Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lila akác

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BKV körüli korrupciós botrányok sem tudják elterelni a figyelmet arról, hogy a vállalat, amelyik mozgásba hozza a várost, szolgáltatásainak minőségét tekintve sem áll éppen rózsásan. Az EuroTest 23 európai városéval vetette össze Budapest tömegközlekedésének minőségét.…..
A magyarság igazi nemzeti sportja nem a vízipóló vagy a fogathajtás, sem a férfi kard, sőt nem is a gombfocira gondolok, hanem az újságba történő Hitlerbajusz-rajzolásra. Törikönyv, Népszabadság, Nyúltenyésztők lapja, mindegy hova, csak serkedjen a pamacsbajusz. Albert azért…..
Konzervatórium A kis masamód 2009.02.11 07:03:00
"A Magyar Demokrata Fórum negyedik elnöke – Antall, Für és Lezsák után – hosszabb időt töltött hivatalában, mint három elődje együttvéve. De könnyen lehet, hogy ő lesz a párt utolsó elnöke is, akinek emlékét pár év múlva már csak kalapkölteményei…..
Az addig rendben van, hogy a Népszavában publicisztikát ír Mészáros Tamás – ezt teszi minden szombaton. De az aktuális hétvégi számban a cikke mellé (7. oldal) nem az ő hetente megjelenő fényképét tették, hanem a Corvinus Egyetem rektoráét. Aki ugye szintén Mészáros…..