Regisztráció Blogot indítok
Adatok
poccos

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Július 1-én bezár a Bem mozi, így egy, azaz egy darab art mozi marad egész Budán. Állítólag bank lesz belőle - írta Stop Szmog. Nos hivatalosan még nem biztos,de nagy esély van rá. Mint az építészfórum írja, „2009. június 6-án a fenntartó nyílt pályázatot írt ki a Bem…..
Vehicular olvtárs megpróbált utánajárni az alábbi belvárosi visszásságnak. Levelét megküldte a kerületi és a fővárosi közterületfelügyeletnek, a BKV-nak, valamint a Terézvárosi Polgármesteri Hivatalnak is. Kiváncsian várjuk, ki mit vetít majd... Illetve, hogy ki…..
I. küldte nekünk az alábbi kis történetet, akit felesége csalt meg több ízben, de nem tudja megmagyarázni tettét.10 éve élünk együtt feleségemmel jó anyagi körülmények között, és van egy gyönyörű 6 éves kisfiunk, aki mindkettőnkhöz egyformán ragaszkodik. A házasságunk…..
poccos 2009.06.06 07:28:21
Igazából nem is értem, hogy most mi is a gond ?( na jó, ez csak félig igaz...)
Megcsalt-- 1x-2x, sokszor. Elmondta, te meghallgattad. Nem dobtad ki, nem tettél semmi olyat, amit mondjuk én első felindulásból megtettem volna. Pedig bármennyire is közhelyes, de tényleg az esetek 90 %-ban, az első reakciók a helyesek. Amikor még nincs időd gondolkodni. Persze ez így túl könnyű lenne, és nem is lennénk emberek ha utánna nem arról szólna a dolog, hogy mi lett volna ha..... , melyik a jó döntés. Nincs jó döntés, mert az a bizalom, ami idáig megvolt , elmúlt. Lehet dolgozni a helyrehozatalán, de..... ez sajnos nem sürűn szokott összejönni. Egyébként én tényleg elhiszem ha azt mondja, hogy nem tudja, miért tette. Van ilyen. Mi van ha csak szexuálisan vonzódott- vonzódik hozzá?És ez nem azt jelenti, hogy téged nem szeret vagy nem akar együtt lenni veled, de az a másik valami olyan erővel húzta magához, hogy nem tudott nemet mondani. Mi a garancia arra, hogy ezt többet nem teszi meg ? Semmi. De mint tudjuk az életben 2 dolog biztos : az adó meg a halál. A többi kétesélyes. Ne görcsölj, ne akard se őt se saját magadat megalázni azzal, hogy megcsalod, megbántod. Mert bármennyire is jó ötletnek tünik most ez a "szemet- szemért " felfogás, csak te halnál bele- abba is.
Beszélni persze kell róla, és meg kell próbálni helyrehozni, de viszonylag hamar, a szíveddel és a lelkeddel tudni fogod mit kell tenned.
FEL A FEJJEL ÉS OKOS LEGYÉL :-)