Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rhedip

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karotta Közlöny Sajtóközlemény 2010.06.02 23:28:00
Budapest, 2010. 05. 29.Azonnali közlésreA magyar blogoszféra két jeles kiadványa, a zamat.blog.hu és a karotta.blog.hu szerkesztősége ünnepélyes keretek között fuzionált. Az összeolvadás előkészítése során a felek feltárták a kínálkozó szinergialehetőségeket és…..
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
Eger festői környezetében 213 m2 telken 120 m2 alapterületű két szoba nappalis egyedi kivitelezésű barlanglakás panorámás kilátással, pincével eladó. Irányár: 25 millió forint. Mindössze ennyi szerepel a rejtélyes egri kecóról a Tötyő Bt. honlapján (mely bár nagyon mutatós…..
Nemrég jelentették be, hogy a június 23-ai budapesti Depeche Mode-koncertre már elfogyott mind a 35 ezer jegy. Aki nem jutott be, most örülhet, mert kb. csak fél évet kell várnia, és ismét próbálkozhat a, hiszen 2010 január 11-én megint Budapesten játszik majd a legendás angol…..
A domainjogok és az internetes kereskedelem kérdéseivel kapcsolatban sok tévhit kering a köztudatban. Azonfelül, hogy a domainek kezelését egy független testület végzi, belefolyik a rendszerbe a védjegyjog is többek között. Az internetes kereskedelemnél sem csak a felhasználási…..
Egészséges esetben az ember egyszer házasodik egy életében. Én ezt szombaton megtettem. Rálf atya kimondta a boldogító igent. Bár 6 éve szárnyal a szerelem, fél éves a kislányom, nem kell papír hozzá, hogy egyértelmű legyen a helyzet, megbeszéltük, hogy persze majd egyszer…..