Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rózsaszínkupakodanyomó

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem lehetett túl kellemes élmény, mikor TT meglepődve konstatálta, hogy békés autózgatása közben fegyverrel követik a közlekedőket. Nem tudom mennyire gyakori ez a jelenség, de levélírónk több kérdést is felvet a történet végén. Ti mit gondoltok? A héten kétszer volt…..
rózsaszínkupakodanyomó 2009.06.21 09:34:51
a posztról ez ugrott be:
www.youtube.com/watch?v=vCMAQ5seKvM

A történet annyi, hogy valami elvetemült embereket keresetek a kommandósok, azonban elsőre nem a megfelelő ótóra csaptak le:)

Mindig öröm, amikor magyar játékról számolhatunk be, ezúttal Roland (alias Smartcode) küldte be első művét, a Liquid Measure-t. Ötletes logikai játékkal van dolgunk, amiben csövekből érkező vízzel kell tartályokat teletölteni – a számok jelzik, melyik csövön hány…..
Póker HSP S05 E11 2009.05.18 23:33:22
Új arcok, sokkal jobb lett.         ..
rózsaszínkupakodanyomó 2009.05.19 00:56:21
Nincs vele egyedül Muddy, hogy nem bírja nézni a szerencsétlen autósokat, akik egy-egy teherautó megelőzése előtt annak teljesen a seggébe másznak, ami nem csak egy vészfékezés esetén lehet veszélyes.A ma esti találkozóra pedig gyere inkább metróval meg villamossal! Egy engem…..
rózsaszínkupakodanyomó 2009.04.26 16:46:16
@kolbászoszsömle: a kukásautók jobbkormányosok?
rózsaszínkupakodanyomó 2009.04.26 16:47:44
@kolbászoszsömle: vagy a kukásautók fideszpártiak?
Igazi backdoor-gyöngyszem ez a liftben elhelyezett szenvedélyes üzenet, amit TLT fotózott a saját házában, az Ifjúság útján. Komplex őrületre vagy extrém ízlésű lakókra utal a felvágottfélékkel történő madáretetés, aki találkozott hasonlóval, legyen szíves, mesélje el...
rózsaszínkupakodanyomó 2009.04.21 09:29:56
Régen volt már mozgássérült gigaposzt, azóta azért potyogtak be a témába passzoló fotók a tahóságot és intoleranciát elutasító olvasóinktól, íme ezekből egy kisebb válogatás, Gáborral kezdve. Kedd, Budaörs, stílusos parkolás. Aztán itt van Jibberish fotója, úgy…..
rózsaszínkupakodanyomó 2009.04.17 19:46:14
Most kaptuk a hírt, hogy a rengeteg jogsértő tartalom miatt hamarosan betiltják az internetet, úgyhogy addig nézze amíg van! A legnagyobb publikus torrentszájt, a Pirate Bay alapítói első fokon egy év börtönt kaptak " jogvédett tartalmak elérhetővé tételében való…..
rózsaszínkupakodanyomó 2009.04.17 18:39:50
autózz! Kamuzott a kereskedő 2009.04.10 11:31:00
Mikor az ember autó vásárlásra szánja el magát a lehető legjobb megoldást keresi és persze a pénztárcájához mérten a legolcsóbbat. Az is fontos, hogy megfeleljen az igényeknek és praktikus legyen. Csaba igazi szerelmese a Volkswagennek és majdnem meg is találta a tökéletes…..
rózsaszínkupakodanyomó 2009.04.10 12:15:01
Tamás kétségbeesett munkanélküliként beiratkozott egy négy hetes osztó tanfolyamra, de végül se számlát, se oklevelet nem kapott. A vizsga után maximum ingyen dolgozhatott volna, hogy még egy kicsit gyakoroljon, de ő az elvesztett 1 hónap után inkább olyan állás után nézne,…..
rózsaszínkupakodanyomó 2009.03.31 19:14:33
Levente baja a lenti KRESZ táblával (asszem valami olyat jelent, hogy piros és fekete autóval egy időben mindkét irányból behajtani tilos) gyűlt meg, nem is egyszer. A sztori első felével nem is értem, mi volt a baj, záróvonalon, tilosban előzött, a rend éber őrei meg pont ott…..
rózsaszínkupakodanyomó 2009.03.24 13:07:22
Elképesztő sztori: kedden kora este, fél nyolc tájban egy feltehetőleg őrült férfi bögrékkel kezdte bombázni a Mammut 2-ben található McCafé személyzetét. Volt itt minden: eltalált nő, vérző seb, menekülő vendégek és dolgozók, bújkálás a konyhában. Alant olvasható egy…..
rózsaszínkupakodanyomó 2009.03.19 10:17:05
A Homár a civil életben, ha ügyfélszolgálatra keveredik, leginkább mulyának, sőt megalkuvónak mondható, de arra azért még én is hevesebben reagáltam volna Jénél, ha egy pénztáros egyszerűen kettétöri a bankkártyámat, majd eszébe sem jut kárpótolni érte. A hülyeség és…..
rózsaszínkupakodanyomó 2009.02.17 12:46:38
@aardwark: Attól függ, hogy hol tartózkodtál mikor nem csak ketté törött a krigli. Az ojjektum tulajától kérjed ki a panaszkönyvet + kértérítés + én még felhívnám a fókuszt meg a aktívot. Felháborító!
Nem is tudom, hogy a sebességmérősdi témakörön belül foglalkoztunk-e már azzal, hogy az autós társadalom tagjai mennyire segítik egymást abban, hogy elkerülhessék a nemrégiben igen megdrágult gyorshajtási csekkek postaládába való érkezését. D=M=C hozta végül elő ezt a…..
Elképesztő, meghökkentő véget ért Varga László kálváriája az autópályakezelővel: ahelyett, hogy még nagyobbat rúgtak volna belé, a cég bocsánatot kért tőle, belső vizsgálat indult, sőt a vétkes alkalmazottak saját pénzből vettek neki ajándékba egy éves…..
Minden bizonnyal sokan emlékeztek a Rossz helyen parkolt, kiszúrták a kerekeit című posztra. Az autó tulajdonosa, Ördög megtisztelt minket válaszával és bár érzek némi sértődöttséget a szavaiban, becsületére váljék, hogy elismeri a felelősségét a szabálytalan parkolás…..
Akit még nem küldött el sértett műkovács az anyjába, az nem tudja, mi az élet. Akit még nem neveztek "nílusi palócnak", na az sem. Nekem, aki évek óta viselem a kemény, meszes páncélt, talán az itt következő volt az eddigi legviccesebb Homár-levelem. Attila a fejébe…..
rózsaszínkupakodanyomó 2009.02.04 11:34:32
@Énszóltam: Gratulálok!
rózsaszínkupakodanyomó 2009.02.04 12:26:02
@72-es:
"A kovácsok azért mertek tahóskodni, mert pontosan tudhatták a fenti gondolatmenet alapján, hogy ebből nem lesz megrendelés."
LOL. Akkor Ők ilyen paranormálisan tevékenykedő kovácsbrigádok vagy mik lehetnek?:) Szerintem meg elnézést fognak kérni a levélírótól és kompenzációként elkészítik a konvektor takarókat persze csak anyagárat fognak felszámítani. De ha eszük van, akkor összefognak és teljesen ingyen megcsinálják. Csak azért gondolom, hogy ezt fogják tenni mert felvillanhatott az üveggömbjükben eme homár poszt, gondolván arra, hogy majd jó kis reklámot csinálnak maguknak és a végén még Ők lesznek a jós kovácsok akik kompenzálnak és megbánják udvariatlanságukat és a jövőben majd minden homár látogató nekik küldi el az árajánlatkérő levelet egy új konvektortakaró reményében.
rózsaszínkupakodanyomó 2009.02.04 11:03:42
@HandG:
Nem nem. Leendő Ügyfélnek kellet volna tekinteni a levélírót!

"Talán! Ha Ügyfélként viselkedik!"
Ügyfélként viselkedni?:)))))) Na ez az a hozzáállás az amit a tisztelt kovács urak képviseltek:) Egyébként meg az Ügyfél úgy viselkedik ahogy akar. Tudni kellene kezelni azt! Ha elrontja a levelet (amit meg is tett a levélíró) akkor sem röhögöm ki és nem küldöm el az obiba...
Kellemes kis disztroj a Space Pips, körülbelül 0,5 másodperc alatt rá lehet érezni az ízére: űrhajónkkal kell kerülgetni a támadó bigyókat, illetve kilőni őket. A kilőtt ellenségek pénzt hagynak maguk után, ha ebből elég sokat szedünk össze, fejleszthetjük az űrhajót.…..
rózsaszínkupakodanyomó 2009.01.30 04:56:22
@westito: igen, csak szar kiadásban:)
rózsaszínkupakodanyomó 2009.01.30 04:57:37
@rózsaszínkupakodanyomó: bocs, nem erre:)) hanem BIAdE-rerere :)
Webisztán Elsőzés a kommentekben 2008.12.12 09:33:00
Első, #1, +1... Bár sokan a Homárhoz vagy a Subbához kötik az elsőzés megjelenését, az első kommentért folyó verseny valójában a tengerentúlról ered. És valószínűleg nem járunk messze az igazságtól, ha azt állítjuk, a blogolással egyidős. (Kicsit más téma, de…..