Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fánkember

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hét és beindul a képregény, felkerül az elmaradt befejező rész is valamikor, majd még egy napra fel kell ugranom pestre leadni az indexem meg kipakolni albérletből és ellopni a Majmot a szobából. :DAztán elkezdtem wowni is, és erről nem is mondok többet, lófasz téma.Ami…..
Szevasztok kis káposzták, lassan vége az önbörtönzésemnek és végre tudok majd mindenre gondolni és a vizsgákra meg már nem, ugyanis jövő héten vége ennek a nyomorúságos időszaknak és megszabadulok démonaimtól. :DNa majd lesz minden, csoki. :x..
Fánkságok Az Első Amit Tényleg 2009.06.20 14:08:00
Na tessék, itt az első rész ami végülis egy haladó befejezés a régi stílusú tollrajzoknak és lassan kikövezi az utat az újaknak, mármint inkább a történet szempontjából. Kinézetre, most már nem titkolom, le fognak egyszerűsödni a karakterek, így sokkal könnyebb lesz…..
Fánkságok Running Up That Hill 2009.06.14 13:34:00
Nem hazudtam végülis, csak nem gondoltam komolyan hogy legyőzöm a lustaságom és tényleg felteszem a képregényeket. :PMeg a kilinkeléssel is problémáim vannak, de azt komolyan ígérem, hogy jövő héten egy képregény biztos felkerül, na. :)  Már ha egyáltalán olvas…..
Fánkságok Karma Hotel 2009.06.10 15:41:00
Na hát haladnak a vizsgák, van ami úgy, ahogy kell, és persze van, ami pont nem úgy. De most nem kívánatos számomra ez a téma, mert hát kit is érdekelnek a vizsgák, nem? :xNa szóval ma felrakok egy részt, és ezzel a szerda lesz az egyik nap amikor lesz képregény, tehát ma…..
Fánkságok Ready Or Not 2009.06.07 20:18:00
 Nos igen, még mindig nincs képregény, ennek több oka van, erről most írok is egy keveset, bár lehet hogy sok lesz, de mondjuk mégse. Bár... Na szóval, egyik ugye a vizsgaidőszak, ami a saját felkészületlenségem miatt eléggé szoros, ezért a nyomás miatt nem tudok alkotni. :p…..
Fánkságok A Herzogtól A Woyzeck 2009.06.03 16:45:00
Szóval kis kihagyás, nekem kihagyás, nektek kicsi, nekik meg a space. Szeretek megígérni új részeket hogy aztán ne legyen kedvem tollat keresni és 1 hétre elhalasztani, de most úgy érzem hogy nemtum, tehát hogy tanulnom kéne, mert még a végén beszopom, durván. Szóval ja, majd…..
A címből is látszik, hogy mi is, hát najó ez így nagyon költői kezdet volt, de ha én írom akkor ilyen pitypangos fetasajt lesz. Natehát megvoltak a vizsgák, eredmény még nincs szerencsére, de egyszer megtudom és akkor lesz majd pityergés meg minden. :PPersze nem, ugyan, ez most nem…..
Fánkságok Baszcsi 2009.05.27 16:24:00
Hát szóval jól kikútam magammal, hülye vizsgaidőszak, és fasza tömören jelentkezgettem vizsgákra, ígyhát olvasmányaim és az ezekre fordítható idő kurvára aránytalanul van megtémálva, azért hát nem is tudom, de most ott basztam el leginkább, hogy nem gondoltam bele mennyi fost…..
Fánkságok Hö :l 2009.05.25 13:15:00
Köszöntöm a sok Lajost és Józsit, meg az egyebeket, Ma indul el a legújabb ígéretem, egy naponta frissülő képregénnyel ellátott ténylegesen írogatós blog.Fasza mi?Na de nem találok nagyon sehol jó tollat, így csak blog lesz egy hétig, de azé ááá hülye toll.Szóval akkor…..
Fánkságok Ma van a péntek 2009.05.08 17:00:00
Na, próbáljunk betenni egy képet, já?Najó előtte mesélhetnék is vagy valami, nem? Hmmmm, najó, mesélek egy pöppcit. :FSzóval...na hát én vagyok a Fánkember, ennyit rólam. :pTegnap hazajöttem, meleg volt és kőkeményen sütötte a nap a bal oldalam a buszon, de persze nem égtem…..
Fánkságok Megszületett 2009.05.06 16:35:00
Szóval szevasztok, aki a jövő hétig idenéz, az végülis azt láthatja hogy bénázok a beállításokkal, de mást nagyon nem akarok mutatni, csak beköszönök most, mert kirakta itt nekem ezt az üreset, hát akkor már kitöltöm. Azért szeretnék szólni a Jövőről (jós képzetséggel…..