Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ce

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TMZ híradása szerint tegnap este fél hétkor szúrt sebbel szállították kórházba Steven Adlert, a Guns N' Roses eredeti dobosát. A hírek szerint a zenész saját magát szúrta hasba, de a sebesülés körülményeiről egyelőre nem lehet sokat tudni, mindössze annyit, hogy Adler állapota nem életveszélyes,…..
ce 2019.07.04 13:05:06
@ce: villámujjam duplán kattintott, sorronto.
Ha javasolhatom, semmilyet. Korábban már utaltam erre, de most, hogy kint vannak az új készülékek, ideje újra megvizsgálni az esetet. Már csak azért is, mert ilyenkor mindig lejjebb csúszik az összes előző generáció árszabása, miközben persze értékükből cseppet sem…..
ce 2018.12.14 09:00:32
@ComLo: nekem az 5s-esem adta fel frissítés után pár nappal. Életre sem tudták kelteni, mikor bbevittem szervizbe, azt mondták az 5s-esek fele produkálja ezt a hibajelenséget - kuka. El kellett adnom alkatrésznek.
És hogy gyorsabb-e az SE ios 12-vel? lehet, hogy az esetek 90%-ában igen, viszont nekem ISMÉET elkezdte frissítés után dobálni az apple logot. Már megvolt a gyári beállítások, visszaállítás, dfu-mód, frissítés újra. Eddigi tapasztalataim szerint fél nap gond nélküli működés után egy óvatlan pillanatban ismét alma-logo. Kár volt frissítenem, a 11.2-es tökéletes volt a telefonon.
A Xanax nevű szer a benzodiazepinek csoportjába tartozik, általában szorongásos betegségek, pánikbetegség és depresszió okozta szorongás kezelésére alkalmazzák- sajnos nagyon sokan hanyag módon, és nem a megfelelő dózisban. Magyarországon gyakorta a Frontint szokták felírni,…..
ce 2017.05.21 14:55:54
@MartArt: természetes szereket.
ce 2017.05.21 14:58:24
@Horgászné Emma: és normális dolog 20 (!!!!) évig gyógyszert szedni? ezért tart itt ez az ország, tele idegbetegekkel. minden szart bevesztek...
bircahang Orbán hete 2017.04.30 07:07:00
Hát, ez a hét Orbáné volt. Először is Brüsszel akart magának egy hatalmas pofont, így magához szólította Orbánt, aki a pofont le is keverte: gyakorlatilag felmosta a padlót Brüsszellel. De Gyurcsány úgy gondolta, nem elég Orbánnak a brüsszeli győzelem, hanem jó, ha ad még…..
ce 2017.05.06 12:20:24
@Gerilgfx: a liberalizmus egy eszme, általában a normálisabbja úgy viszonyul embertársaihoz, hogy leszarja mit csinál, míg az őrá, vagy embertársaira nézve nem veszélyes. kurvára el vagytok tévedve, mert ha a "liberalizmus" szót meghalljátok, egyszerre a melegházasság, meg a birkakúrás jut eszetekbe.
dehát, rossz az, aki rosszra gondol :)