Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NBernadett

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak gyorsan, mert drága a bit: a Lemmy-projekt egyelőre jegelve lett, mert az alany jelenlegi gazdája "csak be volt baszva és hülyéskedett" az örökbeadást illetően, egyem a kis szívét neki, kanállal. Sebaj, az udvaros populáció múlt héten gyarapodott három db…..
"Ő Snúr, a mi kis cicalányunk, aki immár másfél éves, és itt töltött ideje első napjától kezdve egy igazi kis rosszaság" - kezdte levelét a plüssölelgető cicáról Viki és Dani."Minden érdekli, mindent megnéz és jó alaposan megrág, kedvencei a kábelek. Viszont…..
Ezt a posztot főleg a macskatartók legaljasabb, de egyben leghatékonyabb fegyverének, a macska resetelésének/rebootjának szenteltem volna, de a természet beleköpött a levesbe, mert Mötley egyszer csak nagylány lett. Ha nem lennék amatőr macskatartó és persze ha jobban odafigyeltem…..
Ma nagybevásárlást tartottunk, és ismét beleszaladtam szokásos problémámba: hogy egy akkora hiperszupermarketben, mint a fél kerület, nem lehet citromos joghurtot kapni. Ne röhögjetek, ez tényleg gond, ugyanis nem arról van szó, hogy a D-betűs cég nem gyárt már olyat. Gyárt. Csak…..
Mi még macskát így küzdeni sosem láttunk, izgulva röhögtük végig ezt a fél percet a függönykarnison, közben meg irigyeljük a cicát, hogy egy tollas portörlőért is így tud lelkesedni és harcolni...
T.P. végignézte, ahogy a Plus pénztárosa a sóskát a spenóttal összekeverő vevőt abuzálta, majd feldúltan megírta a történteket az áruház vezetőségének, végül a levelet szétküldte, ahová csak bírta.Tisztelt Plus Áruházak Vezetősége!A tegnapi napon fél 11 körül…..
Ismét itthon Mötley, kissé megviselve és idegesen, de legalább egy darabban. A kórházban nagyon jókat mondtak róla, bár "virnyíkolt állandóan", persze, hogy virnyíkolt, be volt zárva egy kis ketrecbe, én is üvöltenék. A csajommal mentünk érte, és egycsapásra…..
Kórházban van Mötley. Az első ijedtségen túl, racionálisan értékelve a dolgot, lehetett volna nagyobb baj is, de az ember sok mindenre képes akkor, amikor a négyhónapos kölyökcicája olyan iszonyatos hangokat ad ki, hogy a háta beleborsódzik, csak arra nem, hogy higgadtan értékelje…..