Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adelcegfulvio

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapestnek nincs elfogadott költségvetése, mivel totál döntetlen a helyzet a Fővárosi Közgyűlésben. Bár most a szerencsétlen Hunvald Gyuriból "kiverték" a lemondó nyilatkozatot, újra meglehet az a plusz egy fős többség. Na mindegy, nincs költségvetés, elég sok…..
adelcegfulvio 2009.04.25 16:20:42
Vastagbőr "Élő gerincműtét" 2009.01.18 09:01:00
Lehet, hogy már sokan ismeritek Tihanyi Tamás Gábor kuruzslót a Budapest TV-ből, de én csak tegnap kaptam meg ezt a videót. A legjobb dolgokat mindig én tudom meg utoljára ...2009-ben ilyet hogy engedhetnek a TV képernyőjére? Az ORTT megtiltja, hogy egy fél mellbimbó látszódjon…..
adelcegfulvio 2009.01.18 10:27:08
Gaskó István VDSZSZ elnöknek biztosan remekül sikerült az ezüstvasárnap. Valószínűleg nem utazott vonattal. Nagyon büszek rá, hogy a "gördülő sztrájk" után (hogy bármikor elkezdhetik), kitalálták, hogy most már területileg is gördüljön. Mert az úgy még nagyobb…..
adelcegfulvio 2008.12.15 14:24:49
Én csak arra lennék kiváncsi, miért beszélnek szolidaritásról. Velem melyik követelésük is szolidáris?
Ja, hogy egyik sem -/talán a mellékvonal érinthet, mint utast./
Kérdem én, ha tanulok, nappali tagozaton, államilag finanszírozottan, emelett napi 10 órát dolgozom, mert el kell tartanom magam, csak vizsgázni szeretnék bemenni mert a munkám miatt 300 km-re lakom Budapesttől, előre kifizetem az utazás árát mind a vasút, mind a BKV felé, akkor ez a sztrájk most olyan kurva fair és szolidáris?
Szarok a munkakörülmények?Melyik pont is szeretne ezen változtatni?
Hagyjuk már!

Nem a vasutasokkal van bajom, de ha előre kifizettem egy szolgáltatás árát, szeretném megkapni az ellenértékét-ami egyébként mifelénk normál esetben is minősíthetetlenül szar, de ez van, már nem is bosszantom magam rajta-, mert ez így korrekt.Ha problémájuk van, akkor ne a többi emberrel basszanak ki, hanem menjenek be a főnökhöz, rúgják gyomron, vegyék el a pénzét, de ne engem szopassanak!

Nem tudom támogatni se a máv, se a régebbi bkv sztrájkot, mert szart sem érnek el vele, csak megnehezítik mások életét.
Éveken keresztül heti rendszerességgel utaztam vonaton, és nem túlzás, de az esetek 60%-ában volt valami gikszer, legyen az késés, a fűtés, világítás hiánya és így tovább. Én már nem vágyok a meleg és a fény luxusára, csak a kifizetett menetjegyemmel szeretnék eljutni egyik pontból a másikba, lehetőleg még azon a napon, mikor az utazást megkezdem.

Ja, és nagyon sajnálom, de ezt nem tudom magamban tartani:
Amit gecit ma összehokiznak a világon, az mind a sztrájkolók szájába folyjon-/de a nagyja azért Gaskóéba.../