Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mihaéla aka mici

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt vannak a Miu Miu-kampány legfrissebb képei Katie Holmes-ról.A korábbiakkal összevetve határozottan jobbak ezek a fotók.Ha esetleg azokat elfelejtettétek volna: ITT lehet megnézni (és ott be van linkelve egy még korábbi)...
mihaéla aka mici 2009.02.05 11:32:40
A Madame Figaro csupa-csupa gyönyörű és természetes nőt választ a címlapjára az idei évben. A februári számban Marion Cotillard, a januáriban pedig Kate Winslet mosolyog a címlapon.Mariont már láttuk, nézzük, milyen képek készültek Kate-ről, a tovább után pedig még a…..
Méghozzá a SPIN magazin februári számának címlapján szerepel majd Lily Allen. Mennyivel különböznek ezek az Interview-ban leközölt képekkel!Itt is vannak amik tetszenek, de egészen más a hangulat. Bár talán ez a style közelebb áll Lily-hez... mindenesetre a photoshopot itt…..
Közeleg a Valentin nap. Bevallom, bennem nem sok mindent mozgat meg ez az ünnep, nem készülök rá különösebben, mert azt gondolom, hogy sokkal értelmesebb  kedvesebb, meghittebb egész évben kimutatni az érzéselmeinket valamilyen szinten szívünk…..
mihaéla aka mici 2009.01.23 09:13:10
@saffron: szerintem teljesen igazad van. sajnos sokan kifelé élnek, nem a mindennapok boldogságot preferálják, hanem a látványos, de gyakran üres gesztusokat.
A talán legnépszerűbb sztár-páros Brad Pitt új filmjének, a Benjamin Button berlini premierjén. Olyan, mintha kb. a hetvenes évek végéről jöttek volna (ezt nem negatív kritikának szánom), nagyon tetszik ez a régimódi elegancia.Angelina fehér Akris nadrágkosztümöt visel,…..
mihaéla aka mici 2009.01.22 15:21:10
@Elanor09: ebben kizárólag vörös szőnyegen lehet járni, utcán, földi halandónak...háát...2 sarok után már szürkésbarna és cafatos rongy lenen belőle

(jópofa ez a megjelenés, de mindketten sokkal öregebbnek tűnnek a valós koruknál)
Úgy tűnik Katie Holmes-nak jót tesz az európai levegő, hiszen az utóbbi időkben produkált külsejéhez képest Európában egész elfogadhatóan néz ki. Sőt, Londonban, Tom Cruise új filmjének, a Valkyrie-nek a bemutatóján (régi) új frizurával jelent meg, egy csinos, fekete Escada…..
Renee Zellweger a februárban megjelenő, amerikai Marie Claire címlapján lesz látható.A fotósorozat nem győzőtt meg, nem sikerült felkeltenie az érdeklődésemet Renee iránt.....
mihaéla aka mici 2009.01.22 09:35:57
@The Strange: :o) köszi a kedves üdvözlést
Ok, akkor nyugodt szívvel bevallhatom, máris sikerült megunnom az Obamák körüli felhajtást - annak ellenére, hogy biztos, hogy néhány napig, amíg tartanak a "mézeshetek", minden velük lesz tele. Természetesen továbbra is kíváncsi vagyok Michelle Obama öltözködésére,…..
Csecsebecse Rövidke, személyes 2009.01.07 00:42:22
Kedves mindenki, bár tudom, hogy nem nagyon szoktam a magánéleti gondjaimról, kétségeimről fecsegni - egyszerűen nem illik a bloghoz :-) -, most mégis eljutottam egy olyan életszakaszba, amikor kénytelen vagyok ezt megtenni, mert ami a "hivatalos" életemben történik, sajnos…..
Drága olvasók, segítsetek nekem valami krtiziálnivalót találni Penelope Cruz megjelenésében. Nekem ugyanis nem megy :-Dközmegegyezéssel: 8/10 ..
Kate Winslet ismét csodálatosan fest. Fekete Balmain ruha, amihez nem visel ékszereket, mindössze karperecet és gyűrűt, de a nyaklánc felesleges is lenne, mert elvonná a figyelmet a ruha kristályokkal díszített részéről.Nem is ecsetelem tovább. Tökéletes, és Kate is…..