Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lusta_

17 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az evilmilk-ben nem csalódik az ember (kölön ajánlom a képet Ruminyinek) ..
Férgek és Jófejek Addigis 2010.01.28 11:11:44
hogy a szünet alatt se unatkozzatok, és hogy bebizonyítsam, hogy a paint simán van olyan jó program, mint az összes photoshop egyben, csináltam két képet:aztán kitartás, már csak pár nap, és mindenki tiszta lappal vághat bele a tavaszi szemeszter küzdelmeibe! ..
R 'n' R Szakosztály Korrekt 2010.01.12 23:19:01
esztáj küldött át a minap egy térképet, amely európát ábrázolja -magyar szemmel. és meglepő módon szinte teljesen hibátlanul. bár azért pár helyre még be lehetett volna írni a 'gypsys' szót...              a…..
R 'n' R Szakosztály A lista 2010.01.11 00:53:00
Kik legyenek az új barátaink? Mivel hagyományos töris társaságunk jelentős része egyre többet döglik otthon, és baszik rá, hogy ledugja a képét, ezért régóta érlelődő probléma, hogy találjunk valakiket a helyükre. Ez azonban nem olyan egyszerű kérdés, hiszen a…..
Lusta_ 2010.01.11 03:23:45
R 'n' R Szakosztály Toborzó 2010.01.09 13:10:00
előre is bocs az offolásért, ez nem egy szokásos magas színvonalú weisz-poszt lesz, de kötelességemnek érzem leírni.mielőtt bármit mondanék, arra kérek minden olvasót, hogy vessen egy pillantást a következő térképre:reményeim szerint most jópáran felkapták a fejüket: ugyan…..
R 'n' R Szakosztály hajnali mese 2010.01.09 06:53:00
Hajnali 5 óra, Lusta a gép előtt ücsörög, a 3 óra múlva esedékes vizsgára tanul. Tudása gyengébb mint a francia hadsereg, a háttérben pedig a Porcupine Tree szól. Elgondolkozik, aztán hirtelen egy ötlete támad, majd egy kis időutazásra invitálja az olvasókat. 20 év…..
A műben szereplő alakok kitalált figurák, a valósággal való bármilyen párhuzam a véletlen vagy az én elvont fantáziám műve.     Egy egyszerű, alacsony kisvárosi srác volt Óz...(bár később többször akarta bizonyítani ellenkezőjét, Fehérvár ősi múltjára apellálva)…..
Lusta_ 2010.01.05 13:25:48
...akkor írnék is egy posztot annak egy vállfajáról, az msn-modorosságról. az emberek modorosság itt tud csak igazán kiteljesedni, ezért még ennek is csak egy részletét elemzem: az msn-nevet és kiírásokat. lássuk tehát az alfajokat:1. a nyafogóő az, akiről mindig tudjuk, milyen…..
    Szinte mindenki tudja mi az a rozsomák. Agresszív menyétféle, népies nevén torkosborz, valamint az X-Men filmek egyik főszereplője. De mekkorára nő? Múlt hét csütörtökön komoly vita robbant ki ebből, D. Gergő levelező tagunk és Kiflee között. Sajnos a…..
R 'n' R Szakosztály Monarchia 2.0 2009.12.11 16:33:40
Igen, igen! Ebben az esztendőben utoljára. Zabáljunk együtt, mint a disznó és takarítsunk el minden szaros maradékot! Tömjük be a kaját a pofánkba, közben beszélgessünk 41-ről és legyünk igyazi bunkó egyetemisták! Való igaz Nokad-Lee, túl sokan vagyunk! De ha már ilyen sokan…..
a mai reggelemet alaposan feldobta egy olvasói levél, ami a mero(pol) c. csöves újságban jelent meg. az írója biztosan nem egy undorító panellakó harcos szocinyugger , no de olvassátok ti is a műremeket:túl sok nálunk a diplomásfelháborodással tölt el a jelenlegi oktatási…..
R 'n' R Szakosztály Monarchia 2009.12.04 19:44:36
Nos! Nem akarom elhúzni a mondanivalómat. Tehát egyszerűen. Aki zabálni akar velünk a Monarchiában féláron, az jöjjön hétfőn 5-re. Kiváló ruminyi-viccek, a szokásosnál is durvább uralkodói osztások, Jamal-féle szeretgetés, és ami még kell.üdv!..
Az előzmények:-Jamal uram, Nokedli főméltóságos úr meginvitálja magát a Joker kávéházba, elfogyasztani egy süteményt - fordul az elegáns, öltönyös inas urához -valamint azt üzeni, hogy mindenképpen jöjjön el, a többi uraság is ott lesz.-Jó, kedvesinasom, jó -…..
bocs, ma ilyen termékeny napom van.régóta vitakérdés körünkben, hogy melyik is a legundorítóbb nemzet a földkerekségen. fogas kérdés, mi? épp ezért összeállítottam egy 8 kérdésből álló közvéleménykutatást, mely 1 hónapon keresztül várja mindenki szavazatát, nem csak a…..
Bizony...Így, a hónap utolsó napján, kicsit összefoglalva ezt a négy hetet, átadom a stafétát. Kezdődött a dolog a szülinapommal, ahol - ha nem is egyszerre - jelen volt a teljes szakosztály. Bizony, a fogyasztásra nem lehetett panasz. Személy szerint nagyon élveztem ezt a…..
a mai nap éppen szörföltem a világhálón (muhahaha, vajon használja még valaki ezt a kifejezést?), mikor is ráakadtam egy oldalra, ahol egy pillanat alatt rá lehet keresni, mennyit is ér a honlapod. kapaszkodjatok meg, mennyit is ér a szakosztályblog: bizony, több mint egy…..
R 'n' R Szakosztály +1 2009.11.26 08:13:00
Örömmel tudatom az ország népével és világ közvéleményével, hogy a tegnapi gyűlés során a Szakosztály újabb taggal bővült, aki nem más, mint R. I. Ákos, mozgalmi nevén Droid. Úgy érzetük, megérdemli, bármikor a rendelkezésünkre állt, abszintozási kedve pedig…..
R 'n' R Szakosztály hasonmások 2009.11.24 11:21:00
Szinte minden híres emberről felmerült a pletyka, hogy rendelkezik magyar származással vagy ősökkel. Nos, a most következő hasonlóság kicsit meglepő és bővebb magyarázatra szorul, de:  Vlagyimir Kramnyik igazából Bugyi Zoltán! Még a sakkhoz kevébé értők…..
korábbí irásomban már rávilágítottam, hogy sanyi igazából egy kibaszott raj. (vagy a raj egy kibaszott sanyi?). ma azonban szörnyű felfedezést tettem: a rajság terjed. a régi buliképekből világosan látszik, hogy aki sanyival pózol, maga is 'láso shávó' vagy 'raj herceg' lesz.…..
 Egy jó ideje nem írtam már, igyekszem ezentúl gyakrabban tenni. Szóval...Akár hisszük, akár nem, a politikusok is emberek, esetenként ugyanolyan esendőek, mint mi magunk. Legtöbbjük (természetesen vannak kivételek...) a (tömény)szeszt sem vetették/vetik meg, gondoljunk…..
Lusta_ 2009.11.04 10:11:43
- Hogyan készül a Róka a vizsgákra?- Ráteszi a könyvet a botrányosan nagy fszára és onnan olvassa.- De miért?- Mert tudja, hogy mindenki a saját KÁRán tanul a legjobban...
Lusta_ 2009.10.24 13:11:05
VI. (Májer) Fülöp végigtörölte homlokát. a nehéz páncélt tűzforróvá izzította a nyárvégi napsütés, így a franciák királyáról szabályosan folyt a víz. ennek ellenére büszkén és méltósággal tekintett végig több tízezer lovasán, majd magához intette az unottan…..
1941 június 22...A keleten a helyzet pattanásig feszült...bár a Herr "Der Róka" SzoloMájer vezette Németország és Lustovij Rudolfov Uralkodólisszimusz között érvényes a "megnemtámadási-szerződés", mindkét hatalom hódításra törkszik. Lustovij azonban biztos…..
Kifli egy remek ötlettel jeletkeztett nemrég, mégpedig azzal, hogy mókás lenne összegyűjteni azokat a mondatokat, amiket a szakosztály tagjainak a szábájól sohasem fogunk hallani. Íme:Kifli - Ma azt csinálok, amit akarok!Nokedli - Nincs kedvem Szenesbe menni, legyen amit ti…..
hoppá, mit találtam ma mno.hu-n!Elmaradhat idén a vizsgaidőszakBudapest                             2009.05.08. 16:32Vahl Tamás, a Bajnai-kormány…..