Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thechocaholic

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma Kaposvárra készültem annak a gyerekdarabnak a bemutatójára, amibe írtam néhány dalszöveget, de a sztrájk miatt nem jutottam el, Lédához se tudtam menni, maradt hát a szabadság. Néha régebben is rám jött, olyankor ellógtam mindenhonnan, mindegy, hogy suli vagy munkahely, de…..
Román Balázs az ehavi Kreatív magazinban elég durván lehúzta a Raiffeisen bank imidzsfilmjét, ami csak azoknak lehet furcsa, akik idáig esetleg elkerülték a Raiffeisen új szpotját. Merthogy ez a film egyszerre zavaros, unalmas és látszólag tökéletesen felesleges. Azt, hogy miért is…..
thechocaholic 2009.06.19 21:24:54
@miss mazo: Lay's chipset reklámoz vmi chilis extra erős cucc.:)
Nagypénteken déltől háromig szenvedett, háromkor meghalt anya. Mint Jézus. Nagypénteken dél és három között. Egy kereszténynek ez jel, hogy Isten figyel rá. Anya azt mondta, akiket nagyon szeret Isten, Nagypénteken viszi el. Mellette voltunk apával és tesómmal. Jó, hogy már nem…..
Update: Na akkor jöjjön a megfejtés. Ez kérem szépen egy tengeri herkentyűket, így cápalesvest is kínáló étterem hirdetése (a képre kattintva megtekinthető), amelynek fősora: Seek revenge, azaz szabad fordításban Állj bosszút. Jó mi? Ami a nyereményt illeti, a csoki alakú…..
A karnevál szó az újlatin nyelvek országaiban terjedt el (nálunk inkább a német eredetű farsang), egyik etimológiája szerint carne vale, azaz viszlát, hús, mert itt a nagyböjt. (Egyik éjjel azt álmodtam, hogy kaptam valakitől egy történeti-etimológiai szótárt. Boltban nem…..