... 2012.05.03 15:31:32
Biztos csak nekem, de ebben a rohadt nagy melegben valahogy nem megy a munka… :(..
átmenetilegesen... 2012.04.30 12:21:57
El kéne költözni innen valahova jó messzire és vissza se nézni. Talán így tudna végre megszakadni ez az évek óta tartó sikersorozat...
átmenetilegesen... 2012.04.29 22:59:36
Ezaz, még csak mindenki dörgölje az orrom alá, hogy már nincs kivel elmenni moziba megnézni az Avengerst. Légyszi, tényleg. // nagyon remélem, hogy már nem sok ilyen betervezett dolog jön szembe…..
átmenetilegesen... 2012.04.27 12:20:01
Te jó ég, most vettem észre, hogy ma péntek van. :) Jaj, de várom már a délutánt! :) Meg a szombatot… A többiről még nem tudok nyilatkozni, de majd kialakulja magát. :)..
Nincs még nagy baj, immunrendszer rulez, természet megoldja. Persze nyilván elgondolkoztam a végleten, és meglepő módon nem volt túl rémisztő — ami viszont rémisztő… Szóval bizony, szerdán Sörház a Mónival, ++$szocialis_elet, a kommunikációs képességek…..
Épp itt az ideje feltölteni a fényképezőgép akksiját. :)..