Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BigOne

2 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lyrics Tracy Chapman - The Promise 2009.08.03 13:00:00
Lyrics Elmondhatatlan vallomás 2009.07.15 16:00:00
Elmondhatatlan vallomás Elmémben élénk képek cikáznak szüntelen, nyughatatlanMert arra vállalkoztam, hogy mondjam el mi elmondhatatlanRá kell jönnöm, hogy mik ott belül rendezett sorokSzavakba öntve csupán szertelen üres vázlatokA leírt gondolatok határt szabnak a…..
Tündér Titkok A szerelemdrog... 2009.03.24 09:00:00
A szerelemdrog... A szerelem olyan, mint a kábítószer. Először eufóriába esel, és teljesen átadod magad az érzésnek. Aztán másnap többet akarsz. Még nem váltál függővé, de annyira jólesett az az érzés, hogy azt hiszed, ura tudsz maradni a helyzetnek. Ha két percre…..
Tündér Titkok Pihenő 2009.03.09 10:00:00
Kicsi pihenő...Nos, mostanában, csak pár írás erejéig leszek, inkább azokat a verseket, gondolatokat továbbítom Nektek, amik az utóbbi időben elgondolkozásra késztettek vagy valamiért, megérintettek...Szakdolgozom, nagyon szakdolgozom.... így, amennyibe sikerül, minden energiámat,…..
Tündér Titkok Nem érdekel... 2009.03.06 20:00:00
Nem érdekel... Nem érdekel, hogy miből élsz. Azt akarom tudni, hogy mire vágysz, és mersz-e találkozni szíved vágyakozásával. Nem érdekel, hogy hány éves vagy. Azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy hülyének néznek a szerelmed miatt, az álmaidért vagy azért a kalandért,…..
Garai Gábor – Töredékek a szomorúságrólTudtam, mindig: gyilkol a gyávaság.De hogy én is áldozatául essem,nem hittem volna.Átúsztam kietlenszerelmek hínáros gyalázatát,s feltétel nélkül kiadtam magama késnek, mit tisztának véltem egykor...Most lassú vérem a földre…..
Bizsereg a vérem... Az utóbbi napok mélabús időjárását felváltotta a napos, mosolygós, vidám hétfő! Ilyenkor, mindig mehetnékem támad, utazni és magamba szívni az élményeket a táj szépségét a változás csodáját! Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy minden évben…..
Tündér Titkok Köszönöm 2009.02.11 19:00:00
Köszönöm             Köszönöm az úrnak ezt a napot,hogy Te vagy s nékem látni adott.Csodálni engedte Tündér lényedet,s megengedte, hogy melletted legyek. Eddig úgy hittem, hogy gyarló az emberés oly kevés hatalma…..
Tündér Titkok Lélektárs 2009.02.12 09:00:00
Lélektárs "Él valahol a világban minden nő számára egy igazi férfi és minden férfi számára egy igazi nő, csak meg kell találnia, s ha megtalálta, akkor tökéletes a harmónia, tökéletes a boldogság.Igazi nincsen! de igazi szerelem van!Ha szerencséje van az embernek, 2-3…..
Valahol réges-régen(A címre klikkelve egy videó is megnézhető)Volt régen egy szó, s bennünk élt, némán.Mind így születünk vérben s tisztánLassan jön elénk, miről is szól majd,és mit hoz a világ, nap-nap után.Minden tiszta és minden szűz volt, mint az ígéret.Próbáltuk…..
Tündér Titkok Fohász 2009.02.04 10:00:00
Antoine de Saint-Exupéry: Fohász  Uram, nem csodákért és látomásokért fohászkodom, csakerőt kérek a hétköznapokhoz.Taníts meg a kis lépések művészetére!Tégy leleményessé és ötletessé, hogy a napok sokféleségében ésforgatagában idejében rögzítsem a számomra…..
Tündér Titkok Élet ez??? 2009.01.30 10:00:00
 Élet ez??? avagy Ez az élet???"Ismered azt az érzést, mikor lefekszel, szeretnél aludni, nagyon szeretnél, de az álom sehogy sem jön, a gondolatok kavaroganak a fejedben, valami feszültség szorítja össze a gyomrod, egyre idegesebbé válsz, mert minél jobban szeretnél…..
Tündér Titkok Békakirály 2009.01.28 08:00:00
 "Mielőtt megtalálod a fehér lovas herceget, sok-sok békát meg kell csókolnod"Hallottam egyszer egy statisztikai adatot, hogy valós e, nem tudom, de, ha a töredéke is igaz, bajban vagyok... a kimutatás szerint, ahhoz, hogy találjunk egy hozzánk illő társat, legalább 100…..
BigOne 2009.01.30 09:41:25
@gabtun: Egyszer régen, talán nem is olyan régen, volt egy kapcsolatom. Olyan jónak indult minden, meg voltam győződve akkor róla, hogy az a tökéletes. Ami az érdekes benne, hogy szerintem az is lett volna, illetve az is volt.
Most a hideg futott át a hátamon a verset olvasva, mert újra átéltem, ahogy semmivé foszlott az eszmény. Nem, én most sem érzek gyűlöletet, pedig becsaptak. Játszottak az érzéseimmel, miközben a vége mindkettőnk számára káros lett.
És, hogy akkor ki volt a rosszarcú tündér az én mesémben? Azt hiszem gyávaság volt a neve. Egyszer talán elmesélem itt nektek, de most csak annyit akartam mondani, hogy nagyon jó a vers.
Hóbelevanc Neptun isten 2009.01.28 14:00:00
Egyszer volt, hol nem volt, valaki kitalálta, hogy milyen jó is volna a felsőoktatásban lévő hallgatók adatait egy egységes rendszerben kezelni. Az ötlet megfogant, és 1995-ben elindult a HIR, vagyis a Hallgatói Információs Rendszer. Ezt akkora szakértelemmel és felkészültséggel…..
BigOne 2009.01.28 16:29:55
@sáklit: Érdekes, hogy minden Mikrofos fan ezt állítja.
Biztosan csak én jártam olyan MS bemutatón, ahol a csodálatos új MSSQL szerver bemutatója 45 perc lett volna, de azért lett 60, mert ebből 35 percben az előadó megpróbált életet lehelni az állandóan elhaló SQL szerver+windows rendszerébe. Ja, az előadó az MS-től volt.
Ma reggel az egyik hírportálon nézelődtem, mikor az oldalsó sávban az alábbi felhívást pillantottam meg:FELJELENTŐPackázik veled a tanulmányi osztály? A prof helyett rendre évfolyamelsők tartják meg az előadást? Semmiért cserébe húzzák le rólad a tandíjat? Sírva jár…..
Hóbelevanc Hitelcsapda 2009.01.26 12:00:00
Hetek óta nincs nap, hogy ne foglalkozna valamelyik újság vagy televízió azzal, hogy milyen helyzetbe kerültek a devizában eladósodottak, és mennyivel is emelkedett a törlesztőrészletük az elmúlt hónapokban. Különböző élethelyzeteket vizsgálhatunk meg, ha mi magunk nem is…..
Hóbelevanc Celebgyerek születése 2009.01.23 16:15:00
Megdöbbentő hírt láttam a legutóbb, amikor a boltban - sorban állás közben - a szememmel végigfutottam az újságokat a standon. Hajdú Péter gyermekének szülését nem közvetíti a televízió. Ezt tetézve még külön ki is emelték, hogy az újságok ott tolonganak, hogy ki legyen…..
BigOne 2009.01.23 20:03:28
@mehr luft: Sajnos bármennyire közhely lenne, de a bulvársajtó kiemelte ezeket a közhely világából.
Ma láthatóan sikerül senkikből szárokat faragani. Lehet, hogy nem nagy tett normálisan élni, és sokan vagyunk akik ezt csinálják. De attól még jó volna, ha az emberek nagy része nem a celebek után rohanna, hanem kíváncsi volna a szomszédra is.
Ma nem az, ez személyes tapasztalat.
Tündér Titkok Bizalom 2009.01.23 14:30:00
 A Bizalom....Az ember könnyen megjegyzi, ki bántotta meg. Sokkal nehezebb - és sokkal szeretettelibb - azt felidézni, mit tanult abból, hogy túlélte ezt a bántást és hogy továbblépett.Stephanie Dowrick "Megvallhatjuk titkunkat egy másik embernek, de lehetetlen, hogy…..
Hóbelevanc TV2 vs Index 2009.01.15 11:11:00
Vannak, akik nem értenek a modern kori média működéséhez, mégis folyamatosan benne dolgoznak. Valahogy úgy érzem, hogy a TV2 pontosan ebben a kategóriába tartozik. Nem csak a televízió képernyőjén mutatnak nem kellő hozzáértés, hanem úgy tűnik, nekik az internet sem az a…..
Hóbelevanc Kamerával a moziban 2009.01.13 15:00:00
Ismét keményen lecsapott a rend éber őre Magyarországon, és egy veszedelmes bűnözőt sikerült elfogniuk. Lássuk a hírt:„Az egyik budapesti bevásárlóközpont mozijának szemfüles jegyszedői füleltek le a napokban egy „kalóznőt”, aki videókamerával rögzítette a…..
Hóbelevanc Gázfüggőség 2009.01.07 13:00:00
Évtizedekkel ezelőtt sokak közeli sötét jövőt vizionáltak, amely képek alapján mára el kellett volna fogynia a fosszilis energiahordozóknak a Föld nevű bolygón. Ma már más a helyzet, az óvatos becslések is sok évtizednyi tartalékról beszélnek, és ki tudja mennyi olaj és gáz…..