Regisztráció Blogot indítok
Adatok
isyncmaster

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két jelenetünk a pedofilok elleni harc fontosságára hívja fel a figyelmet, szerencsére Vágási Feri és Mágenheim doki mindig résen van. ..
A Gizmodón jelent meg egy írás arról, hogy az Apple vezére sokkal betegebb, mint azt gondoltuk. A lap egy megbízható forrásra hivatkozva arról ír, hogy Jobs egészségi állapota gyorsan romlik, háttérbe vonása a vállalati stratégia része: ki akarják vonni az Apple egyenletéből a…..
isyncmaster 2009.01.04 09:50:54
comment:com Hírek kávé mellé 2008.12.29 09:43:00
Az USA-ban kultsorozatnak számító Gilligan's Island-ből úgy látszik, tévéfilmet készítenek. A történetben egy hajótörés hét túlélője szerencsétlenkedik egy lakatlan szigeten, mert ez egy sitcom volt a CBS-en 1964 és 1967 között. Az egyik főszerepre az Aressted Development…..
A hétfői Leopard update őrült ámokfutásba kezdett, és a hírek szerint sok ember gépét hazavágta. Nem működő Bluetooth-kapcsolat, furcsa pattogó hangok a bootolás során, halott USB-portok; ezekről számolnak be a károsultak az Apple fórumain.És ők még a szerencsésebbek közé…..
Ő itt Marcipán, Gabi munkatársnőjének macskája. Gabi szerint úgy ül, mint egy török basa, de nekünk inkább ő ugrott be róla. ..
isyncmaster 2008.12.22 11:26:07
comment:com A szépség és a szőr 2008.12.16 16:30:00
A mai nap érdekessége, hogy mindenki mást csinál, mint amiről ismerjük: műsorvezető és jónevű zenészek színészkednek, színészek rendeznek, Woody Allen meg csehovizálódik, de a legjobb az egészben, hogy mindezzel mégsem járunk rosszul. A kora esti filmek azonban hagyományos…..
Görögországban sokkal nagyobb a gond, mint eddig hittük. Nem elég, hogy az országot válság, korrupció sújtja, aztán többnapos zavargásokban verik szét a városokat, de ráadásnak még egy alakváltó is garázdálkodik a fővárosban. Egyelőre még nem tudni, hogy egy űrlényről…..